5 olur, başarılar Bursa
Deplasmanda çok avantajlı bir skor aldı Bursaspor. Maçı kaybetmez ve tur atlar Bursaspor diye düşünüyorum.
Vojvodina 1-0 öne geçti 10. dakikada.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
2-0 yaptılar.
2-0 oldu kötü oldu
Maç dönmezse ki görüntü öyle, Hikmet Karaman ne yapar, neler söyler acaba..
Çok kötü oldu... İlk yarı bitmeden 1 gol bulmak lazım...
Enes'i izlemek için maça bakıyorum ben,Enes girene kadar dinliyordum sadece.
Rezalet yahu..![]()
Bence Hikmet Karaman ile hiç başlamadan yollar ayrılmalı. Bu kadro ile şu takıma yenilip elenirse bir anlamı kalmaz takımın başında olmasının...
Hani planlamalar ŞL'ye göre yapılmıstı ?
Maçı yeni açtım Batalla oynuyorsa maçı cevirecektir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
İkinci yarının ilk 10 dakikasında 1 gol atılsa maç en kötü 2-2 olur. Bu arada Batalla iyi oynamıyor...
Şu Batalla zamanında bize gelse Fenerin Alex'i neyse bizde de o olurdu.
FM Gazetesi
Bursa net pozisyonlar harcıyor. Bu tip maçlarda genelde bastıran takım gol atamıyor...
Tuncay sarı kart gördü sakin olması lazım, Batalla çok kötü. Ortaları isabetsiz... Taiwo tatile gelmiş sanki.. Adam top oynamıyor resmen.
Sestak altıpas önünden kaçırdı. Turu öldürdü resmen..
oha ne kacti oyle
Sestak naptın la![]()
Şans lazımmış mış bazen. Yahu onu atmak için şansa değil, ayağa sahip olmak lazım. Bunu kaçırıyorsan zaten gitme Avrupa'ya.
FM Gazetesi
Fenerin ve Beşiktaşın Avrupa Kupalarına alınma sürecinden sonraki yaptıklarıyla inanılmaz antipati kazanmışlardı gözümde. İyi oluyor diyeceğim ama ülkemin takımı diyemiyorum. Umarım geçersiniz turu ama geçemezsenizde üzülmem.
Bu Şener kim yahu orta açmasını bilmiyor. Her ortası abuk sabuk yerlere gidiyor. 1-2 adam yüzünden tüm pozisyonlar harcanıyor. Ortalar hiç isabetli değil.
Bursa çok güzel harcıyor pozisyonları,altı pastan uzaya dikti adam.
Tam Vojvodina'nın istediği gibi gidiyor oyun. Bursa elendi gibi. Şimdiden 5/4 kaldık avrupada... Trabzonda 1 gol atsaydı bari.
taiwo yu neden ıslıklıyorlar :S
Geçmiş olsun. 3-0
Bursasporun sampiyonlar ligi on elemesini gecebilecegini iddia edenler vardi. Hikmet Karamani hesapliyamamislar
gecmis olsun bu kadroyla bunun olmaması gerekiyordu
NE diyecek acaba Karaman. İyi oynadık felan demez heralde. Takıma oyunculara fazla yüklenmemek lazım. Taiwo'nun işide zor valla. Taraftar ısınmadı![]()
Türk takımlarının ön elemede yaşadığı büyük skandallardan. Metalist'in bize ayarına benzedi bu maçta. Geçmiş olsun. Hikmet Karaman'ın Bursa'daki geleceği artık yok gibi.