@wladcas @The Special One @Burak Akmanoğlu @karayer @razerss
Sadece Kaleci için Yabancılara bakıyoruz, diğer mevkiler için sadece Türk.
GK: Ospina'yı Dortmund almış hoş zaten yeteneklerini de pek beğenmedim, Volkan'dan iyidir ama Ter stegen ağır basıyor. Ömer Kahveci As olmak için yetersiz.
DR: (DMR) Ozan Tufan'ı pek geliştirmemiş Bursa ancak hala potansiyeli var, alabilecekler arasında en ideal 4 sağ bek.
DC: Martins İndi çok iyi bir stoper ancak kontenjanda ona yer açamayız, Stoperler içinde Ömer Toprak, Serdar Taşçı ve Semih Kaya bizi tercih etmiyor, basına da pohpohlamıştım zamanında yüz vermediler : ) Gelebilenler arasında en ideal 3'lü, bunlardan birini alacaz galiba.
DMC: Robin Yalçın çıkmıyor, Emre Can çok iyi. Yasin fena değil listede şunlar var ;
MC: İlkay ve Nuri gelmeyi kabul etmiyor, verdiğiniz diğer isimler ve gelebilecek diğer kaliteliler arasındaki 4'lü ;
AML: Jimmy Durmaz yetersiz, diğer önerdikleriniz ve gelmek isteyenler arasında en ideal 4'lü ;
FC: Samed benim favori oyuncularımdan, Atabey hiç gelişmemiş maalesef, gelebilecek oyuncular arasında 4'lü ;
Her bölgeye 1 tane takviye gelecek hem bu oyuncular arasından hem de bu oyuncular dışında tavsiyelerinizi bekliyorum...