-
10.Ağustos.2006, 22:21
Tamam avrupaya gittin bizi rezil ettin diyor sonra devamında ne diyorlar peki. Ama allahın tokadı yok ki tam bu tezahüratlar başladığında golleri yedi GS. Orada öyle bağıracaklarına destek olmak için bağırsalar, burada yenersin diye bağrsalar ne kaybedeceklerdi. Veya tribünde bir pankart hazırlasalar FB ye başarılar diye. Aynı şey FB için de geçerli onlar da yapabilirlerdi.
Ama yok bizim ülkemizde böyle kafalı insanlar olduktan sonra biz avrupada başarılı olamayız. Ha oluruz nasıl mı GS'nin yaptığı gibi 50 yılda bir. Ben GS'Nin UEFA Kupasını aldığı maçta arkadaşlarla izlerken penaltılar bittikten sonra masanın üzerine çıkıp zıpladığımı sevindiğimi hatırlıyorum. Hem de hiç bir FB maçında masanın üzereine çıkıp sevinmemişimdir ben.
Diyecek söz bulamıyorum. Lafa gelince ben milletimi severim diyenler orda senin ülkenin takımın oynarken, AY YILDIZ forma oynarken karşı takımı tutuyor ve senin kendi takımının başarısız olmasını istiyor. Ne diyeyim ileride bunlar bu ülkeye bir saldırı olsa eminim ülkeyi ilk terkedenler olacaktır.
Hem niye destekliyoruz ki kendi takımımızı ne gerek var. inşallah burada Fener 5 yer de bazıları sevinir. UEFA gruplarına bile kalamaz. Ondan sonra ligde şampiyon olursa tek başına gider ŞL'ne. 2. takımımızda UEFA'ya. Hem madem rakip takımı tutacağız hiç takım göndermeyelim. Tutalım bi yabancı takım nasılsa onu destekliyoz boşuna masraf çıkmasın bizim takımlarımıza.
Kusura bakmayın arkadaşlar bu konuda çok sinirliyim. Üstüne üstlük Trabzon gol yiyince rumlardan daha da sinirlendim. Yanlış bişeyler söylediysem özür dilerim herkesten....
Mesaj Yetkileri