Çok iyi olmuş Avrupa Kupası. Grubun da zormuş. Twitch ile canlı yayın yapmak da süper fikir![]()
Bugün Hazırlayın Kendinizi 2 tane Canlı Yayın var Büyük İhtimal
Maçlar;Manchester United (D) ve Manchester United (E)
Ayrıca maçlarda yorumcum Moussa Sow7 yani Oğuz abim olacak !
Hepimiz Furkanız,diren Furkan
Manu ve Atletico zor rakipler bunlardan alınacak 7 puan grup yükseltir,5 puan duruma bakar. Başarılar iyi şanslar.
...
aynı takımda aynı seride bu kadar kariyer açan insanlar kategorisinde guines rekorlarına giriyoruz hadi iyiyiz yine![]()
Teşekkürler beyler.alıntı yapamıyorum ara ara k.bakmayın nedeni iste bir mesajda en fazla 25 resim ve html kod gerektiriyor alıntı yapınca 31'e falan yükseliyor
3.HAFTA
Goller;Emmanuel Emenike 3' 25'
4.HAFTA
Goller;Moussa Sow 40' Adam Maher 72' 86'
5.HAFTA
Goller;Mesut Özil 85' Bruno Martins 88
6.HAFTA
Goller;Adam Maher 24' 59' Mesut Özil 25' Emmanuel Emenike 86'
7.HAFTA
Goller;-
8.HAFTA
Goller;-
1.GRUP MAÇI
Goller;-
2.GRUP MAÇI
Goller;Emmanuel Emenike 31' Mesut Özil 54'
CANLI YAYIN VAKTİ HADİ HERKESİ BEKLİYORUM
http://www.twitch.tv/37caylak37
İlk sezon FB 'de 97 MN € ve 59 'u Mesut'a ödenmiş ki ve ayrıca gelen oyuncuların yüksek maaş ve imza bedelleri ödenen rakamı 97'den 120'ye çıkartmıştır muhtemelen bunların dışında herşey çok güzel bu parayı çıkartman için ŞL'de 3 sezon en az yarı final yapman lazım
Ligde Rize ve Sivas maçı dışında iyiyiz.ŞL'de de Manu'dan puan alırsak rahat çıkarız.
Yayınımız devam etmektedir,diğer Manhester maçına kadar isteyenler takipte kalabilir.![]()
Halil abi aynen iletti dediğimi ayrıca,Mesut'un şu kadar maç oynadıkdan sonra para falan verme maddemiz var.![]()
9.HAFTA
Goller;Emmenuel Emenike 52' Moussa Sow 62'
10.HAFTA
Goller;Moussa Sow 60'
11.HAFTA
Goller;Moussa Sow 53' Emmanuel Emenike 90+2
12.HAFTA
Goller;Bruno Martins Indi 44'
13.HAFTA
Goller;Moussa Sow 16' 77' Mesut Özil 78'
3.GRUP MAÇI
Goller;-
4.GRUP MAÇI
Goller;Emmanuel Emenike 18' Mesut Özil 35'
"Canlı Yayınımız Başlıyor"
Maçlar
Atletico Madrid (D)
Galatasaray (D)
Beşiktaş(E)
3 Maç canlı yayınlar ile sizlerle !
http://www.twitch.tv/37caylak37
Manu maçının rövanşını almak iyi oldu,Atleticoyu da yenelim
Atletico'yu yenersen gruptan da çıkarsın zaten.
Manchester'ı yenip,Atletico'ya yenilmek koyuyor malesef Avrupa Liginde devam yolumuza.
14.HAFTA
Goller;Moussa Sow 28' Emmanuel Emenike 842
15.HAFTA
Goller;Moussa Sow (PEN) 55' 89' Bruno Martins Indi 60'
Mesut Özil 75' Dirk Kuyt 85'
16.HAFTA
Goller;Moussa Sow (PEN) 37'
17.HAFTA
Goller;Moussa Sow 75' 83'
Puan Durumu
5.Grup Maçı
Goller;-
6.Grup Maçı
Goller;Moussa Sow 12' 17' 49' Emmanuel Emenike 79' 81'
Puan Durumu
Eşleşmeler
4.TUR
Goller;Alper Potuk 4' Fishbaugher 6' 68'
5.TUR
Goller;Kurt Zouma 90' 118'
Şampiyonlar Ligi'nde elenmene üzüldüm. Bir iki tane Denizlispor'a oyuncu kiralada kümede kalsınlar.
Beni Desteklediğin İçin Teşekkürler Dostum
Bugün canlı yayında çok önemli maçlar yayınlanmış ama malesef takip edemedim..
A.Madrid'le aynı puanda bitirip 3. olman gerçekten üzücü olmuş ayrıca AL'de de kura şansın yanında değilmiş Burak..
Ama ben senden bi mucize bekliyorum , aslında bu kadroyla pek mucize sayılmaz aslında , AL'yi almalısın
İnteri geçeriz bence
Mesut Özil Fenerbahçe'den Ayrıldı !
Mesut Özil,sene başı Fenerbahçe'ye 34 M € Gelmişti 25 Maç oynadıkdan sonra 25 M € daha verecek olan Fenerbahçe 25 Maç oynatmayıo Oyuncuyu yolladı.Mesut Özil 53 M € Karşılığında M.City ile anlaştı.
Ucuza satmışsın ben olsam iyi okuturdum![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
İyi para bırakmışsın mesut, yerine iyi oyuncu getirmeni bekliyorum.
Teşekkürler Furkanımhoşgeldin tekrar.
senin için çaldım dün yayında istediğin.
Banada öyle geliyor ama.
34'e alıp 53'e okuttuk daha nolsun
Verratti geldi daha nolsun.
Transfer Geçmişi
Gelenler
Gidenler
Devre Arası Maçları
"İlgi iyice azaldı arkadaşlar bu da canımı sıkıyor ilgi artana kadar canlı yayın olmayacak gibi 5-6 kişiye yapmak zevk katmıyor açıkcası geçen gün ne güzel 13 kişi vardı."
Sen sonucu göster diyince iyi sonuç alıyorsun ben Anji'yle kendi evimde Dinamo Moskovaya yeniliyorum![]()
Gündüz saatleri pek ilgi olmuyor açık kişi olmuyor daha doğrusu. En iyisi saat 7'den sonra başlamak. Herkes kendisinin son kariyerini açıyor. Kimse birbirlerinin konularına yorum atmıyor. Şahsen buna bende dahilim yani. O yüzden oyna keyfine bak. Canlı yayınıda boşver takip eden eder. Etmeyenide boşver. Canlı yayınları takip etmiyorum pek açıkçası ama gözüm takılırsa hemen hemen herkesin konularına bakıyorum ama yorum atmıyorum.
herkes senin gibi işsizmi ?![]()
Özil iyi para getirdiVeratti iyi transfer
Maçlar ve transferler fena değil