Vay arkadaş ilk 5 maç bir galibiyet aldım Liderle aramda 6 puan var![]()
Vay arkadaş ilk 5 maç bir galibiyet aldım Liderle aramda 6 puan var![]()
Nott son 2 maçta yine nakavt olmuş![]()
Wooww hocam Arsenal'i hezimete uğratmışsınBu sene kupayı sen almalısın..
Son maçta nem gol atmamış ama puana bakarsak 4 asist falan yapmıştır heralde
Readingde acımamış hiç arsenale![]()
arsenale fena çarpmışsın
Son haftaya kadar sürer bu heyecan, puan tablosuna bakarsak 1 puan bile çok önemli.![]()
İNGİLTERE'DE 2. ŞİKE DALGASI
Bu gün gün yüzüne çıkan olay gerçekten herkesi şaşkına çevirdi.
Takma adı The Special One olan bir Türk Capital One Turnuvasında Reading-Arsenal maçının 7+ biteceği tahmininde bulunup tüm varlığını satıp bu maça oynadı.
Asıl akıllarda soru işareti bırakan olay ise maçtan 1 gün önce önce yemek yiyen Reading ve Arsenal teknik direktörleri arasında The Special One'nın da bulunması , gerçek ismi açıklanmayan vatandaş gözaltına alındı.Reading teknik direktörü ile de yakınlığı bulunan sanığın serbest bırakılıp bırakılmayacağı mechul.Akıllarda şüphe bırakan Oğuz Muzır ise karakolda ifade verdikten sonra serbest bırakıldı.
İddaa'da maçın +7 bitme oranı 12.00'dı.The Special One 550 bin TL para yatırarak 3 milyon 850 bin TL kazandı.Kazanılan bu paranın bir kısmının Arsen Wenger ve Oğuz Munzır'a verildiği iddia ediliyor.
Liverpool ile oynadığımız 4-4 biten maçla birlikte geçiş yaptığımız yeni dizilişimiz , son 5 maçta yediiğimiz gollerin tamamı abartmıyorum bireysel hata , onları çözdük mü taktik tutacak gibi , 4-2-3-1 'de Nem'den gram fayda alamıyodum mecbur sol kanatta oynattığım için burada hem onun hemde Allione'nin performansı gözle görülür bir şekilde arttı
Bu kariyerde herkesin başına bi iş geliyorAman dikkatli ol kardeşim bu arada ismini yeni öğrendim , daha önceden bilseydim ona göre hazırlardım görselleri ;
Sanığın İsmi Açıklandı !
Adı Şike Olaylarında Geçen Türk Sanığın İsmini Reading Teknik Direktörü Söyledi ; Tolga..
Oğuz Muzır'ın İngiltere Baş Savcılığına Yardımda Bulunması Sıkı Dost Olan Tolga ve Oğuz Muzır Arasını Açacağa Benziyor.
Oğuz bu sezon ligde bomba gibiyiz umarım bu seviyeden aşağılara hiç düşmeyiz ve sezonuda ilk 4'te bitirebiliriz , Halil Hocam'da sürünsün aşağılarda
Halil Hocam sende artık kendini AL'de göster kupayı alamasan da en az Yarı Final'i görelim![]()
o zaman konuşma Sırası bende furkanthe special one takma adlı tolga uğur sert açıklamalrda bulundu " 2 yıl önce nottingam ın şike foyasını ortaya çıkaran kişi bendim ve lesandro parleo nickiyle kendini tanıtan furkan arkadaşımız nottingam taraftarı ve halil karabulutla arası çok iyi ve bu soruşturmayı başlatıyor hepsi de mi tesadüf"
bu gerçek konuya dönersek sene sonu nottinham ve swansea alt ligi boyluyacak böyle giderse bir toparlanamadın halil
![]()