Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Aziz yildirim seneler önce bir yolunu bulup kulubun tapusunu uzerine mi gecirdi napti sülük gibi yapisti gitmiyor.Ben batarsam fenerde batsin dusuncesinde herhalde. Birde nedense boyle haberler ya gs yenildikten sonra ya da avrupada basarisizliktan sonra cikiyor.
Abi hiç bir kulüpte böyle bir transfer politikası görmedim. O kadar ücrete değmeyecek bir adama o kadar ücret vermenin bir mantığı yok. Böyle inatla transfer işi olmaz. Zamanında 1 milyon € inadı yüzünden transfer yapacağımız adamları kaçırdık gidipte bu parayı verirse yazıklar olsun ona... Ne kadar yanlış bir politika olduğunu Mehmet Topuz'a bakarak görebiliriz.
Galatasaray'a çalım atayım derken kulüp iflas edecek.![]()
Canım FEDA olsun sana !
Şu arda Galatasaray'a gelse de kurtulsak arkadaş. Çok tırsıyorum bu bize gelecek diye.
zamanında Fatih Terime teklif yaptığı söylenen Aziz Yıldırımın klasik hamlesi adam biliyor kaosdan en fazla kendi takımı olumlu çıkıyor senelerdir aynı olaylar her derbi öncesi her transfer döneminde aynı laflar ama fenerbahçe son 7 sezonda(2011 ve 2007) hariç şampiyonluğu yok çeyrek finalden sonra şampiyonlar liginde yok tabi harcanan onca para boş transfer filan hepsini yazınca eksi hanesi baya artıyor
bizde o yillar geride kaldi artik yillik 3,5 4 e 4,5 milyon euro ya oynayan adamlari getirmiyor yönetim son 3 sezondur aykut kocaman dönemi ile son buldu o olaylar arda gelirsede mümkünati yok yillik o Kadar para almasinin kaldiki atleticoda ne aliyor? 4-5 milyon mu? o kadar alsa bile yarisi vergiye gidiyordur.. o yüzden Transfer imkansiz gibi... menajerin oyunudur.
Klasik Galatasaray'a karşı geride kalma durumunda gündem değiştirme amaçlı Aziz Yıldırım politikalarından biri işte. Bugün Galatasaray'ın kupa başarısı veya Fenerbahçe'nin başarısızlığından çok Arda hamlesi konuşuluyorsa Aziz Yıldırım hala bu oyunlarda başarılıdır.
...
Aziz yıldırım oltayı sallamış yine![]()
Aziz Yıldırım mkesinlikle Galatasaray'ın en iyi başkanıdır. O kaldığı sürece Galatasaray kupalara ambargo koyacaktır. Ben hayatımda bu kadar futbol fakiri adam görmedim..
Aziz Yıldırım'ın yıllardır Arda'yı istediği bir gerçek ancak bu sefer haber ısmarlama gibi duruyor,Galatasaray yenilgisinden sonra veya bir kupa kaybettikten sonra Fenerbahçe'ye yakınlığı ile bilinen medyadan biri yapıyor ısmarlama haberi,sonra bütün gazeteler bakıyor,ilgi çekiyor,aynı haberi basıyorlar.
Birde Twitter nöbetçileri var,onlarda ortalığı iyi karıştırıyor.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Krasic Genoa'da deniyor ama resmi bir şey yok daha.
Kaynak
Nani > Fenerbahçe
deniyor
Nani'yi kim kaybetmiş biz bulalım. FB'ye öyle hızlı ve kaliteli futbolcular haram, Allah korusun gelir de iyi futbol oynar falan... Bize Erkan Zengin iyidir. Tam FB futbolcusu istikrarsız, güçsüz neyimize yetmiyor. Yargıtay kararları açıklanmadığı sürece bu takımdan hiçbirşey olmaz boşuna heveslenmemek lazım.
Nani gelsin gelsin de nerede oynatacaklar? Kuyt'ı asla kesmiyor hocalarımız. Sow ve Emenike'de kesilemez 4-4-2 oynasan 4 yabancı etti Meireles ve Alves'i de kesin oynatacağını düşünürsek hocanın Webo,Kadlec,Cris tribünde mi oturacak? Düşük buluyorum bu ihtimali.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Nani gelse bek oynar bizde.
Çok berbat transfer planlamalarımız
Yahu ne Erkan Zengini alla aşkına. Alacaksanız türk olarak Kerim Frei gibi gelecek vaat eden adamlar alın. Samimi söylüyorum Erkan'ın vereceği katkıyı Salih veya Recep'de yapabilir. Sırf transfer yapmış olmak için bu adamlara milyon euro dökmenın amacı nedir ? Ki önceden başarısız bir BJK macerası geçirmişken.
Erkan yararlı olur. inşallah alırız.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu takım Holmen'i aldı, hala elinde Cristian ve Selçuk gibi adamları tutuyor, Erkan bunların yanında Ronaldo'dur : ) Ersun hocaya acıyorum vallaha, Sen senelerce Fenerbahçe'nin başına geçmeyi hayal et ama elinin altına enkaz bırakılsın ve tüm takım kararları senden önce alınsın (yapılacak transferler, gidecek oyuncular hatta teknik ekip bile) Bizde adamdan şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyoruz, ne diyeyim Aziz Yıldırım gittiğin gün halay çekecem yeter ki düş artık yakamızdan.
...
Unutmadan geçmeyelim. Erkan Zengin'in de Fenerbahçe'ye golü var.![]()
![]()
Galatasaray'a karşı 120 dakika futbol oynadı oyuncularınız Alper dışında böyle çalım atanlar var mıydı
[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=yrh8zYAG5_Q"]Erkan Zengin[/YOUTUBE]
...
Ligin en iyi kanat oyuncularından biri Erkan Zengin. Bana göre geçen sezon Olcay ile birlikte ligin en istikrarlı kanat oyuncusuydu. Alınırsa iyi transfer olur. Ama bu kadar oyuncuya nasıl yer açılacak merak ediyorum. Fenerbahçe'de şöyle tam rotasyonluk bir kadro var ama Ersun Yanal'da hep aynı ilk 11 ile oynamayı seven hocalardan. Daha önceki çalıştırdığı takımlarda sakatlık ve cezalı oyuncu dışında ilk 11'de pek değişiklik yapmıyordu. Yani görünen şu bu oyuncu yapısıyla Salih, Recep gibi genç oyuncuların forma şansı bulması zor gözüküyor. Taraftar takımın maestrosu olmasını bekliyor ama Emre varken öncelik her zaman Emre'de olacak gibi. Emre'nin oluşu Alper'in oynamasını da etkiler.
Krasic'te gidiyor gibi, bence gidecektirde.
Erkan kanata yönelik olarak iyi bir oyuncu olabilir. Hatta şuanki kanat oyuncularına göre rahat forma şansı bulur.
işin garibi kanat oynatmamaya meyilliyiz. bu arada alper sağ kanatta oynatılırsa sonu özer olur, maazallah.
Var mı transfer daha
Last edited by HooijDonk07 : 15.Ağustos.2013 at 01:00
Arda'nın Fener'e gelmesi için Galatasaray'ın izni gerekir,özel madde var kontratında.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öyle bir madde olamaz. Kişinin bir takıma transferi onun özgürlüğüdür, engellenemez. sadece Galatasaray'a öncelik tanınan bir madde konulabilir. yoksa GS izin verecek diye bir şey mümkün değil.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.