İbrahim daha çok gol atar san söyleyeyim.
İbrahim daha çok gol atar san söyleyeyim.
Sentugo.
...
Ter Stegen'in Juve'yi tercih etmesinden sonra yerli kaleciye yöneldik ve piyasadaki en uygun kaleyici kadromuza kattık. 10 m € bonservis bedeli ödeyerek Onur Kıvrak'ı kadromuza katıyoruz.
Listemizde bulunan bu 3'lü stoperden tercihimizi Serdar Aziz'den yana kullandık ve onu 14 m € karşılığında transfer ettik.
Listemizde bulunan 4'lü Defansif Orta Sasha oyuncuları arasında tercihimizi Emre Can'dan yana kullandık ve sezon sonuna kadar kiraladık.
Tercimiz 19 m € bonservis bedeliyle beraber takıma katılan Mehmet Ekici'den yana oldu. Ayırca kadro derinliği açısından 4.2 m € karşılığında Okay Yokuşlu'yu da kadromuza katıyoruz.
Bernard'ın yokluğunu ancak o giderebilirdi, tercihimiz Kerim Frei oldu. Fuham'a 15 m € ödedik.
Traore ve İbra varken bonservisiyle beraber bir oyuncuyu almayı fuzili olarak gördüm ve Samed Yeşil'i sezon sonuna kadar kiraladık.
...
Yok özlerinde iyiler bende onlar kadar ünlü olsam benimde kalkar illaki bir yerlerim...
Ayrıca bu kadroyla Dünya'nın en iyisi olmalısın bence.... Yetenekli teknik direktörlerin elinde yeteneksiz takım bile bir bir şeyler yapabilir ve bu ışık fazla fazla sizde var hocam.... Bu forumda takip ettiğim 3 kariyerden birisiniz hocam bu seyir zevkini bozmayın sakın![]()