Kardeşim zaten benim 1. taktiğim o şekildeBen buldum o taktiği zaten. Yani ben de keşvettim onu daha önceden. Oyuncu kadrosunda ilk kariyerden edindiğim tecrübe ile sağ kanat lazımdı. Onu bu sene alınca Batalla ve Beluschi'i etkili kulanmanın yolunu bu şekilde buldum. Kullandığım 2 taktik bu zamana kadar geliştirdim en iyi taktiklerim.
İkisi ile de bir çok defa ligte ilk senemde şampiyon olmuştum. Geçen sefer ilk taktiği denedik, son maçtan olmadı, bu sefer bunu deneyelim dedim, Frey sakatlandı..
Bazen şans lazım... Zaten çift forvet oynuyorum forvet hattımda 3 forvet olması fikri hoşuma gitmiyor. Bu sefer oyuncu rollerini değiştirmek lazım. 3 lü forvette ortadaki forveti beslemek gerekir bu yüzden sağ ve soldaki oyuncuların en azından güzel orta açmaları beklenir. Benim kadromda o kalitede oyuncular yok. En azından bu sene 3 forvet oynayamayız yani![]()
Neyse çok katılım olmadı. Maç 4-1 bitti. Aldım maçı.. Fazla gaza gelip videosunu da yükledim.
[YOUTUBE="4Ea1Su-NB8Y"]Bursa Fener * 4-1[/YOUTUBE]
![]()

Ben buldum o taktiği zaten. Yani ben de keşvettim onu daha önceden. Oyuncu kadrosunda ilk kariyerden edindiğim tecrübe ile sağ kanat lazımdı. Onu bu sene alınca Batalla ve Beluschi'i etkili kulanmanın yolunu bu şekilde buldum. Kullandığım 2 taktik bu zamana kadar geliştirdim en iyi taktiklerim.