Bende katilim bari![]()
B
G
G
M diyorum ben
Bende katilim bari![]()
B
G
G
M diyorum ben
galibiyet-galibiyet-galibiyet-mağlubiyet
fenerbahçe maçına kadar şampiyonluğu garantilersin son maç formalite olur o yüzden yenilirsin![]()
G-G-G-M ve ŞAMPİYONLUK![]()
3-0 geri düştük eskilerimiz bize diş bilemiş çok mükemmel oynadılar tabi biz lider bi takımdık ve oyunu değiştirecek oyunculara sahiptik 3-3 olunca 4-3 olur o hızla dedim ama takım bildiğiniz durdu ne yaptıysam 4 ü atamadık sağlık olsun
Evimizde güzel bi galibiyet elde ettik puanlar eşitti bu maçtaa Gs ile ama averajla liderdik
,
Ve şampiyonluğa iki kala Ordu ile oynadık ve zor deplasmandaan kötü oyunla stres baskı altında güzel bi galibiyet aldık
Bu maç Bayram namazından sonra oynadım hatta namazda bile düşündüm nasıl kadro ile çıksam nasıl oynasam diye maç saati geldi çattı ilk yarı 1-0 önde kapadık ikinci yarı Sow attı 1-1 oldu paanik oldum Gs de diğer tarafta öndeydi ama Jorgen hayatının golünü attı sonra defansa gömüldük Finne de attı şampiyonluk şarkıları söylemeye başladık
VE ŞAMPİYONDUK UZUN UZUN YAZICAM BU ŞAMPİYONLUĞU
takım verileri lige damgamızı vurduk
Takım oyunu yüzünden öne çıkan bi oyuncumuz yoktu
Oyuncularım hakkında çok şey söylemek istiyorum hepsi olağanüstü görev verdiğimde beni üzmeden oynadılar Özerinden Sinanına Dehnden Finnesine herkes olağanüstü perfformans sergiledi
Basında biz ve Tahminimizde oluşan puan durumu ise birazdan sizlerle
Şampiyonluk Kutlamalarııııı
Doyasıya kutluyoruz Şampiyonluğu
Basında Bizzzz
Oluşan Puan Durumu
Guglielmo4 Puan
kaanb74 Puan
reys111 44 Puan
Lesandro Parleo 56 Puan
OknSzR4 Puan
Laz61g 8 puan
gky1912 34 puan
Guglielmo 18 puan
Time Cris2 Puan
karayer18 Puan
wladcas 38 puan
Umut Arda2 Puan
webcagri 4 Puan
RodiMood 16 Puan
davidalaba27 4 Puan
5267 24 Puan
Yagizz1903 6 Puan
aatakannn 14 Puan
balde_mir_07 8 Puan
webcagri 8 Puan
Damigol 8 Puan
Chakemate 2 Puan
MrRuthless 6 Puan
SON SEZON BURDAKİ LİGİMİZDE kaanb LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRÜYOR AMA BU SENE 34 LİG MAÇI EN AZ 6 CL MAÇI EN AZ 10 YAKIN KUPA MAÇI 50 MAÇ OLACAK
TAKIM TATİLE ÇIKTI 31 HAZİRANDA TOPLANICAZ TRANSFER HABERLERİ BURDA PAYLAŞICAM
Last edited by Mustafa Diler : 09.Ağustos.2013 at 11:36
Şampiyonluk süper olmuş çok geride kalmışım puan durumunda :/![]()
tebrikler, çok iyi bir sezondu
Aynen cok guzel oldu baskan degisti insallah yeni gelen paralidir transferler bitti hazirlik maclarina basladim Aykut Muslu Giray daha onceden soylemistim 3 isim daha kadromuza kattik 0 maliyetle gene gidenler oldu birazdan haberler gelicek![]()
3 maçın ikisini bilmeme rağmen puan vermemişsin,aşkolsun![]()
![]()
![]()
Hocam Tebrik ederim kariyer gerçekten mükemmel gidiyor bu aralar siteye girmeye pek vakit bulamıyorum ama girdiğim gibi dikkatimi çekti kariyerin, kariyer mükemmel ilerliyor diyebilirm. Transferlerine bakınca tek tek incelersek gerçekten harika oyuncular kazandırmışsın hemde maliyetsiz. Ama takım oyunu önemli olan ve şampiyonlar ligini kaldırabilecek oyuncular düşünmelisin biraz daha takıma lider edecek oyuncular bulursan şampilar liginde bence en kötü avruba ligine gider bu takım. Başarılarını devamını dilerim hocam.. Bol Fm'li günler...
Öncellikle güzel iltifatların için teşekkür ederimŞampiyonlar Ligi için oyuncu düşünmek daha erken çünkü takım borç batağında 1 2 sene böyle transferlerle düzlüğe çıkıp sonra clde finali hedefliycek transferler yapıcaz İnşallah
Açıkcası bu kadro ilede en kötü 3.oluruz clde çünkü müthiş bi takım uyumu var takımda şimdilik
![]()
Gaziantepspor 3 transferin daha işini bitirdi
Geçen yıl almayı uğraşıp alamadığımız Holmen bu sene kadromuza kattık yıllık 700 bin euro alacak oyuncu 3 senelik sözleşme imzaladı her yıl yüzde 15 parası artacak
Umut Bulutta bedelsiz olarak takımımıza katıldı oyuncu yıllık 700 bin euro alacak 3 senelik anlaşma imzaladık ayrıca yüzde 10 para artışı olacak yani 3 sene sonunda 847 bin euro alacak
Hakan Çalhanoğlu kiralık olarak kadromuza kattık kiralama bedeli 60 bin euro ayrıca oyuncu 3.9 milyon euro karşılığında bonservisi alınabilecek
Gidenler İse
Mehmet Topuz gitmek istedi bizde gidebilirsin dedik 150 bin euroya Adanaspora gitti
Eneramoda kiralık olarak Adanaspora katıldı
Özer 375 bin euro karşılığı Orduspora gidecek
Toplu transferleri tamamen transfer dönemi bitince hazırlık maçlarıyla koyucam![]()
Aynen ama daha ona 2 senemiz var ilk sene aldığım oyuncuların borçlarını ödüyorum halen![]()
Hakan Ç. bonservisiyle gelirse gelecek için harika olur![]()
Satın alma opsiyonu koydurduk sene sonu alırız yada devre arası bonservisini
Yani kadromuz baya kaliteli oldu beklerim çok kaliteli orta göbek Dehn hariç tamamen yerli
Orta sahada Baffo Holmen var gerisi kaliteli yerliler
İleride Finne Artem Milevskyi gibi yabancı oyuncular ayrıca Umut ve Muhammet gibi iyi yerlilerim var
Lig bitti şampiyon olduk doyasıya sevindik eğlendik ama artık kamp zamanıydı transferlerimi gene hazırlık maçları başlamadan bitirdim bunun mutluluğunu yaşıyorum hazırlık maçları beni memnun etti transferlerde keza çok mutlu etti bizi Anadolu cup gibi bi turnuva düzenledik hersene düzenliycez Es Es maçı olmasa Şahinler Cupta düzenliycektik ama kısmet olmadı Everton Anderlecht S.Prag ile ama olmadı sağlık olsunnn tahminleri alım Es Es Süper kupa maçının arkadaşlar
Hazırlık maçları kesinlikle ölçü olamaz, bütün mahalle takımlarını yenmişsinşaka bir yana, oyuncuların maçları bu tip maçları ciddiye alıyor olması gerçekten güzel bişey. Umut Bulut bence çok şey katabilir takıma,profilinden daha fazlasını verebilen bir oyuncu kendisi
Lig şampiyonluğu içinse tebrik ederim, süreklilik sağlandığı takdirde değmeyin keyfimize
![]()
Hazırlık maçlarında şov var![]()
Gaziantep - Eskişehir maçına tahminleri alım arkadaşlar
4-1 Antep alır, biz de keyif sigarası yakarız aga![]()
İnşallah çok istiyorum bu kupayı![]()
3-1 Yenersin diyorumŞampiyonluk için de tebrikler.
Teşekkürler hocam inşallah alırız kupayı![]()
2-2 biter penaltılarda 4-3 kazanırsın.
penaltılar 4-3 olmayabilir oraya çok takılmayalım![]()