Alırsın fenerden kupayı![]()
Alırsın fenerden kupayı![]()
Sentugo.
TÜRKİYE KUPASI GALATASARAYIN
Sezona iki kupa hedefi ile başlayan ve Avrupada en azından bir üst tura çıkma hedefi koyan Galatasaray, ilk 2 hedefini gerçekleştirmiş olmanın verdiği mutluluğu yaşıyor. Bir kez daha Fenerbahçe galibiyeti sonrası kupa alan Galatasaray, bunu gün geçtikçe gelenek haline getirmeye başladı.
Maç sonunda çılgınlar gibi sevinen Galatasaraylılar
Maçın adam ise : Semih Kaya
Adım Adım Semih Kaya![]()
İyi geceler herkese![]()
Last edited by webcagri : 15.Ağustos.2013 at 05:59
Saracoglunda kupa kaldirmakaliskanlik haline getirdiniz
Yeni sezonda cok guclenmen lazim avrupa icin.
Güzel takviyeler yaparsan Avrupa da başarı gelir.
Aydınlıkta kupa kaldırdık mı?![]()
![]()
Tebrik ediyorum kupa için.
Sentugo.
Yabancı kontenjanı biraz elimizi kolumuzu bağlayacak ama; birşeyler yapacağız inşallah
Ligde aramızda 6 puan fark var. Son 2 hafta ve son maç KadıköydeBilerek yenilsem de son haftaya heyecanlı mı girsek napsak diye düşünmüyor değilim
Kaldırdık kaldırdık, Türkiye Kupası olunca sıkıntı çıkmadı
Teşekkür ediyorum dostum![]()
Sezonu 2 kupayla kapatmak çok iyi olacak takım adına.
GALATASARAY - KAYSERİSPOR
Ligin 33.haftasında Galatasaray, Kayserispor'u kendi sahasında konuk ediyor. Bu maçın büyük önem taşıdığını şüphesiz ki hepimiz biliyoruz. Eğer Galatasaray, bu maçtan yenik ayrılmaz ise; şampiyonluğunu ilan edicek ve sezonu 2 kupayla kapatmış olacak.
Karşılaşmaya pek alışık olunmayan bir taktik ve strateji ile çıkmayı planlayan Stinson, rakibi şaşırtıp, rahat bir galibiyet almanın peşinde...
İşte muhtemel Galatasaray 11'i
![]()
Dakika 10: Galatasaray maça çok hızlı başladı...Sneijder'in nefis pasıyla bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Sabri Sarıoğlu, mutlak bir pozisyondan yararlanamadı.
![]()
Dakika 28: Wesley Sneijder yine Sabri'yi gördü, Sabri bu kez içeriye ortasını kesti ve Umut Bulut rahat bir vuruşla takımımızı 1-0 öne geçiren golü attı. Şampiyonluk Yakın, Meşaleleri Yakın
Şıraydırın enfes pası
Ve Goool !!
![]()
Dakika 69 : Bu kez Didier Drogba, mükemmel bir pas attı. Bildiğin zehiri saldı arayaBurak Yılmaz, takımımızın 2.golünü kaydetti. Kayseriye nefes aldırmadık şu dakikaya kadar
![]()
Dakika 80 : Wesley Sneijder'in kullandığı köşe atışında, henüz 78.dakikada oyuna giren Emre Can çok iyi yükseldi ve 3-0 öne geçiren golümüzü kaydetti.
![]()
MAÇ SONUCU
![]()
VE ŞAMPİYON GALATASARAY !
Açılış golünün asistini yapan Sabri Sarıoğlu, her zaman olduğu gibi yine yürekten oynadı.
![]()
GÜNDEM : İÇ TRANSFER
Hem Ligi kazanan hem de Türkiye Kupasını müzesine taşıyan Galatasaray, bu sene Drogbanın yokluğunda en büyük yükü taşıyan isim olan Umut Bulut'u transfer ettiğini resmen açıkladı. Kiralık olarak kadroda bulunan ve sözleşmesinde '' 2.300.000 € '' verilirse transferi onaylanır maddesi bulunan Umut Bulut'un transfer için bu madde kullanıldı ve kendisiyle 2 yıllık sözleşme imzalandı. Takımı her ne kadar gençleştirecek olsak da her takıma en az 2-3 tane abi lazımdır
![]()
SON HAFTA, SON DERBİ
Fenerbahçe 1 - 0 Galatasaray
Maça oldukça tutuk başlayan iki ekip, ilk yarının son dakikalarına doğru Burak Yılmaz'ın oyundan atılmasıyla son buldu diyesim var ama bulmadıHayatımdaki en sıkıcı Gs-Fb maçını oynadım. Bizden Burak, onlardan ise Caner oyundan atıldı. Karşılaşmanın tek golünü Caner attı ama şampiyon zaten belliydi
![]()
![]()
Beleşe Böyle Bir Çocuk Aldık , Yedek Takıma Atıp 2 Sene Pişirmeyi Planlıyorum
Sürekli sakatlandığı için ve acaip yüksek maaş aldığı için Didier Drogba ile yolları ayırma kararı aldık. Ederi 825.000 € idi, o paraya Monchengladbach'a yolladık. Hakkında hayırlısı olsun
![]()
Last edited by webcagri : 15.Ağustos.2013 at 16:46
Regen iyimiş.Fener maçı gerçekteki gibi olmuş şampiyon çıkıp da takmamak çok zevkli oluyor o maçları![]()
BÖYLE BİR HAZIRLIK KAMPI YOK !
Ligi ve Türkiye Kupasını kazanan, Şampiyonlar Liginde gruptan çıkma başarısı gösteren Galatasarayda mola yok ! Lig başlamadan yaklaşık 1,5 ay kadar önce top başı yapacak olan Galatasaray, birbirinden ciddi ekiplerle hazırlık maçı yapacak. Yurtdışı kampı yerine, ülkede kalıp, daha ciddi antrenmanlar yapıp, yeni sezona hazır girmeyi planlayan Barney Stinson şunları söyledi :
Takım olarak önemli mesafeler katettik. Fakat savunmamızın ciddi anlamda eksiklikleri vardı. Bunları telafi etmemiz gerek. Sezon başı kampında savunma taktikleri üzerinde duracağız. Hücum gücümüzü bireysellikten, takım oyununa çevirmeyi planlıyoruz. Ve son olarak ; Legen.. wait for it.... DARY !!!
![]()
YOK ARTIK DEDİRTEN TRANSFER
Valla ben Avrupaya gider, sağlam bir takım çalıştırır diye düşünüyordum ama bizimkisi neler yapıyor![]()
![]()
![]()
ONUR KIVRAK GALATASARAY'DA
Devre arasında Sinan Bolat ile sözleşme imzalayan Galatasaray, önümüzdeki yıl yabancı kontenjanına takılmamak için yerli oyunculara yönelik transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Onur Kıvrak'ı 7,500,000 € karşılığında renklerine bağlayan Galatasarayın sıradaki hedefi ise Southampton'un genç sağ beki Nathaniel Clyne.
![]()
Fernando Muslera West Bromwich Albion'da
İstemeye istemeye yapmak zorunda kaldığımız bir transfer gerçekleşti.. İlk önce Muslera'yı sağlamca yedekledik ve daha sonra satış listesine koyduk. Milan ve West Brom, 15'er milyon euroluk tekliflerle geldi ve ikisini de kabul ettik. Muslera EPL'de oynamak isteyince Milan'ı reddetti ve WBA ile sözleşme imzaladı. Kendisine yeni futbol hayatında başarılar dileriz. Seni unutmayacağız Nando !
Deniz Naki Galatasaray'da
Yerli kadro derinliğini arttırmak adına yaptığımız bir diğer hamle ise kanatlara oldu. Her iki kanatta da başarı ile oynayabilen Deniz Naki'yi 1.800.000 € bonservis bedeli karşılığında renklerimize bağladık.
![]()
Bir Genç Daha
![]()
Onur iyidir iyi![]()
KEVIN STROOTMAN GALATASARAY'DA
Felipe Melo'nun gidişi sonrası, Selçuk İnan'a partner arayan Galatasaray öncelik verdiği Felipe Melo ile transfer görüşmelerine başlamıştı. Juventus ile anlaşan ancak Felipe Melo ile maaş konusunda bir türlü uzlaşma sağlayamayan Galatasaray, rotayı satılık listesine konulan Strootman'e çevirmişti. Juventus ile girilen kıyasıya transfer yarışının galibi olan Galatasaray, Strootman'e yıllık 3m € ödeyecek. Bonservis bedeli olarak ise muazzam bir para olan 13.250.000 € ödenecek.
![]()