Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Şimdi aşağıda yazdığım ülkelerin tek tek üzerine tıkla

Hıvatistan , Sırbistan , Arjantin , Brezilya , Amerika , Meksika , İtalya , İspanya

mesela Hırvatistanı seçtin ilk olarak , bilgi 'de , açıldıkdan sonra hemen sol tarafta yıldız oyuncular yazar o yıldız oyuncular o ülkenin çıkarttığı en iyi regenlerin başında gelir buraya da üstteki ülkelerden dediğim şekilde ss atıp yıldız oyunculara en iyi gözlemcilerini gönderir misin ?

Not : Dünya'daki tüm ülkelerin yıldız oyuncularına baka bilirsin şöyle ki Makedonya'da bile bazen Xavi çıkabilyor yukarıda kiler örnek
Hocam saydığın ülkelerin iyi regenler çıkarttığını biliyorum söylediğin şeyide biliyorum fakat benim kasada şuan "0" lira mevcut para olsa zaten messiler ronaldolar hazır. Mesela Chievo'dan almak istediğim regen

Bunun gibi çok oyuncuyu takip ediyorum nakit para sağlamaya çalışıyorum oyuncu satmaktan başka çaremizde yok 2.2 ye stoperi satıcaz o paraylada bu oyuncuları vermezler gerçi geçen sezon kontratı biten iyi regenleri kadroma kattım.

Yani senin dediğin yıldızlar yada benim peşimde koştuğum yıldızlar için canlı lazım para lazım nakit lazım