Quote Originally Posted by BayramCosgun View Post
Son 2 maçın fikstürü paylaşırsan şansını değerlendiririm kardeşim, üstte de göremedim.

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
2. olsan bile 3. elemeden elenirsen avrupa ligi play-off oynarsın
Farkındayım ama sezon başlarında oynadığım maçlarda genelde çok başarılı olamıyorum sadece. Rakibe göre değişir sonuçta.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
Şanssız elenmişiz. Lig şampiyonluğu gelecek .
Şanssız değil rezalet oldu yani. Neyse buraya kadar gelebilmemiz bile büyük bir şey sonuçta. Ben dahil, ne oyun, ne siz, kimse beklemiyordu.

Quote Originally Posted by Chakemate View Post
Puan kaybetmeyiz inşallah biz de
Herkesin temennisi bu.

Quote Originally Posted by The Special One View Post
fener bir kez daha bursaya şampiyonluğu kaybederse olay çıkar bu arada swansea al yi kazanırsa bana haber verin avrupada onları tutuyom
Benim favorim Swansea valla. Çok gol ata ata gittiler.

Quote Originally Posted by wladcas View Post
Bordo maçı fiyasko.En azından ligde iyiyiz ama Fener'i geçme şansımız var halen
Ligte 2. yiz yani. 2. lik hiç bir zaman iyi değildir benim gözümde

Sizlerinde desteği ile gaza geldim. Oynuyorum son iki maçı...

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
Tam dizi izleyecektim ki bu kariyeri gördüm. Okumaya başladım diziyi kapattım bu kariyeri okudum gerçekten müthiş bir sunum ve harika bir kariyer var. Oyunun en ince detaylarına kadar iniyorsun ve bunu bizlerle paylaşıyorsun bu gerçekten zevk veriyor.

Avrupa Ligi'ne çok kötü bir şekilde veda etmişiz cidden hayal kırıklığı olmuş ama ligde tarih tekerrür edecektir Fener şampiyonluğu yine Bursa'ya verecektir gibime geliyor. Hadi bakalım inşallah şampiyonluğu alırız ilk yıldan. Enes Ünal ise çok iyi gelişecektir bu sene gerçekte de çok forma şansı bulacağını düşünüyorum Enes'in onun için Bursaspor maçlarını izleyeceğim
Sağolun mahçup ediyorsunuz Sezon sonunda gelişen oyuncularımı göstereceğim... Enes hakkında neler olacağını ben de merak ediyorum... Lig de zor ama bakalım..