efsane falan diyonuzda adam tatilde benim yanımda kalıyo odasına kamera koydum fotoğrafları basına vericem![]()
![]()
efsane falan diyonuzda adam tatilde benim yanımda kalıyo odasına kamera koydum fotoğrafları basına vericem![]()
![]()
Ben kendimi takımıma ve çocuklarıma adadım.![]()
bazen uyumuyorum bile çok fazla mesai yapıyorum varım yoğum takımım oldu her tarafa koşuyorum tesisin elektrik faturasını ödemek için 1 saat bankada sıra bekliyorum o işte bende
düşün artık millet premierde hazıra konuyo lan ilk sezon 8 adet kombine sattım ya la
![]()
![]()
![]()
İtiraf ediyorum o 8 kombineyi ben aldım dağıttım millete![]()
Bi daha rodiyle aynı yerde tatilmitövbe
![]()
sabahtan akşama kadar
![]()
Ne Celtic Ne rangers tek büyük var oda son şampiyonluğunu 1930lu yıllarda alan motherwell![]()
Kafiye 10 numara![]()
![]()
+
Tatil Bitti Şimdi Çalışma Zamanı
İlk 3 hazırlık maçını antrenörlere devrettim. Asistan menajere değil çünkü o sırada klüpte asistan menajer yoktu. Hatta teknik heyetin yarısından çoğunu göndermiştim. Aslında sözleşmeleri bitti, bitmese bile ben gönderecektim nasılsaBu yüzden maçalrla uğraşmak istemedim ve 3 maçı antrenörlere bıraktım.
Lig Kupasında Cowdenbeath maçında birkaç gençe forma vereyim dedim ancak maçta bir türlü üstünlük kuramadık. 2 stoeprimin yaptığı salakça haat yüzünden gol yedik. Ancak sonra takımı toaprladım ve maçı çevirdik. Ancak maçta 3 oyuncum sakatlandı. Özellikle bebeğim Luca Gasparotto'nun sakatlanaması bein korkuttu. Ancak maçtan sonra düzeldi hemen.
Bunlar sakatlanan arkadaşlarımız;
Takıma stoper dayanmıyor. İyi ki geçen sezon takıma bol bol genç stoper doldurmuştum. Şimdi meyvelerini yiyorumBirini kiralık gönderecektim ancak sakatlıklar başlayınca vazgeçtim.
Personel Transfer Özetim ve Antreman Durumu
Antrenörleri koysan 11'e oynar he![]()
hedef 10 yıl celtic'in arkasında yer alabilmek![]()
Transfer dönemi açıldı ama bizim pek umrumuzda değil nasılsa transfer yasağımız var. Ancak birkaç noktaya genç transfer yapmak lazım. Klüp baya bir bütçe verdi. Ancak kriada olan maaşı yüksek birkaç oyuncu klübe geri dönünce maaş bütçesini baya aştık. bu yüzden oyunculardan birini satmak zorunda kaldım ucuz fiyata. Ayrıca klüpte ne kadar gereksiz genç varsa hepsini yolladım.
İlk olarak takıma geçen devre arası imza attırdığımız bir genç katıldı. Bu oyuncuyu özellikle kanatlı taktiğimizi kullandığımız zaman sol açık olarak kullanacağım.
Ryan Gauld
Spoiler: Detaylar
Takımı uzun uzun inceledim. Ardından sadece 1 mevkinin transfere ihtiyacı olduğunu tespit ettim. Taktiğimizdeki ofansif bek sağ bölgesindeki as oyuncumuz kiralıktı ve bu sezon takımdan ayrıldı. Yerine geçen sene rotasyonlu oynattığımız genci monte ettik. Ancak bu sezon yine 4 kulvarda birden yarışacağız ve 50 e yakın maç olacak. bu yüzden bir rotasyon oyuncusuna ihtiyaç vardı. Bu yüzden genç bir oyuncu transfer ettik.
Colin Marshall
Spoiler: Detaylar
Daha sonra bir toplantı için Amerikaya gitmem gerekti. Oradayken mahalle arasında birkaç gencin maç yaptığını gördüm. İçlerinden birisi çok usta oynuyordu. Çağırdım yanıma, uzun uzun konuştum daha sonra ailesiyle de konuştuktan sonra bizim klübe katılmaya ikna ettim. Meğer çocuk Amerika Genç Milli tkaımında bile oynamış. Her şey tamamlanmıştı ki bizim gıcık FEDERASYON çalışma izni vermedi çocuğa. Ne kadar uğraşsamda boş...
Çocuğun Profili
Transfer Özeti
İyi hoş takım fabrika gibi çalışıyor ama alt ligde olduğumuz için milli maç arası olmuyor. İyi ki kadroyu biraz geniş tuttum yoksa hapı yutardık.
Ben ?nerelerdeyim
Ligde hücum futbolu oynuyoruz ve bunun meyvesini alıyoruz. Birçok maçı farklı kazanırken çok az gol yiyoruz. Lige hızlı başlamanın heyecanı ile Alloa maçında çok artizlendik ancak oyuncular rehavete kapılınca birkez daha rakibi küçümsememek gerektiğini anladık.
Kuplarda ise emin adımlarla gidiyoruz. Zorlu Kupada gençleri oynatıyorum, tenekeden bir kupa olması itibariyle pek önemsemiyorum. Lig Kupasında ise kısmi rotasyon uygulayarak yorulan oyuncuları dinlendiriyorum. İskoçya kupası ise daha başlamadı.
Ligde Son Durum
İskoçya Lig Kupası 3. Tur rakibimiz Celtic!!! İNTİKAM ZAMANI
Ödül Yağıyor
Bebeğimiz Finne ve Bendeniz bu ay ödüllere layık görüldük
Ve Ambargo Biter, Devre Arası Transfer Yapabiliriz...
Şike Yapsana Şike Yapsana RodiMuud Şike Yapsana
celtic bi eline versin![]()
![]()
Yasa Dışı Yollara Başvurmak Yok , Hakkımızla Kazanacağız Celtic maçını
Hocam transferleri hiç araştırmadan direk Dundee United'dan mı yapıyosunŞu ABD'li gençte gelse iyi olurmuş ama izin çıkmamış , hayırlısı diyelim..
Maçlar zaten iyi gidiyor , kupaya da sonuna kadar asıl
Transfer yasağı da kalktı artık iyi oyuncular getirirsin![]()
40 yıllık Finnem forumun bebeği oldu gözlerim yaşarıyor onun başarılarını gördükçe (: