TRANSFER DÖNEMİ ÖZETİ
Bu transfer döneminde çok saçma sapan davrandık farkındayım, bütçeyi yerle bir ettik sanırım. Fakat maaş dengesini koruduk, olası bir mali çöküşü önledik. Bir oyuncunun maaşıyla üç oyuncu oynatıyoruz,yanında da üç tane aile doyuruyoruz nerdeyse( Bkz: Drogba'nın maaşı ) Saçma-sapan işlerden kastım sadece mali durumla alakalı. Yoksa aldığımız oyunculardan yana hiçbir şikayetim yok. Ciddi anlamda bize çok şey katabilecek türde oyuncular aldık. Kiralık olarak kadromuza aldığımız oyuncular bile direkt olarak ilk 11'de rahatlıkla oynayabilecek türdeler. Bunların yanı sıra bir kaç tane regen kattık kadromuza. Birkaçını kiraya verdik, birkaçını yedek takıma gönderip ağır idmanlar yaptırıyoruz. Gelecekten umutluyuz. Yerinde ve zamanında güzel hamleler yaptık. Bazı oyuncuların bonservis ücretleri cidden dudak uçuklatıcı olsa da talipleri çıkması durumunda daha iyi meblağlara satabileceğimi düşünüyorum. Olumu-olumsuz yorumlarınızı bekliyorum, düşünceleriniz benim kendimi geliştirmeme yardımcı olacaktır.
![]()