...
Abi Fenerin kadrosu çağ atladı sayendeYönetimden de bunu istiyoruz ama 30 yaşında kazmalar getirmekten vazgeçiremiyo kendini.
...
O değilde öyle bir yönetime sahibiz ki , transferleri yapıyor Teknik Direktörü en son alıyor bir yönetim bu kadar iş bilmez olur bunun dışında Gökhan Gönül 3 ay sakat belli ki toparlanması devre arasını bulacak , Hasan gibi elinde sol bek varken alternatifi de Caner neden gidib Kadlec'i alırsın illa yabancı alacaksan Sakat olan Gökhan'ın yerine al , yada T.Direktöre bırak onlar yapsın nefret ediyorum artık ya bu iş bilmezlikden
Ali Koç başkan olsa keşke çok sevdim o adamı
@19karabulut07
Futboldan anlamayan bir başkandan ancak bu kadarı beklenir, Mesele futboldan anlaması değil tabi, sonuçta o bir yönetici anlamayabilir ancak anlamadığı kadar bu kadar çok müdahale etmesi zaten başlı başına kötü sonun başlangıcı oluyor.
@Chakemate
Mümkünse Aziz Yıldırım'a uzak biri olsun isim önemli değil (:
...
Juventus karşısında başa baş geçen bir mücadelede Duran Toptan bulduğumuz 2 golle kazanmayı başarıyoruz ve Şampiyonlar Ligi gruplarına galibiyetle başlıyoruz...
Goller
...
Akhisar ve Antep maçlarında As, Elazığ maçında Yedek kadro ile sahada yer aldık, Traore kendini toparladı ve gollere başladı. Özellikle Antep maçında son 8 dakikada maçı çevirmemiz önemliydi.
...
ŞL iyi başlamış![]()
Manchester deplasmanında Luiz Gustavo'nun acemice kartlarından sonra uzun süreyi Manu kontrolünde eksik ve geride sürdürmemize rağmen Van Persie'nin oyundan atılmasından sonra dengeyi kurduk, golü bulduk ve istediğimizi aldık
Goller
...
Lukaku o formayı kapacak dedim kapacak![]()
Erciyes maçında yedek, Bursa maçında As kadro ile oynadık. Yedeklerin biraz daha mücadele etmesi ve kendini göstermesi gerekiyor. Lukaku dışında şuan kimse As kadroya girmek için asılmıyor, oyuncularla birebir görüşmekte fayda var : )
...
Yedekler en azından yenilmiyor![]()
lukakuyla traore birbirlerine misilleme yapar gibi oynadıkları her maç döktürüyolar![]()
Grubun zayıf halkası Kızılyıldız karşısında rahat bir futbol ve 2 golle galip gelerek liderliğimizi pekiştiriyoruz, üst üste oynayacağımız maçların Kızılyıldız maçları olması avantajımıza gelecek maçı da kazanırsak makasın ne kadar açılacağına daha net bakmış ve kalan maçlara o şekil hazırlanma şansımız olacak.
Goller
...
...
Bernard gollerde başrol üstlenmiş![]()
Bernard'tan tam olarak Nem gibi bir performans bekliyordum ama biraz farklı çıktı. Nem topu ayağına aldığında daha çok golü düşünen bir isim, daha dikine oynuyor ve kaleyi daha çok düşünüyor, Bernard ise işin daha teknik yönünde oyunu daha geniş alana açıyor ve servis yapma kabiliyeti daha üstün. Şuana kadar çıktığı 10 maçta 6 asist yapması bunun göstergesi.
...
Lukaku başlamış gollere.![]()
...
emre harka bir gol atmış juveye şl de ise kızılyıldızı rovanşta da yenersin ve bu işi bitirirsin
Ligte Traore, ŞL'de Lukaku oynat en iyisi.
...
Yayındayız.![]()
Gooooooooooool
Red Star 0-1 Fenerbahçe![]()
Canlı yayına katılarak maçları takip eden arkadaşlara teşekkür ederim, Ara ara böyle önemli müsabakalar öncesi canlı yayınlarımız olacak ve böylelikle maçların içinde an ve an takip edeceksiniz. Red Star ve Galatasaray maçlarından galibiyetleri alarak yolumuza devam ediyoruz.
...
Şov yaptık.![]()