Quote Originally Posted by eGowiCh
Yalan! Ne rezilliği. FB Türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmek için çabaladı. Kasıtlı olarak mı rezil etti veya kötü mücadele etti?

Galatasaray geçen sene Tromso gibi 2. sınıf bir takıma elendiğinde neden hiçbir Fenerbahçeli "Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!" demedi Saraçoğlu'nda?

Dürüst olacağım. Keşke Galatasaray yenilseydi! 4-0'a kadar GS'yi destekledim, bir başladı tezahuratlar, "Avrupa'ya gittin bizi rezil ettin!" şeklinde... Ardından sinirlendim ve GS de 2 gol ardarda yedi ve Boleslav gol atınca havalara sıçradım! Dürüstçe söylüyorum. GS, FB'ye laf etmeden önce desteğimi almıştı ama akabinde Boleslav'ı destekledim. Hiç kimse kusura bakmasın! Benim takımımı desteklemeyeni ben hiç desteklemem.

"Avrupa'ya gittin, bizi rezil ettin, .... Kanarya!" şeklinde yapılan tezahuratları kınıyorum. 2 senedir GS Avrupa'da varlık gösteremezken, biz ülkemizi temsil ettik. İyi veya kötü... Hiçbir zaman Kadıköy'de GS'nin Avrupa alehine laf edilmedi, son 2-3 senede! D.Kiev maçında taraftarımız her zamanki gibi GS'ye laf etmeyecektir. Ama bu davranışı GS'den görememek üzücü.
belkide orada o tezahuratı yapanlar da benim köprüdeki bayrağımı kesen (bayrağıma saygı göstermeyen) taraftarın takımına kızdıkları için öyle bağırmışlardır ne dersin...