1 ile 30 arası toplam 1965 sonuç

Konu: İçimizdeki Ternanalılara Irkçılık Yapıyoruz | Türkiye ile Hedef 2038 Dünya Kupası

Threaded View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Öncelikle herkese hayırlı bayramlar
    Sezonu bitirdik iyi başlayıp kötü biten bir yıl oldu. Gelene gidene çakar halde başladığımız ligi folloş olarak bitirdik. Gelen vurdu giden vurdu 2 maç içerde 5 yedik. Fazlada olabilir hatırlayamıyorum
    Fikstürü ve puan durumumu paylaşmak istiyorum.

FIKSTUR

PUAN DURUMU

Forli takımı ile playoff oynayacağız. Tamam sezon başı iyi başlayıp sonradan formumuzun düşmesi yada taktiğimizin çözülmesi olarak düşüşümüz yargılanabilirde parmak basmak istediğim nokta şu. üstümüzde bitiren iki takım Castiglione ve şampiyon Pro Patria'nın formuna değinmek istiyorum. Bu iki takım şampiyonluk için yarışacak takımlar değillerdi ve ilk ikiden terfi ettiler son maçlarında yakaladıkları form Castiglione'yi Real Madrid Pro Patria'yı Barcelona yapmış anasını satim.

Şöyleki Pro Patria takımı son 19 maçta 16 galibiyet 3 beraberlik almış.
    Castiglione ise son 16 maçta 12 galibiyet 4 beraberlik almış.

Bu ne anasını satim 2 taım toplam 35 maçta hiç yenilmediler gelene gidene vurdular hacamat ettiler "babamın oğlu" "anamın gardaşı" demeden geleni geçeni patetese bağladılar.

Şimdi forumda söylüyorum bakım açık açık kimse çıksın ortaya ? Cancağzım takımın ciğerim mantovanın ve mantova şehrinin üzerine oynanan bizans oyunlarını kimin yönettiğini evet evet açık açık "Bendim" diyin. Bişi demicem. En azından bilelim dimi.

Bune bohemya.
    Neyse.

Aşağıda yukarıda bahsettiğim iki takımın fikstürünü bakabilirsiniz.

PRO PATRIA

CASTIGLIONE

He bu arada çıksın ortaya gözünüzü sevim. Ayağımızı kaydırmaya çalışanları bi bilelim.

FORLI 2 - 1 MANTOVA

Son dakikalarda golü bulmasak iç sahada çıkarmakta epey zorlanırdık ve koca sezonu çöpe atmamıza neden olacaktı.

MANTOVA 4 - 2 FORLI

Inanılmaz bir maç oldu. 1-0 geriye düştük sonrasında 3 gol bulduk tam turladık dedik 76 da 3-2 oldu bu skor rakibi çıkartıcaktı ya herro ya merro dedik yoğun baskımız golü getirdi 4-2 kazandık çok zevkli bir maçtı.

Playoff finalinde rakip Venezia

VENEZIA 1 - 3 MANTOVA

La Gazetta Dello Sport "OĞLUMMMMMMM"
    Aslında bu maç fm hayatımın en kritik hamlelerinden birisini yaptım Sezonun ortalarından sonra deta yol geçen hanına dönen stoper mevkiisinde devre arası aldığım 18 lik stoperi oynattım 2 gol birden attı ne güzel armağan verdi bize.

MANTOVA 1 - 1 VENEZIA

Deplasmanda turlamış sayıyordum zaten bu maçta oldukça rahat geçti ve SERIE C/1'deyiz.
    Last edited by sowkay : 08.Ağustos.2013 at 08:31

Mesaj Yetkileri