Riera neden kadroya alınmamış ki acaba ?
Riera neden kadroya alınmamış ki acaba ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Öncelikle beklediğim 11 ; Mert - Mehmet - Alves - Kadlec(Bekir) - Hasan Ali - Topal - Emre - Baroni - Kuyt - Sow - Webo
Salzburg maçında gördüğüm oyun Galatasaray'ı yenmeye yetmeyecektir,kalede Volkanın olmayacak olmasıda sıkıntı getirecektir.
Yine de derbidir,bugüne kadar hiç bir derbi kolay olmamıştır şanslar eşit..
Kavgasız,dostça bir maç olmasını temenni ediyorum
Mert-Topuz-Alves-Bekir-Kadlec-Topal-Alper-Emre-Kuyt-Sow-Webo
Baroni kenarda oturur oyunun akışına göre girebilir.
Süpriz olabilir.Sow ilerde Sol da Caner'de olabilir.
Fenerbahçe'de eksikler önemli,bir Galatasaray'lı olarak Mert'in çok zor anlar yaşayacağını düşünüyorum Drogba ve Burak karşısında.Uzaktan gelen Hamit-Sneijder-Selçuk şutlarında da çok zorlanacaktır.
Orta sahada bence Meireles'in yokluğu hissedilmez.Baroni-Emre ikilisi çekip çevirecektir,belki de Salih.Galatasaray'ın defansı zayıf,gol yiyecektir ama yediğinden fazlasını atacaktır diyorum,geçen seneki gibi 3-2 bitebilir.
İnşallah Dany ve Riera gönderilir,Elmander ise giderse iyi olur kendisi için.Gönül ister ki kalsın ama forma şansı çok çok az.
Amrabat'ın da kamp kadrosuna alınması kesinlikle bonservisi yüzünden.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
bence bizde erman sol bek olcak oyle bir his var icimde , engini neden ilk 18"e almamis sasirdim dogrusu. sorunsuz bir mac olur umarim iyi olan hazir olan sansi olan kazansin.
Muslera-Eboue-Chedjou-Semih-H.Balta-Melo-Selçuk-Hamit-Sneijder-Emre-Drogba şeklinde çıkarız maça.
Yukarıdaki kadro topa sahip olan fakat hücüm anlamında eksik kalan bir kadro.Kanatlardan yeterli destek gelmiyor bu kadroyla.Bu kadronun hücum zenginliği yaratması için Hamit ve Emre'nin ayrıca Eboue'nin gününde olması gerek.Umarım günlerinde olurlar.Yoksa takım Selçuk'un yaratıcılığı veya Sneijder-Drogba'nın ikili oyunlarına kalır.İlk yarı yenik kapatırsak ikinci yarının başında Burak kesin girer ve forveti çiftleriz.O zaman daha zevkli bir oyun izleriz.
Fenerbahçe savunma anlamında gerçekten döküldü Salzburg karşısında.Ama bu maç daha farklı oynayacaklardır.İleri üçlüsü ise gerçekten iyi durumda.Fenerbahçe için maçın kaderi orta sahasında olacaktır.Ortadaki üçlü Melo-Selçuk'a üstünlük sağlayabilirse Fenerbahçe ağırlıklı bir oyun izleriz.
Son olarak skor tahminim ve içimden geçen sonuç 3-1 Galatasaray.Goller sırasıyla Sneijder-Sow-Emre Çolak-Drogba
inşallah erken bir gol bulmayızda zevkli bir maç olur öne geçince bütün takım ceza alanının içine yığılıyoruz
İki takımın da defansı kötü, hücumu iyi. Bence bizim ortasahamız bir adım önde ve bu belirleyici olacak. Tabii bir de kaleci faktörü var, Mert'in performansı da önemli.
Burak Yılmaz saçları 3'e vurdurmuş,aman dikkat![]()
Fenerbahçe'nin hemen hemen nasıl çıkacağı belli, acaba Terim 4-2-3-1 mi diyecek yoksa 4-3-1-2 mi ? 2.si bizim için daha iyi.
Kazanalım.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Sizin taktik belli, kadro da belli aslında orta saha hariç. Bizim hepsi belli bence;
Muslera - Eboue, Semih, Chedjou, Hakan - Hamit, Melo, Selçuk - Sneijder - Burak, Drogba. Bu 11 dışında bir takım çıkarsa benim için sürpriz olur. Bu taktik ve kadro bence de Fenerbahçe'nin işine gelir çünkü sağ bekte Topuz alarm veriyor ve bu şekilde olursa onu kimse zorlamamış olacak. Zaaflardan biri ortadan kalkıyor, geriye oynarsa Bekir handikabı kalıyor. Drogba form durumuyla onu zorlayacaktır fazlasıyla.
Fenerbahçe'nin çıkmasını beklediğim kadro;
Mert - Topuz, Alves, Bekir, Kadlec - Topal, Baroni, Emre - Kuyt, Webo, Sow.
İleri 3'lü bizim için ciddi tehlike, en çok da Kuyt, son maçta oldukça verimliydi ve karşısında güven vermeyen Hakan olacak.
Burak hazırlık maçlarında oynamadı diye biliyorum. hemen 11'e koymayabilir. 4-2-3-1 yapıp sol kanatta Engin, Emre, Erman 3 lüsünden birini deneyebilir dedim. 4-3-1-2 daha iyi bizim için tabii.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
buda benim bekledigim kadro
muslera
hamit-semih-chedjou-erman
Burak-melo-selcuk-sneijder-amrabat
Drogba
Muslera-Eboue-G.Zan-Semih-H.Balta-Hamit-Selçuk-Melo-Sneijder-Amrabat-Drogba.
Yarın kadrolar açıklandığında herkes şok olur diye tahmin ediyorum Burak yedekte/Hamit de olabilir,Chedjou tribünde
Muslera-Eboue,Semih,Chedjou,Hakan-Melo,Selçuk,Hamit hariç herkes-Sneijder-Burak,Drogba
İlk 11'i ile çıkarsak ve bu kadro ile oynayıp kanatlara yayılmadan ortadan sonuca gitmeye çalışırsak,fazlaca pozisyona gireriz.Ortadan gittiğimiz zaman şut sayısı da bir hayli artar.
Skor tahminim 3-1
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bizde çok sakat var.
ben bugün Fatih hocadan hamit yerine Erman'ı sola Selçk'u sağa çekeren denemesini çok isterim.Eğer denerse hamit daha da forma bulamayabilir![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
AHaber, 2 gündür geçen seneki süper kupa finalini veriyor. Ne maç olmuş öyle ya?!Bu sene de, aynı heyecanı yaşarız inşallah ve olaysız, gerilimsiz bir maç olur.
Fenerbahçe'de önemli eksikler var ;
Geçen sene gibi güzel ve çekişmeli maç olur diye düşünüyorum ben. Galatasaray'ın kazanma şansı daha yüksek. Çirkeflik olmadan iyi güzel maç olur umarım.
Mac saat kacta? Amk 20.30 milliyet 21.45 diyor da
Edit: simdi eurosport a baktım 21.00 diyor o da
Football is simple,but Football Manager is not
20:30'da ATV ekranlarında diye biliyorum.
Evet ATV'de 20:30'da.
Dakika 34 her yer Taksim her yer Direniş gerisi önemli değil.
Yahu tezahürata bile kısıtlama geldi. Sana ne arkadaş istediği sloganı atar herkes. Bugüne kadar atıyordu zaten. Eğer ortada herkesi ilgilendiren bir adaletsizlik varsa stadyumda bile dile getirilir bu.
Diktatörlük; diktatöre sen diktatörsün diyememektir. En büyük özeti geldiğimiz nokta.
12 daha mı iyiydi yahu ?![]()
Numaralardaki arma ayrıntısı güzel olmuş ancak fontta bir o kadar rezalet
Screw you guys, I'm goin' home