Daha önceki yorumlarımda yazmıştım. Bursaspor'un kemikleşmiş bir kadrosu var. Bu kadronun üzerine takviyeler yapıldı. Alınan oyuncular hiçte fena değil. Ama Hikmet Karaman'dan yana şüpheliydim ve yanılmadım. Beşiktaş ve Trabzonspor nasıl Samet Aybaba ve Tolunay Kafkas ile devam etmeyerek doğru bir işe imza attıysa Bursaspor'da hocayı değiştirecekti. Futbolda artık işler öyle şov,ver gazı evladım ile yürümüyor. Kafası çalışan bir hoca yoksa eğer başta istediğin kadar kadron kaliteli olsun. Geçen sezon hoca değişikliği takıma kısa vadede yaradı ama bu sezon Hikmet Karaman ile başlanması hataydı bana göre. Şampiyonlar ligine göre planlar yapılıyor diye lanse ediliyorken bide Avrupa ligi elden gitti. Maddi olarak kayıpta söz konusu. Daha henüz lig başlamamışken yönetimin yerinde olsam hoca ile yolları ayırırım. Ve bir kaç tane daha takviye yaparım. Böyle düşünen Bursaspor taraftarı da az değildir. Şimdiden bazı kararlar alınmazsa Bursaspor ligde de sıkıntı yaşar. Ligdeki her takım güçlendi ve ligdeki her takım bugünkü rakipten çok daha iyi. Bursaspor ciddiyetini kaybetmiş bir takım şuan.