arkadaş takım için diara iyi bir oyuncu ama sunu unutmayalım sadio ondandaha iyi oyuncudur bence hatta diara milli takımda yedek hemde sadio nun yedegi bence eniyi oyuncu vogel hem tecrübeli hem iyi oyuncu
arkadaş takım için diara iyi bir oyuncu ama sunu unutmayalım sadio ondandaha iyi oyuncudur bence hatta diara milli takımda yedek hemde sadio nun yedegi bence eniyi oyuncu vogel hem tecrübeli hem iyi oyuncu
diarra Galatasaray a faydalı olacağından şüphem yok....
ancak eğer oyuncu gelmek istemiyorsa kulübü ve menajeri veya herhangi bir nedenden ötürü zorla getirilecekse gelmemesinden yanayım.
Diarra nasıl Saido'nun yedeği olabilirki bu adam Fransız değilmi Saido ise KamerunluOriginally Posted by ugur060713
Adam Vieira'nın veliahtı saidou onun yanından geçemez,bu arada saidou kamerunlu diarra da vieira'nın yedeği saidonun değil
diarra saido'dan cok daha iyi bir oyuncu hemde fransız saido ise kamerunlu
ne dinnn kardes futboldan caktıgına eminmisin yok saidou diarradan iyiymiş seninle bunu bile tartısmamOriginally Posted by ugur060713
üstelik saidou kamerun da oynuyor diarra fransaaa
Diarra’nın menajerine davet
Galatasaraylı yöneticiler, teknik direktör Erik Gerets’in istediği futbolcular arasında yer alan Alou Diarra’nın menajeri Janus Toth’u, görüşmek için İstanbul’a çağırdı.
Sarı kırmızılıların, Toth’a, yarın Mlada Boleslav ile oynanacak maçı izlettikten sonra pazarlık masasına oturmayı planladıkları ifade edildi.
Kaynak: Hürriyet
İYİSALLLAH O BİZİM
yok mu şöyle yeni isimler ya..
kaç gündür diarra masalını dinliyoruz basından..![]()
Saidou napıyodu ya? Adam yıllardır bizde 1 tane gol atmışlığı, pozisyona girmişliği yok. Ön libero sadece top kapmaz. Ön libero heryerde hızlıdır, heryerde etkilidir, her alanda çok iyi oynar. Saidou'nun yaptığı tek şey top kapmaktı.Originally Posted by ugur060713
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Gelse ne güzel olur.Her antremanda bir oyuncuyu pataklar GS'de oyuncu kalmaz.Yönetim yeni bir takım kurar.Originally Posted by cengoo76
![]()
haklısın kardesOriginally Posted by LaKe
robinho ya benzemez bizimkiler, hepsi alayına gider maşşallah..Originally Posted by İsildur
![]()
Deli deliyi görünce deyneğini saklar hesabı. O Viking ise bizimkilerde AdanalıOriginally Posted by nart_susruko
diarradan yeni bi haber gelse de rahatlasak
uA daki efsane topic gerçek mi oluyor yoksa..
menajerleri M'bami yi önermişler Galatasaray'a..![]()
![]()
efsane topic ne,M'bami kimOriginally Posted by nart_susruko
![]()
![]()
Paris Saint Germain de oynuyor kamerunlu Modeste M'bami..
efsaneliğide uA da açılan bi topicten kaynaklanıyor..![]()
peki iyi bir oyuncumu izledinmi hiç
izlemedim..![]()
beyler ben izledim mbami oda iyi bir futbolcu saidou dan iyi
m bami mükemmel bir oyuncu saido dan katkat iyi top kullanabiliyor
valla şahsen mbami yi istemem saidoudan iyi ama o para edermi tartışılır
"G.Saray'da oynamak istiyorum"
Real Madrid'in Danimarkalı yıldız oyuncusu Thomas Gravesen Galatasaray'a gelmek istediğini söyledi. Danimarka Milli Takımı'nda da oynayan Real Madridli yıldız futbolcu Thomas Gravesen, Galatasaray'da oynamak istediğini, bunun için de sarı-kırmızılı yöneticilerin bir telefon açmasının yeterli olacağını ifade etti. Galatasaray'ın transfer etmek istediği Gravesen, Galatasaray yönetimine ve taraftarlarına önemli mesajlalar gönderdi. Önceki aksam Kopenhag Parken Stadı'nda F.C Kopenhag ile Ajax arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçını izleyen Gravesen Galatasaray'a transfer olmayı çok istediğini belirtti.
Real Madrid'in kadro dışı bırakarak satış listesine koyduğu Danimarkalı yıldız futbolcu Türkiye'ye ve Galatasaray'a gelmeyi çok istediğini, ancak bunun sadece kendi isteği doğrultusunda gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Gravesen, ayrıca "Galatasaray beni almak istiyorsa bir an önce Real Madrid le ve menajerimle temasa geçsin" dedi.
Gravesen, Galatasaray'in daha önce kendisini transfer etmek için Real Madrid'le görüşmelerde bulunduğu yönündeki haberleri ise yalanlayarak, "Galatasaray, bu ana kadar kesinlikle kulübümle temas kurmamıştır. Tekrar ediyorum. Eğer beni transfer etmek istiyorlarsa Real Madrid'le temasa geçsinler" diye konuştu.
10.08.2006
Kaynak : İHA
İşe bak adam benimle hiç ilgilenmediler telefon etseler yeter diyor. Bakalım GS arayıp transfer edecek mi?
"YÜCE ATATÜRK"
ya hepsi yalan cimbom ilgilendi gravesenle iyisallah gelir
gravesen biz şampiyonlar ligine katılırsak ordan elde edilen gelir o tarafa kaydırabilirse transfer gerçekleşebilir...
Arkadaşlar Buyuk ihtimalle Gravesen işimiz tamam hayırLı oLsun diyelım... hayırLısı oLur inş... Bu Takım Bir ön libero ile Bu işi götürecektir..
kadro dışı kalınca beyefendi yüzümüze baktı, bizimkilerde balıklama dalacak tabii hemen buna..![]()
Gravesen için sevindim. İnş.transferi gerçekleşir. Şampiyonlar Ligi için daha güçlü bir kadro olur. Şampiyonlar Ligi'ndeki GS'yi çok özledik. Birçok Avrupa devine ecel terleri döktürmesini de. Cimbom Avrupa'da bambaşka.
Yeni moda telefonla transfer hadi hayırlısı![]()
kaynak ne kardesOriginally Posted by SaMaNYoLu