Quote Originally Posted by sentugo View Post
O regen defans oyuncusunun boyu 179. Zıplaması da 10 bile değil. Sadece Zıplama çalıştırırsan bu sefer diğer özellikleri güme gidebilir, bonservisi de pahalı. Beğenmedim transferi. İlk 11 olamaz bence.

Atabey Çiçek yerine daha olgun bir forvet alabilirdin. Bonservisi çok pahalı üstüne üstlük. Ancak pivot mu yoksa uzun bir fırsatçı mı yapacaksın ona karar ver. Sonuçta geleceğin yıldızı. Pivot olarak gücü çok az şimdilik.

Eren Derdiyok için bir şey söyleyemem. Çok iyi performanslar gösterebilir.

Yasin Pehlivan harika bir transfer. Hem Türk hem de özellikleri çok süper. Bu oyuncuya verdiğin paralara helal olsun.

Facundo da pahalı ama götürür.

Gökhan Gönülü Niye sattın ?
Burdisso'nun hava hakimiyeti iyi. Fırat'ın hız özelliklerini geliştirebilirsem uyumlu ikili olacaklarını düşünüyorum. Atabey şu an hem fırsatçı hem de pivot olur gibi görünüyor henüz karar vermedim. Gökhan da yavaş yavaş düşüş göstermeye başlamıştı o yüzden yolladım.
Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
Transferler güzel.
Eyvallah.
Quote Originally Posted by The Special One View Post
gelenler gidenleri aratır gibi kadro zayıflamış bence
Zaten iskelet kadroyu kurmak için bu transferleri yaptım. Önümüzdeki sezonlarda daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca kariyerin ömrünü de böylece uzatmaya çalışıyorum.
Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post

Vay Vay Vay !

Yıllar Sonra AMC ve Kanatsız Taktik Ha...!

Sen Pek Alışık Değilsin Bu Taktiğe Bence Bu Sezon Gümbürtüye Gidebilir
Herşeyin bir ilki vardır dedik. Hem ben hem de oyuncular alışmakta zorluk çekiyoruz. Umarım taktik yavaş yavaş oturur da sezon güme gitmez.