1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Normal ..

Mantıklı düşünürsek, avrupa puanı denen nanenin katsayıları şampiyonlar liginde de uefa kupasında da aynı.
    E hal böyleyken Fenerbahçe gruba kalsa 6 maçta hadi olsun olsun 2 galibiyet alacakken, Uefa'ya giderse, muhtemelen 1. turu rahat geçip grup aşamasına kalacağı için, gene 6 maç yapacak; ve 2 galibiyetten çok daha iyi puan alacak.
    Tabi maddi olarak zarara uğraması da söz konusu.

---------------------------------------------------

4-2 lik isviçre maçında Hakan Şükür'e hangi takım taraftarları küfretti biraz hafızanızı zorlayın, hadi avrupada birlik olamıyoruz, milli maç dünya kupası gidiyor, ne diye bağırıldı acaba ?

ya o kadar saçma olaylar varki.bi fenerli olarak biz bir defans oluşturamadık.bu aynı zamanda türkiyeninde sorunu.anladım can denen bu cocuk kaka gibi geleceğin yıldızımı yada bodo ilgner sakatken casillas sokuluyordu eskilerden kaleye bi casillas gibi genç yetenekmi yapacaklar anlamadım.defans kurgusu sıfır.....10 tane fenerli defans hiçbir teknik kapasitesi olmayan rincon denen bi adamı durduramadılar.adam korkerden elini kolunu sallaya sallaya kafa attı.lugano mu r.carlos mu kim gelcekse gelsin ama defansa gelsin.Açıkçası bi fenerli olarak kadıköyde 2-0 maçı alacağımıza hiç inanasım gelmiyor.Ne yazıkki tekrar ediyorum bi fenerli olark fener hep bunu yapiyor.ama bence başaramicaz..yemeden dinamoya iki gol atamayız bence..

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Normal ..

Mantıklı düşünürsek, avrupa puanı denen nanenin katsayıları şampiyonlar liginde de uefa kupasında da aynı.
    E hal böyleyken Fenerbahçe gruba kalsa 6 maçta hadi olsun olsun 2 galibiyet alacakken, Uefa'ya giderse, muhtemelen 1. turu rahat geçip grup aşamasına kalacağı için, gene 6 maç yapacak; ve 2 galibiyetten çok daha iyi puan alacak.
    kardeş bu hesaplar her yıl yapılıyor. ama her yıl evdeki hesap çarşı da tutmuyor. bknz: Zaragoza-Fb UEFA maçına. bknz: tromsö-GS bknz: anorhosis-Ts bu örnekler çoğalabilir...

Mesaj Yetkileri