-
15.Ağustos.2013, 01:15
Paramızı da aldık, şimdi her transfer döneminin başlamasına 20 gün kala yaptığım şeyi yapacağım.
Genelde 20 gün kala gelenlerin yaptıkları katkılara bakarım ve eksik bölgeleri belirlerim..

Gelenler bu şekilde idi, ben bunlardan beğendikerimi aşağıya ekleyeceğim ve yorumumu yapacağım kendime göre..

Kerem Can kuşkusuz en iyi transferim oldu, geldiğinde ne yalan söyleyeyim yedek bekler 10 maçı bulursa iyidir demiştim.
17 maç oynattım, bunlardan 6 tanesi Avrupa maçı. Skor katkısı sorunu olsa da en istikrarlı oyuncum Kerem..
Yaş olarak da genç bir oyuncu, Avrupa da bu skora katkı yapmama işi biraz sorun yaratıyor..

En iyi transferlerden birisi daha karşınızda, Hernandez çok aktif bir forvet kuşkusuz.
Top nerede ise onu da oralarda görebilirsiniz maç içinde, Uefa'da çok iyi bir performans gösterdi. Bizi lider yapan golü attı ve çok iyi oynamaya devam ediyor..

Bentley çok ekstra bir transfer olmuştu, aslında kafamda almak yoktu ancak bonservisi elinde olduğunu görünce aldım.
Bonservisine para ödemediğimiz Bentley bana göre iyi oynadı. Ortalama bir oyuncu ve ondan çok çok büyük şeyler beklemedim, o da gerektiği zaman katkısını skor olarak da yaptı zaten.

Genç ve çok çok üst düzey bir yedek, Zokora ile dönüşümlü oynadılar ve çok yararlı bir ortasaha.
Seneye 11 olacağını düşünürsek bonservisini bile almayı düşünüyorum. Henüz almasam da gelecek sezon sonlarına doğru yaptıklarına bakarak alınacak oyunculardan birisi olabilir..

Bomba çıkan tek transferim, aslında çok da kötü değil. 2 maç oynattım ve ortalaması çok iyi ancak aktiflikten ve savunmadan başka bir yararı yok.
Skora katkısı olan bir sol bek arıyorum, devre arası satılacak isimlerin başında geliyor Conboy. Gittiği yerde başarılı olacağına eminim ancak bizim kimyamız uyuşmadı.

Mevcut kadroya bakınca sorunlu yerler işaretli ;
Sol bek mevkisi için skora katkı yapan birisini arıyorum, yukarıda da belirttim bunu. Kerem Can oynamayacak mı derseniz tabii ki oynayacak ondan asla vazgeçmem. Avrupa için yapacağım sol bek transferini bir nevi...
Zokora'nın yeri ise şu yüzden işaretli hem yıllık maaşı çok fazla Zokora'nın hem de sakat bir oyuncu, yersiz sakatlıkları ve kırmızı kartları ile bizi hep yarı yolda bırakacak potansiyeli var. Onu satıp hem daha genç ve maaş olarak bize o kadar yüklenmeyecek birini alabilirim..
Forvet transferi ise çok çok önemli, Hernandez zaman zaman Emre ile idare etti ama olmuyor. Onun yanına birisini kesinlikle alacağım, kafamda bir kaç kişi var. Temas halindeyiz..
Birazdan kafamdaki transfer isimlerini de söyleyeceğim.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri