Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon
211 ile 240 arası toplam 253 sonuç

Konu: Bu Ülkede Alex Ferguson Olmak Yasak ! | Fenerbahçe SK - 4. Sezon |

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ZTK Yarı Final

Finalde Galatasaray ile oynayacağız.

STSL 30. Hafta

Sezonun en önemli maçlarından bir tanesini daha kaybettik ve şampiyonluk yarışında büyük yara aldık...

STSL 31. Hafta

STSL 32. Hafta

Sezonun takımı Gaziantep Belediye'ye karşı şok bir mağlubiyet aldık.

STSL 33. Hafta

STSL 33. Hafta Puan Durumu

ŞAMPİYON KİM OLACAK ?

Hem Galatasaray hem biz farklı haftalarda deplasmanlarda mağlup olarak şampiyonluk yarışının devam etmesini sağladık. Son hafta ise Galatasaray Gaziantep Bld deplasmanında, biz ise Karabükspor deplasmanında oynayacağız...

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

ZTK Final

ŞAMPİYON FENERBAHÇE !

Ziraat Türkiye Kupası'nda 36 maçtır yenilmiyoruz ! 13 Ocak 2013 yılından beri yani 2.5 yıl gibi bir süre

STSL 34. Hafta

Teşekkürler Gaziantep Belediye Teşekkürler Aykut Kocaman !

Sezonun son maçında galip geldik ve Gaziantep'ten gelecek haberi beklemeye başladık. Maç başladığı gibi 0-0 bitti ve şampiyonluk geldi...

ŞAMPİYON FENERBAHÇE !

Yönetim antrenman ve alt yapı tesislerinin geliştirileceğini duyurdu !

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Spor Toto Süper Lig Ödülleri

Yılın Kalecisi : 1-Ruud Boffin ( Eslişehirspor ) 2-Fernando Muslera ( Galatasaray ) 3-Ramazan Köse ( Gençlerbirliği )

Yılın Defans Oyuncusu : 1-Sol Bamba ( Trabzonspor ) 2-Elvis Kokalovic ( Bursaspor ) 3-Jerry akaminko ( Eskişehirspor )

Yılın Orta Saha Oyuncusu : 1-Fernando Bellusci ( Bursaspor ) 2-Gustavo Colman ( Trabzonspor ) 3-Manuel Fernandes ( Beşiktaş )

Yılın Forveti : 1-Promise Isaac ( Antalyaspor ) 2-Burak Yılmaz ( Galatasaray ) 3-Robert Vittek ( İBB )

Fair Play : 1-Antalyaspor 2-Kayserispor 3-Gaziantepspor

Gol Kralı : 1-Guillermo Burdisso - 22 ( Fenerbahçe ) 2-Marc Janko - 19 ( Trabzonspor ) 3-Bogdan Stancu - 17 ( Orduspor )

Yılın Genç Oyuncusu : 1-Recep Niyaz ( Fenerbahçe ) 2-Burak Aydın ( Gaziantep Bld ) 3-Atınç Nukan ( İBB )

Yılın Menejeri : 1-Ümit Boğa ( Fenerbahçe ) 2-Hector Cuper ( Orduspor ) 3-Ersun Yanal ( Eskişehirspor )

Yılın Oyuncusu : 1-Selçuk İnan ( Galatasaray ) 2-Selçuk Şahin ( Gençlerbirliği ) 3-Burak Yılmaz ( Galatasaray )

Yılın Yabancı Oyuncusu : 1-Guillermo Burdisso ( Fenerbahçe ) 2-Bruno Mezenga ( Orduspor ) 3-Fernando Bellusci ( Bursaspor )

Yılın Takımı : Ruud Boffin ( Eskişehirspor ) Hrvoje Cale ( Beşiktaş ) Sol Bamba ( Trabzonspor ) Guillermo Burdisso ( Fenerbahçe ) Gökhan Gönül ( Fenerbahçe ) Erman Kılıç ( Sivasspor ) Selçuk İnan ( Galatasaray ) Fernando Bellusci ( Bursaspor ) Agustin Allione ( Fenerbahçe ) Promise Isaac ( Antalyaspor ) Bruno Mezenga ( Orduspor )
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Geçen sezon muhteşem performans sergileyen Guillermo Burdisso taraftarlar tarafından yılın oyuncusu seçildi. 29 gol 3 asistle oynayan Burdisso ligin gol kralı olan ilk stoperi olurken 16 kez de maçın adamı olmayı başardı.

Geçen sezonun bir diğer flaş ismi ise 26 asist 3 gollük performansı ile Allione oldu.

Bir sene de olsa kadromuzda oynatma şansı bulduğumuz Dzeko'dan bahsetmek gerek. Ligin ikinci yarısında yaşadığı sakatlıklar sonrası kendini toparlayamadı. Fakat buna rağmen 23 gol 5 asistle oynadı.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yönetim başlangıç bütçesini belirledi...

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Efsane Yeniden Ait Olduğu Yerde !

Fenerbahçe son iki yıldır yaptığı alt yapı çalışmalarının ardından alt yapı koordinatörlüğüne eski Brezilyalı yıldızı Alex De Souza'yı getirdi.
    TariboWest

Bir Defans 29 gol :O
    Allione 26 asist :O

Çok iyi iş çıkarmışsın tebrikler.Bütçe iyi.Bir galatasaraylı olmama rağmen Alex hakettiği yere dönmüş..

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by MrRuthless View Post
    Bir Defans 29 gol :O
    Allione 26 asist :O

Çok iyi iş çıkarmışsın tebrikler.Bütçe iyi.Bir galatasaraylı olmama rağmen Alex hakettiği yere dönmüş..
    Kornerleri kullanan Allione + uzun taç kullananlar Hasan Ali ve Gökhan Gönül = Burdisso 29 gol

İşin matematiği aynen böyle
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

1 Temmuz İtibarı İle 3 Oyuncuyu Kadromuza Katarak 2 Oyuncumuz İle Yolları Ayırdık !

Sami Khedira - Real Madrid - 15.000.000 €

Sami Khedira'dan sonra formalarda patlama yaşandı.

Nicuşor Stanciu - Vaslui - 3.700.000 €

Nazmi Ünal - Orduspor - Bedelsiz

Güç ve çabukluk çalıştırıp forma şansı verdiğimizde muhteşem bir oyuncu olacak...

Yaşları hayli ilerleyen iki oyuncumuzla da sözleşme imzalamadık ve yolları ayırdık.

Egemen Korkmaz

Umut Bulut

TariboWest

Alex ait olduğu yere dönmüş ama hücum özelliği neden 9 onu anlamadım

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Prospect View Post
    Alex ait olduğu yere dönmüş ama hücum özelliği neden 9 onu anlamadım
    Random atanıyor ya özellikler o yüzden.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

burdisso gol kralı olmuş ama yılın savunmasıcısı olamamış çelişkiye bak transferler süper

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Kornerleri kullanan Allione + uzun taç kullananlar Hasan Ali ve Gökhan Gönül = Burdisso 29 gol

İşin matematiği aynen böyle

Kornerden kaç gol attınız ? Uzun taç meselesini de açıklayabilir misiniz ? Hatta daha güzeli burada hücum taçlarının görevlerini paylaşın

Aynı şekilde bu golleri atan kişi hücum oyuncularınız da olabilir, Avrupa gol rekorları kırabilirdi.

Korner taktiğiniz de yakın direktir diye düşünüyorum.

Transferlerden Nazmi Ünal'ı çok beğendim. Gelecekte Gökhan'dan daha iyi olacaktır.

Şampiyonluğunuz biraz şans olmuş, Gs puan kaybetmiş... Hepsi için ebrik ederim.
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    burdisso gol kralı olmuş ama yılın savunmasıcısı olamamış çelişkiye bak transferler süper
    Onu ben de anlamış değilim.
    Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Kornerden kaç gol attınız ? Uzun taç meselesini de açıklayabilir misiniz ? Hatta daha güzeli burada hücum taçlarının görevlerini paylaşın

Aynı şekilde bu golleri atan kişi hücum oyuncularınız da olabilir, Avrupa gol rekorları kırabilirdi.

Korner taktiğiniz de yakın direktir diye düşünüyorum.

Transferlerden Nazmi Ünal'ı çok beğendim. Gelecekte Gökhan'dan daha iyi olacaktır.

Şampiyonluğunuz biraz şans olmuş, Gs puan kaybetmiş... Hepsi için ebrik ederim.
    Gollerin çoğu kornerden geldi. Dediğin gibi yakın direk kullanıyorum. Taçlara gelince Hasan Ali ve Gökhan Gönül uzun taç kullanmak için özel antreman yapıyordu. Uzun kullandıklarında Burdisso yakın direkte yine gol bulabiliyordu. Burdisso'nun taçtan bulduğu goller ise genelde lig maçlarıydı. Çok fazla taçtan gol atmadık. Ama Avrupa'da izin vermiyorlar. O yüzden de Avrupa'da fazla ileri gidemedik. Nazmi Ünal'ı da ilk sezondan ilk 11'e koymayı düşünüyorum. Gökhan'ı yollayacağım.
    Şampiyonluk gerçekten büyük şans oldu.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de Yabancı Kontenjanı Sıkıntı Yaratıyor !

Geçen sezon uygulamaya konulan 5 yabancı oyuncu oynatma kuralı Fenerbahçe T.D Ümit Boğa'nın elini kolunu bağlamış durumda. Bu sezon transfer edilen Sami Khedira ve Nicuçor Stanciu ile beraber 6 yabancı oyuncusu bulunan Fenerbahçe'nin forvete takviye yapması ile birlikte 7-8 i bulması bekleniyor. Geçen sezon defansta Ogbonna ve Burdisso ikilisi ile oynayan Fenerbahçe'nin bu 2 iki oyuncudan biri ile yolları ayırması bekleniyor. Kaleyi de Türk kaleciye emanet etmesi beklenen Ümit Boğa'nın muhteşem performans sergileyen Agustin Allione nedeniyle sıkıntı yaşadığı belirtiliyor. Bu sezon kanatsız sistem kullanmayı düşündüğü belirtilen Ümit Boğa'nın tek sıkıntısı Agustin Allione...
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sat en kötü kar yap hap yap para kap
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Sat en kötü kar yap hap yap para kap
    Bakalım yapacağız birşeyler.
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bu Allione nasıl bir arkadaştır ? Neler yaptı sende ? Benim de alabilme ihtimalim var da
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Khedira çok iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Ya bu Allione nasıl bir arkadaştır ? Neler yaptı sende ? Benim de alabilme ihtimalim var da
    Gözü kapalı al derim. Genç olmasına rağmen harikalar yaratıyor.
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Khedira çok iyi.
    Orta saha direncini arttırmak için aldık Khedira'yı. Jem ile birlikte iyi ikili olurlar gibime geliyor.
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni Sezonda Yeni Fenerbahçe !

Ntvspor'a özel bir röportaj veren Fenerbahçe T.D. Ümit Boğa yeni sezonda 4-3-1-2 formasyonu ile sahaya çıkacaklarını genç, dinamik ve başarıya aç bir takım kurma hedeflerinin olduğunu söyledi. 3 sezondur lig ve kupada şampiyonluklar yaşadığını söyleyen Ümit Boğa Fenerbahçe'nin hatta Türk kulüplerinin UEFA organizasyonlarında artık çeyrek final, yarı final görmesi gerektiğini söyledi. Avrupa'da eşit şekilde mücadele edemediklerini de söyleyen Ümit Boğa yabancı sınırının bunda en büyük etken olduğunu söyledi. İzledikleri birçok genç oyuncu olduğunu açıklayan Ümit Boğa bir an evvel bu oyuncuları kadrolarına katıp iskelet kadroyu oluşturmak istediğini hem geleceğin Fenerbahçesini oluşturmayı hem de bu oyuncularla uzun yıllar devam edip kupalar kazanmak istediğini söyledi...

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe'de Transfer Harekatı Başlıyor !

Yeni sezonda yeni Fenrbahçe sloganıyla transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe'de Gökhan Gönül, Angelo Ogbonna, Agustin Allione, Mehmet Topal, Mervan Çelik, Egemen Korkmaz ve Umut Bulut ile yollar ayrılmıştı.

Fenerbahçe'nin yeni sisteminde taşlar yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. Bu sezon da kaleyi Viviano'ya teslim edecek olan Ümit Boğa'nın defansta HAK, Burdisso ve Nazmi Ünal'ı düşündüğü stoper mevkisine takviye yapmak istediği belirtildi. Orta sahada Khedira, Salih ve Jem'i kullanacak olan Ümit Boğa onların önünde Stanciu'yu oynatacak. Forvet bölgesinde elinde sadece Colin Kazım Richards'ı barındıran Fenerbahçe'nin buraya 3 takviye yapması bekleniyor...
    TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Eren Derdiyok, Atabey Çiçek ve Fırat Arslan Fenerbahçe'de !

Fırat Arslan- Salzburg - 8.000.000 €

Atabey Çiçek - Gençlerbirliği - 7.500.000 €

Eren Derdiyok - Hoffenheim - 7.500.000 €

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Facundo Ferreyra - Deportivo - 11.000.000 €

Forvet hattını da tamamladık. Ferreyra'nın yanında Atabey veya Eren'i kullanacağım.

Yasin Pehlivan - Gaziantepspor - 7.500.000 €

Yasin Pehlivan'ı savaşçı orta saha olarak kullanacağım. Biraz fazla para verdik ama alınabilecek başka Türk oyuncu yok.

TariboWest

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Transfer Özeti

Kadro

Şimdilik bu kadar...
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    ren Derdiyok, Atabey Çiçek ve Fırat Arslan Fenerbahçe'de !
    O regen defans oyuncusunun boyu 179. Zıplaması da 10 bile değil. Sadece Zıplama çalıştırırsan bu sefer diğer özellikleri güme gidebilir, bonservisi de pahalı. Beğenmedim transferi. İlk 11 olamaz bence.

Atabey Çiçek yerine daha olgun bir forvet alabilirdin. Bonservisi çok pahalı üstüne üstlük. Ancak pivot mu yoksa uzun bir fırsatçı mı yapacaksın ona karar ver. Sonuçta geleceğin yıldızı. Pivot olarak gücü çok az şimdilik.

Eren Derdiyok için bir şey söyleyemem. Çok iyi performanslar gösterebilir.

Yasin Pehlivan harika bir transfer. Hem Türk hem de özellikleri çok süper. Bu oyuncuya verdiğin paralara helal olsun.

Facundo da pahalı ama götürür.

Gökhan Gönülü Niye sattın ?
    Sentugo.

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Transferler güzel.

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gelenler gidenleri aratır gibi kadro zayıflamış bence

Vay Vay Vay !

Yıllar Sonra AMC ve Kanatsız Taktik Ha...!

Sen Pek Alışık Değilsin Bu Taktiğe Bence Bu Sezon Gümbürtüye Gidebilir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

O regen defans oyuncusunun boyu 179. Zıplaması da 10 bile değil. Sadece Zıplama çalıştırırsan bu sefer diğer özellikleri güme gidebilir, bonservisi de pahalı. Beğenmedim transferi. İlk 11 olamaz bence.

Atabey Çiçek yerine daha olgun bir forvet alabilirdin. Bonservisi çok pahalı üstüne üstlük. Ancak pivot mu yoksa uzun bir fırsatçı mı yapacaksın ona karar ver. Sonuçta geleceğin yıldızı. Pivot olarak gücü çok az şimdilik.

Eren Derdiyok için bir şey söyleyemem. Çok iyi performanslar gösterebilir.

Yasin Pehlivan harika bir transfer. Hem Türk hem de özellikleri çok süper. Bu oyuncuya verdiğin paralara helal olsun.

Facundo da pahalı ama götürür.

Gökhan Gönülü Niye sattın ?
    Burdisso'nun hava hakimiyeti iyi. Fırat'ın hız özelliklerini geliştirebilirsem uyumlu ikili olacaklarını düşünüyorum. Atabey şu an hem fırsatçı hem de pivot olur gibi görünüyor henüz karar vermedim. Gökhan da yavaş yavaş düşüş göstermeye başlamıştı o yüzden yolladım.
    Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Transferler güzel.
    Eyvallah.
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gelenler gidenleri aratır gibi kadro zayıflamış bence
    Zaten iskelet kadroyu kurmak için bu transferleri yaptım. Önümüzdeki sezonlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca kariyerin ömrünü de böylece uzatmaya çalışıyorum.
    Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Vay Vay Vay !

Yıllar Sonra AMC ve Kanatsız Taktik Ha...!

Sen Pek Alışık Değilsin Bu Taktiğe Bence Bu Sezon Gümbürtüye Gidebilir
    Herşeyin bir ilki vardır dedik. Hem ben hem de oyuncular alışmakta zorluk çekiyoruz. Umarım taktik yavaş yavaş oturur da sezon güme gitmez.
    TariboWest

Sayfa 8 / 9 İlkİlk ... 6789 SonSon

Mesaj Yetkileri