Topuz'dan bu takıma ne sağ bek olur, ne kanat olur ne de bir şey olur.
Topuz ancak kenarda top toplayıcılık yapar bu takımda, Mert çok formda helal olsun.
Kaleyi bekleyen güvenilir bir eldivenimiz var![]()
Topuz'dan bu takıma ne sağ bek olur, ne kanat olur ne de bir şey olur.
Topuz ancak kenarda top toplayıcılık yapar bu takımda, Mert çok formda helal olsun.
Kaleyi bekleyen güvenilir bir eldivenimiz var![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Yapmayın yaa Konya attı golü Borek attı golü 1-2
Topuzla ne alakası var,sadece taktığımız insanları mı kötüleyeceğiz tamamen salih'in hatası yüzünden penaltı oldu. Alper'i çıkarırsan böyle olur. Salih'in de zamana ihtiyacı var çok kötü oynuyor.
Emre'de tamamen kondisyonunu tüketti, çıkartmak gerek.
Şu Konya üstümüze geliyor sağdan soldan şaka gibi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Ya ben ya lan neyse bir şey demiyorum artık 2-2
Bravo Fenerbahçe.
İçimdn küfredesim geldi 2-2 gol Ali Çamdalı . Yok böyle bı şey .
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şu ikinci golde Baroni'nin yaptığına bakalım başka da yoruma gerek yok. Bu adam oynayacağına Selçuk oynasın en azından nerede duracağını biliyor.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Helal olsun Konyaspor'a,rakibini küçümsersen ezilen taraf sen olursun..İSMAİL KARTAL İSTİFA
konya oyunu cirkenlestirmeden açik ve guzel oyun oynuyorlar.
Bu takımın sorunu Webo ve Cristian aşkıdır başka hiç bir şey değil. Hoca değişiyor,kafa değişmiyor.
Aziz Yıldırım ve Ersun Yanal bu takım sizin eseriniz, daha çok bu sene böyle maçlar oynayacağız merak etmeyin.. Tebrik ederim Galatasaray tarhinin en büyük başkanını on yıl daha kal da Fenerbahçe batsın
Konya ligin flaş takımı olacak gibi
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Nerdeyse 3'ü de yicez.Taraftar 3 diyo şaka gibi .
3-2. Oldu gerçekten böyle olacağını kimse düşünmezdi herhalde
ve 3-2.. sözün bittiği yer YÖNETİM İSTİFA.
sadece forma o sahada 5 atar be yazıklar olsun
Helal Konya Ersun istifa istifa istifa !!!
Benim anlamadığım Emenikeli sowlu kuytlu kadro nasıl olurda böyle oynar? İnsan bu kadroyu görünce korkuyor.
Gerçekten şaka gibi.
Football is simple,but Football Manager is not
Alper çıktı orta saha çöktü, Kuyt çıktı sağ taraf da çöktü.
Haftalardır diyoruz arkadaş Gökhan'a alternatif bir sağ bek alın. Kim olursa olsun Veysel mi olur Hıncal mı olur en kötü sağ bek çakma sağ bekten daha iyidir. 2-0'dan 3-2'ye geliyorsa maç bunda saçma sapan değişiklikleriyle maçı katleden hocanın suçu vardır. Ersun Yanal'ın gram Fenerbahçe'yi yönetecek zekası olmadığı izlenimine kapıldım bugün. Forumdan birisini koy, Galatasaraylı bile olsun şu değişiklikleri yapmazdı. Her maç aynı senaryo arkadaş. Savunma bomba bizim. Tekrarlıyorum bu takımdan ne köy olur ne kasaba. Başkan başta olmak üzere bir çok içi geçmiş kişinin kulüpten ellerini çekmeleri gerekiyor... Emenike'de iyi başlamadı. Net fırsatlar harcadı. Verilmeyen birde penaltı var tabi. Yazık oldu. Şöylesine rezil bir takıma maç veriyoruz ben birşey demiyorum. Bu takıma nasıl 2-0'dan 3-2 maç verilir Ersun Yanal açıklayacak. Bekliyoruz açıklamalarını. Mantıklı birşeyleri vardır umarım. (3-2 veya 3-3 olsun farketmez tabi)
Ersun Yanal'lı ve Aziz Yıldırım'lı Fenerbahçe demek istedin sanırım. Eğer bunu demek istediysen başarısızlık çok normal.
Sow - Emenike - Kuyt bunlar boş, bu adamları oynatacak birisi lazım.
3'ü bir arada öyle bir oynar ki.
Sow ve Emenike ile çift forvete dönsek taş gibi olacak. Ancak bunun için mantık lazım, elini sallayan teknik adam oluyor.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
ilk geldiğindede demiştim ersun yanal devre arasını görmez yahu sen gidip weboyu kanada at zaten topuz yetersiz birde weboyla birlikte kanadımı kapatıcak be adam
Maç bitti. Ligin ilk haftası olabilir fakat böyle kadro olan bir takımın daha lige yeni çıkan bir takıma 2-0 öndeyken 3-2 yenilmesi konuşulur..