Ve son düdük tebrikler Konyaspor.YÖNETİM İSTİFA !!!
Ve son düdük tebrikler Konyaspor.YÖNETİM İSTİFA !!!
Efsane maç olmuş Konya açısından,tebrikler Konyaspor.Bu moralle 3-4 hafta sürpriz puanlar çıkartabilirler,belki sezon boyu belli bir istakrar bile sağlayabilirler.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yine ligin sonunda başımızı yakacak bir 3 puan kaybediyoruz. Arkadaş birde haklı çıkmayalım. Aykut hoca zamanında da herkes o kadar rahattıki. Görünen köy kılavuz istemez. Takımda hiç umut yok. Taraftar mutsuz. Yönetim ve teknik heyet ise her sene şampiyon oluyormuşuz gibi rahatlar... Arsenal maçları Ersun hoca için iyi bir sınav olacak. Ak kara belli olacak. Ben o zaman fikrimi söyleyeceğim hoca hakkında. ŞL'den elenirsek bavulunu toplaması lazım.
Şok sonuç. İlk haftadan Fener'e ders mi olur yoksa arkası kesilmez mi göreceğiz...
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Şu İzlanda'lı forvet yerine bitirici bir forvet olsa daha rahat kazanbilirdi Konya.Ayıptır be ayıptır harbiden oyuncu degisiklikleri desen saçma sapan oyuncular desen 2. yarı sacma sapan aldıkları paranın hakkını verip 1 kerede 90 dakika oynıycak mı bu adamlar çok merak ediyorum futbol ilk 45 dakikada bitmiyor 2. yarısı var bu maçın yuh be yuh.
Yazık, başka ne denir ki ? Koskoca takımın düştüğü hale bak. Aziz Yıldırım eserinle gurur duy.
Gelen gideni aratıyor.
Aykut İstifa.. Selçuğun bu takımda ne işi var..
Benim eLimde Sow varken gidip milyon Eurolar vererek Emenike alacağıma, giderim o para kadar bir tane adam gibi sol ayağı olan kanat alırım. Ayrıca Emenki, Sow, Kuyt vs vs olsa ne olacak, bu adamları oynatacak, bunları koşturacak adamı yok Fenerbahçe nin. Konya penaltı kaçırmasına rağmen moral bozmadı ve geri döndü. Lig keyifli başladı.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
4-1-2-1-2 oynatmak çok mu zor? Bin tane orta saha oyuncun var,elindeki kanatları da bir bir gönderiyosun/göndermeye çalışıyosun. O zaman kanatsız çift forvetli bir taktikle çık sahaya. İtalya milli takımı,yıllarca dünyanın en başarılı 2-3 takımından biri olan milan kanatsız oynadı ve başarılı oldu.
Zor değil ama denemeyi bile düşünmüyorlar. Bu taktikle oynayacaksan Stoch'u da göndermeyeceksin! top sürebilen koca takımda tek 1 oyuncu olabilir mi ya? Onu da 50küsürde oyunda çıkarırsan böyle olur işte.
Baroni'ye de helal olsun,2. gol sadece onun hatası. Üçüncü golden öncede orta sahada adam basmıyor o adamın pası golden önceki sondan 2. pas. Böyle vurdum duymazlık olmaz.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Penaltıdan sonra Emenike o golü yapsa 3-0 olacaktı. Gerçekten bize gelen adamlara birşeyler oluyor. Emenike'nin her gol haberini izliyordum Rusyadayken. Attığı çoğu gol bu tür karşı karşıya pozisyonlardı. Gerçekten anlamıyorum hani bir yere bir muska yaptırıp attılar mı düğüm mü vardır ne bileyim yıllar önce sihir mi yaptırmıştık büyü mü yaptırmıştık o mu ters tepti artık doğa üstü olaylardan şüpheleniyorum. Çünkü normal yönetmelerle aklım mantığım anlamıyor.
Baroni kendini çoktan garantiye almıştı zaten. O gol atarak 2 yıl daha gideri olduğunu herkese ispatladı. Şimdi sıra Selçuk'ta...
Arsenal'da eleyince transfer gelir Aziz Yıldırım'dan unutturmaya calısır klasik Aziz Yıldırım.Yeter artık git şu takımdan be git ya yapıştı adam yapıştı.Ersun Yanal'a gelince terbiyesizligin cezası budur Kuyt'ı cıkarıp Webo'yu alıyor Webo kaç kere sağ kanat oynamıs ? Alper'i çıkarıp Salih'i alıyor illa Salih'i alacaksan Baroni'yi çıkart Alper'i geriye al.Gamsız Baroni ise 2. golde yaptı şovunu ceza sahasında 2 metre geriden markaj yapıyor.İlk gol zaten rezillik arka taraf bombos herkes uyuyor inanamıyorum hala.Rezillik başka birşey denilemez.
maç konusunda da var Salih girsin, Salih niye oynamıyor falan diye, Buyrun girdi. Salih yaz boyunca 3 tane takımın kampına katıldı, 2 turnuva oynadı adam neredeyse tatil yapmadı.
salih iyi pas yapabilen bir oyuncumuz biz onun 10 numara forvet arkası oynamasını beklerken adam girdikten sonra baroni ileri çıkıyor salih ön liberoda oynuyor
Aykut istifa, Kuyt niye oynuyor, Salih vs vs
Sonuç ortada.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bu maç hakkında boşu boşuna hiç uzun uzun şeyler yazmamanızı öneririm. diyecek hiçbir şey yok çünkü.
Şu halde ki adam oynatılır mı yahu ? Adamın gözünde toplanmış kan bile bu açıdan çok net belli oluyor.Hoş omzu hasarlı,bacağında ki koca yarık iyileşmediği halde oynayan Volkan'dan sonra bu normal geldi.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Değişiklikler çok erken geldi, şaşırdım açıkçası.
İkinci yarıda geriye çekilme taktiğimizle istediğimizi başardık ve yine kaybettik. Karşımızdaki takım Konyaspor yahu ne geri çekilmesi, senin 4'ü 5'i araman gerek... Tebrikler Konyaspor, hakkınla kazandın.
F.Bahçeli bir arkadaşımın iletisi. Doğru söze ne denir?
''Orta saha emre cristianla..
Teknik adam ersun yanalla....
Başkanımız aziz yıldırımla....
GİDİYORUZ KARANLIĞA....''
Fenerbahçe taraftarı kendi içinde çok çelişiyor.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Aykut Kocaman'ı savunanlar iyi yanlarını görüyor sanırım sadece. Onun da yaptığı hataları hatırlamalısınız bence.
http://www.mackolik.com/Mac/1070601/...ahce-Marseille
http://www.mackolik.com/Mac/749211/F...ce-Galatasaray
Yazdıklarımdan Ersun Yanal'ı savunduğum anlamı çıkmasın elinde birçok değişiklik fırsatı varken Webo'yu sağ kanatta oynatmak nasıl açıklanır? Bilemiyorum, anlayamıyorum.
İlk hafta olduğundan dolayı çokta önemli değil ama 3 puan son haftalarda çok şey belirliyor.İlk yarıdan sonra tamam Fenerbahçe kazandı demiştim bende.Tebrikler Konya.