Anlaşıldı havreyi almıcan sen hacı abi inan lakapları şuan hatırlamıyorum laptopu kapadım..şöyle logo ve lakabı afilli bir klüp illaki vardır ligue 2 de haa bak ajaccio mu ne var ligue 1 degil ligue 2de baktım pilot takılarıda degiller onlarında logoloarı hoş kızılderili falandı logosu sanırım
zencilerle azmı maç yaptım feriköyde bikere sol beklerine bacak arası attım çizgiye indim adam geldi kaval kemiğime bi koydu tekmelik falanda yoktu iki saat yerde kıvrandırmıştı beni
çizmeye gidiyorum.
Last edited by vivoperlei : 07.Ağustos.2013 at 16:47Reason: Argo kelimeler kullanmadan lütfen.
zencilerle azmı maç yaptım feriköyde bikere sol beklerine bacak arası attım çizgiye indim adam geldi kaval kemiğime bi koydu tekmelik falanda yoktu iki saat yerde kıvrandırmıştı götelek
çizmeye gidiyorum.
Git git italyada bi sen eksiksin 3 stoper acayip acayip dizilimlerle seni hacamat etsinler sona gelip bana dijon mu nantes mı diye sor
Git git italyada bi sen eksiksin 3 stoper acayip acayip dizilimlerle seni hacamat etsinler sona gelip bana dijon mu nantes mı diye sor
FM12 de mantova ile inanılmaz kariyerim vardı mantovalı olduk tekrar bi dejavu yaşayalım
dijonmu nantesmı diye sormicam sen le havre mı demiştin ahahah
FM12 de mantova ile inanılmaz kariyerim vardı mantovalı olduk tekrar bi dejavu yaşayalım
dijonmu nantesmı diye sormicam sen le havre mı demiştin ahahah
Yok yok kızıl derili ajaccio (: adı GFC Ajaccioymuş aha işte şu takım (görüntü geçen seneden)