Bir Defans 29 gol :O
Allione 26 asist :O
Çok iyi iş çıkarmışsın tebrikler.Bütçe iyi.Bir galatasaraylı olmama rağmen Alex hakettiği yere dönmüş..
Bir Defans 29 gol :O
Allione 26 asist :O
Çok iyi iş çıkarmışsın tebrikler.Bütçe iyi.Bir galatasaraylı olmama rağmen Alex hakettiği yere dönmüş..
Kornerden kaç gol attınız ? Uzun taç meselesini de açıklayabilir misiniz ? Hatta daha güzeli burada hücum taçlarının görevlerini paylaşın![]()
Aynı şekilde bu golleri atan kişi hücum oyuncularınız da olabilir, Avrupa gol rekorları kırabilirdi.
Korner taktiğiniz de yakın direktir diye düşünüyorum.
Transferlerden Nazmi Ünal'ı çok beğendim. Gelecekte Gökhan'dan daha iyi olacaktır.
Şampiyonluğunuz biraz şans olmuş, Gs puan kaybetmiş... Hepsi için ebrik ederim.
Sentugo.
Onu ben de anlamış değilim.
Gollerin çoğu kornerden geldi. Dediğin gibi yakın direk kullanıyorum. Taçlara gelince Hasan Ali ve Gökhan Gönül uzun taç kullanmak için özel antreman yapıyordu. Uzun kullandıklarında Burdisso yakın direkte yine gol bulabiliyordu. Burdisso'nun taçtan bulduğu goller ise genelde lig maçlarıydı. Çok fazla taçtan gol atmadık. Ama Avrupa'da izin vermiyorlar. O yüzden de Avrupa'da fazla ileri gidemedik.Nazmi Ünal'ı da ilk sezondan ilk 11'e koymayı düşünüyorum. Gökhan'ı yollayacağım.
Şampiyonluk gerçekten büyük şans oldu.![]()
TariboWest