Bayern Münih - Galatasaray

Bayern Münih, Galatasaray'ı 4'ledi !

Temsilcimiz Avrupa yolunda ilk maçına Bayern deplasmanında çıktı. Oyun dengede giderken peşpeşe yaptığımız 2 bireysel hata skoru 2-0'a getirdi. Daha sonrasında ise oyunun kontrolünü tamamen kaptırdık ve Bayern Münih bizi ciddi anlamda perişan etti. Drogba,Sneijder ve Melo'nun yokluğunu çok fena hissettik.

Taraftarlar yine yalnız bırakmadı!

Maçtan sonra mikrofonlara konuşan Barney Stinson ise şunları söyledi ve basın toplantısının sonunda yaptığı hareket ise oldukça konuşuldu.

Öncelikle hepinize iyi geceler diliyorum. Biliyorum, pek iyi olduğumuz söylenemez. Mazeret de aramıyorum, Bayern Münih çok iyiydi ve galibiyeti fazlasıyla hak etti. Bizim yapmamız gereken tek şey, formaları çıkartıp takımlarımızı giymek olacak. Yolun başındayız ve çok daha iyi olacağız.

Maçı izlemeye gelen ahbapları ise, en azından beraberlik beklerken, bu şok edici mağlubiyetin ardından şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Dipnot: Galatasaray ile yakın ilişkileriyle bilinen Jose Mourinho'nun verdiği demeç ise düşündürücüydü. Maç boyu Galatasaray'ı desteklediğini söyleyen Mourinho, LigTv kameralarına böyle konuştu.

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=f5PG_PwhApE"]Jose Mourinho - LigTv[/YOUTUBE]