Bu maçta tek stoperle çıkmışız. Alves'e Allah sabır versin...
Bu maçta tek stoperle çıkmışız. Alves'e Allah sabır versin...
Sneijder & Drogba harika organizasyon bitirecek adam Amrabat olunca, mutlak pozisyon eridi gitti..
Çok kötü oynadığımız bu günde çok net 2 gol kaçtı, aramayız bunları inşallah.
İbre bize doğru döndü gibi yalnız, Topuz'un üzerine oynuyoruz, Bekir de kötü, Alves 2 değil 3 kişilik oynamasa daha fazla pozisyon çıkabilirdi.
Selçuk'u iyi kitledi Fenerbahçe, kopukluk var. Amrabat ve Hamit çok kötü.
hamite sabrim kalmadi artik gereksiz oglu gereksiz bir oyuncu.
amrabat-erman
hamit-burak
degisiklikleri olabilir. 4-3-1-2ye doneriz tekrar.
O kadar zekilikten bahsediyorsunuz ama hala Hamit'i oynatıyor Sinyor Terim![]()
burak kesinlikle girmeli amrabat ta hamitte rezalet bide engin emre kim varsa girsin hamit yerine
İkinci yarıda da bu oyun oynanırsa kim yenerse yensin o haketmiş demektir. Ortada gidiyor maç. Form durumları kötü. O nedenle pozisyonlarda son vuruşlarda iki takımda etkisiz. Mehmet Topuz, Bekir ve Baroni bizim takımdan gitmeden izlediğim hiç bir maçta rahat olamayacağım. Sağ bek eksikliğimiz çok belli. M.Topuz saçma sapan bir oyun oynuyor. Hatta bir golde yedirtiyordu...
İlk yarının sonuna nasıl uzatma olmadı ilginc.Valla terden öldüm resmen atan kazanacak gibi görünüyor defansta çok top geciriyoruz Alves şu ana kadar oynadıgı her maç gibi yine harika onun yanında Kadlec olsaydı muhtesem olurdu ama Ersun Yanal denemiyor bir türlü.Hasan Ali ise ortalarını biraz daha gelistirse gayet iyi bir bek.Gökhan-Alves-Kadlec-HAK şeklinde oynasak defansımızda problem olacagını düsünmüyorum.Sow bugun pek konsantre degil pas hataları olsun kaçırdıgı pozisyon olsun iyi bir görüntü sergilemedi.Baroni'yi de begenmedim Alper girse yerine daha iyi olabilir.Yedekte zaten sadece 3 tane hamle oyuncusu var Caner-Salih ve Alper.
Emre sahada kayıplarda,
Kuyt iyi niyetli çabalıyor fakat ilerde top eziyor,
Topuz kötü...
Zaten önemli eksikler var, bir de bunların kötü oyunu bal kaymak oldu gs için.
FM Gazetesi
bu kadar maç eksiği olurmu 30 dakkada bitti takım nasıl hazırlık kampı geçiriyorlar.alves tek başına oynuyor hatta bekire kızdığı bir pozisyonda bekir boş alanda markaj yapıyordu
Gol yiyen takım bu maçı çıkaramaz. Çok yavaş tempoda oynanıyor, iki takım ne kart görmek istiyor ne de sakatlanmak o nedenle çok basit bir futbol var.
30'dan sonra 2 pas yapamadık yahu. Umarım devre arası iyi gelir takıma.
Drogba çok yalnız kaldı,arada yanına gelen adam da Amrabat olunca hücumda çok etkili olamadık.Burak girse çok iyi olacak.
Bu Alves forması alınacak bir oyuncu. Cidden böyle bir transfer yapmak yönetime tebrikler.
Hamit bitmiş okeye dönüyor.
Cristian takımda tek teknik oyuncu oynamalı diyenler Eğer Fenerbahçe'nin elinde bu yönde tek Cristian varsa hadi geçmiş olsun. Adam çalımlama yok, Kilit pas atma yeteneği yok, Dikine oynaması için önünün bomboş olması lazım yoksa hayatta oynayamaz, Al gülüm ver gülüm yapar bunu da genelde geriye doğru yapar. İnsiyatif alma sıfır, Arkadaşa yardımlaşma -1, Tek numarası uzaktan şutları o da denk gelirse. Bu kadar kısıtlı bir oyuncu ama bakarsın ki tüm Kornerlerde, Frikiklerde topun başında O ! Sanırsın Maradona... Az biraz baskı yeyince topu bam güm ileriye vurması yok mu ? Yemin ediyorum amatör futbolda oynuyordum biz bile bu kadar savruk değildik.
Teknik diretktörümüz İsmail Kartal'ın artık şu Baroni sevdasından vazgeçmesi gerekiyor, Ön Libero'dan hücumcu ortasaha yaparsan, kaleye de bu kadar uzak olursun.
...
yalnız ben hayatımda bu kadar taraflı yayın görmedim adamlar drogbanın pozisyonundan sonra dillerini yuttular resmen bi 15 20 sn ses çıkmadı![]()
İlk yarının en iyisi Alves idi. Çok iyi defans almış Fenerbahçe. Onun dışında iki takımı da çok beğendiğimi söyleyemem. Birçok oyuncu da vasattı.
Ne olur artık şu Hamit çıksın. Resmen 10 kişi oynuyoruz. Amrabat'dan da korkuyorum saçma sapan bir faul yapıp yer ikinci sarıyı. Yedeklerde kim var bilmiyorum ama Hamit yerine forumdan birini yollasak daha yararlı olabilir; biri girsin. Amrabat'a da ya akıllı olması söylensin ya da çıksın. Maçın fena olmayan adamlarındandı.
4-3-1-2'den sonra oyun düzenimiz ilginç geldi. Drogba kanada kaydığı zaman içerde zaman zaman adam bulamıyoruz. Bu da pozisyonları başlamadan bitiriyor. 2, 3 pozisyon daha başlamadan böyle bitti. Bu dizilişin güzel yanı pozisyon vermiyoruz. Tek Sow'un pozisyonunu hatırlıyorum işte. Hoş biz de pek pozisyon bulamadık ilerde çoğalamamak yüzünden. En azından Hamit yerine bir hızlı adam daha alınıp sürpriz şekilde içeri girebilme yetenekleri olsa iyi olurdu bence.
Ayrıca Fenerbahçe yorgun. Gol yemeden ne kadar devam edebilirsek edip onları yormalıyız. Sonra golü buluruz bir şekilde.
Spikerlerin gözü de görmüyor Kuyt'ın tekmesi diyor adam tekrarlara ragmen.Hakeminde katkısı var tabii.
Bizim pozisyonların tekrarı ısrarla verilmiyor.
Sneijder başladı yoklamaya..
Gs çok iyi basladı.Gol geliyorum diyor müdahale gelecek mi acaba.
Geliyor gol yiyeceğiz...
yavastan yuklenmeye basladik
Gol çıkmalıydı, Alper değişikliği dinamizm getirir. Ersun Yanal iyi hamle yaptı bence.
Çok gereksiz bir faul.Durduk yere sarı kartı yedi Alves.
Alves çok iyi oyuncu ama çok sert oynuyor. Kırmızı kart potansiyeli yüksek.
Canlı İddaa'da oranımız 5 oldu.
Ve Alves atılır..