1 ile 30 arası toplam 1192 sonuç

Konu: Sentugo - Bursaspor Kariyeri

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Arkadaşlar kadrou az çok biliyorsunuz.

Frey-Civelli-Taiwo-Belluschi-Batalla-Pinto

yabancılarımızdı. Neredeyse her maç oynadılar. Bir de Blanco vardı yeni transfer. Onu da Kupa maçlarında ve sakatlık veya kart cezası durumlarında oynattık.

Seneye biliyorsunuz ki 5 yabancıya inecek.

Hangi oyuncumuz ile yolları ayıralım ?

Türk oyuncularımız şu şekildedir;

Kırmızı kutu --> Gençlerimiz, seneye kesin kadrodalar
    Turuncu Kutu --> Seneye rotasyon oyuncuları olarak kadroda bulunabilirler
    Mavi Kutu --> Bu seneki ilk 11 oyuncularımız. Kaliteli isimler. Seneye 11 olmasalar bile en azından yedek olurlar.
    İşaretsizler --> Gitseler de olur. Bir tek Kazım boşa düşecek, o zaman alacağız...

Bosman kuralı ile devre arasındayken, bedavaya anlaştığımız 3 Türk var.

Cenk Tosun, Hürriyet Güçer ve Veysel Sarı

Bu oyuncuların hiç birisi ilk 11 değil, rotasyon olacaklardır. Bu arada Sinan Bolat transfer listesindeyken teklif vermiştim, GS duydu bunu, gitti aldı. Onlara ordan da ayrı bir gıcıklığım oluştu oyunda...

Geçen sefer Kaleci Onur'u 2. sezonda takıma katmıştık ama Frey'den daha iyi bir performans sergileyememişti, hatta kötü bir performans sergilledi bile diyebiliriz. (Kovulduk ulan ne olursa olsun yani )Hem de bonservisi ve maaşı çok yüksekti. Başka da kaleci yok sanırım...

Sağ bek tamam. Ozan ve Şener ikilisi

Defansta Efe Halil ve Sezer Özmen olabilir diyeceksinizdir. Onları deneyeceğiz, pahalıysa alamayız ama. Hem ben hızlı defans oyuncuları seviyorum, o elemanların ikisi de yavaş.

Sol bek önemli, zaten Türk yok oyunda. Taiwo'da epey iyi aslında. İyi fiyata okutursak yine iyi olabilir biim adımıza..

Sağ kanatta Erkan Zengin nasıldır ? Boşa düşecekti sanırım.. Sol kanatta Ozan ve Kaan* sezonu götüreceklerdir..

Hücum hattına takviyeye gerek yok..

İyi regenler bulursak Türk, sanırım onları takıma katıcaz en fazla

Last edited by sentugo : 17.Ağustos.2013 at 03:41
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri