Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
35. You may not vote on this poll
  • Torku Konyaspor kazanır

9 25.71%
  • Berabere biter

7 20.00%
  • Fenerbahçe kazanır

19 54.29%
Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon
91 ile 120 arası toplam 161 sonuç

Konu: Torku Konyaspor - Fenerbahçe | STSL 1. Hafta

Ve son düdük tebrikler Konyaspor.YÖNETİM İSTİFA !!!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Efsane maç olmuş Konya açısından,tebrikler Konyaspor.Bu moralle 3-4 hafta sürpriz puanlar çıkartabilirler,belki sezon boyu belli bir istakrar bile sağlayabilirler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Ama bunun için de kanatsız oynaman lazım
    niye ? Kuyt ve Caner kanat oynar 4-4-2 oynarız. Kuyt zaten Mehmet Topuz'dan daha çok savunur sağ tarafı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yine ligin sonunda başımızı yakacak bir 3 puan kaybediyoruz. Arkadaş birde haklı çıkmayalım. Aykut hoca zamanında da herkes o kadar rahattıki. Görünen köy kılavuz istemez. Takımda hiç umut yok. Taraftar mutsuz. Yönetim ve teknik heyet ise her sene şampiyon oluyormuşuz gibi rahatlar... Arsenal maçları Ersun hoca için iyi bir sınav olacak. Ak kara belli olacak. Ben o zaman fikrimi söyleyeceğim hoca hakkında. ŞL'den elenirsek bavulunu toplaması lazım.

Şok sonuç. İlk haftadan Fener'e ders mi olur yoksa arkası kesilmez mi göreceğiz...

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Ama bunun için de kanatsız oynaman lazım
    Ben olsam oynarım, Ersun Yanal zaten çok büyük başarı beklenen birisi değil. Devre arasını getirse kârdır, dene abicim tutarsa zaten kalıcı olursun.

Hiç mi yapamadın 2 ortasaha ile oynar yine de çift forvete dönerim. Böyle forvetlerin varsa kullanacaksın.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Şu İzlanda'lı forvet yerine bitirici bir forvet olsa daha rahat kazanbilirdi Konya.Ayıptır be ayıptır harbiden oyuncu degisiklikleri desen saçma sapan oyuncular desen 2. yarı sacma sapan aldıkları paranın hakkını verip 1 kerede 90 dakika oynıycak mı bu adamlar çok merak ediyorum futbol ilk 45 dakikada bitmiyor 2. yarısı var bu maçın yuh be yuh.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Yazık, başka ne denir ki ? Koskoca takımın düştüğü hale bak. Aziz Yıldırım eserinle gurur duy.

Gelen gideni aratıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Aykut İstifa.. Selçuğun bu takımda ne işi var..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Benim eLimde Sow varken gidip milyon Eurolar vererek Emenike alacağıma, giderim o para kadar bir tane adam gibi sol ayağı olan kanat alırım. Ayrıca Emenki, Sow, Kuyt vs vs olsa ne olacak, bu adamları oynatacak, bunları koşturacak adamı yok Fenerbahçe nin. Konya penaltı kaçırmasına rağmen moral bozmadı ve geri döndü. Lig keyifli başladı.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

4-1-2-1-2 oynatmak çok mu zor? Bin tane orta saha oyuncun var,elindeki kanatları da bir bir gönderiyosun/göndermeye çalışıyosun. O zaman kanatsız çift forvetli bir taktikle çık sahaya. İtalya milli takımı,yıllarca dünyanın en başarılı 2-3 takımından biri olan milan kanatsız oynadı ve başarılı oldu.

Zor değil ama denemeyi bile düşünmüyorlar. Bu taktikle oynayacaksan Stoch'u da göndermeyeceksin! top sürebilen koca takımda tek 1 oyuncu olabilir mi ya? Onu da 50küsürde oyunda çıkarırsan böyle olur işte.

Baroni'ye de helal olsun,2. gol sadece onun hatası. Üçüncü golden öncede orta sahada adam basmıyor o adamın pası golden önceki sondan 2. pas. Böyle vurdum duymazlık olmaz.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Penaltıdan sonra Emenike o golü yapsa 3-0 olacaktı. Gerçekten bize gelen adamlara birşeyler oluyor. Emenike'nin her gol haberini izliyordum Rusyadayken. Attığı çoğu gol bu tür karşı karşıya pozisyonlardı. Gerçekten anlamıyorum hani bir yere bir muska yaptırıp attılar mı düğüm mü vardır ne bileyim yıllar önce sihir mi yaptırmıştık büyü mü yaptırmıştık o mu ters tepti artık doğa üstü olaylardan şüpheleniyorum. Çünkü normal yönetmelerle aklım mantığım anlamıyor.

Baroni kendini çoktan garantiye almıştı zaten. O gol atarak 2 yıl daha gideri olduğunu herkese ispatladı. Şimdi sıra Selçuk'ta...

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arsenal'da eleyince transfer gelir Aziz Yıldırım'dan unutturmaya calısır klasik Aziz Yıldırım.Yeter artık git şu takımdan be git ya yapıştı adam yapıştı.Ersun Yanal'a gelince terbiyesizligin cezası budur Kuyt'ı cıkarıp Webo'yu alıyor Webo kaç kere sağ kanat oynamıs ? Alper'i çıkarıp Salih'i alıyor illa Salih'i alacaksan Baroni'yi çıkart Alper'i geriye al.Gamsız Baroni ise 2. golde yaptı şovunu ceza sahasında 2 metre geriden markaj yapıyor.İlk gol zaten rezillik arka taraf bombos herkes uyuyor inanamıyorum hala.Rezillik başka birşey denilemez.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

maç konusunda da var Salih girsin, Salih niye oynamıyor falan diye, Buyrun girdi. Salih yaz boyunca 3 tane takımın kampına katıldı, 2 turnuva oynadı adam neredeyse tatil yapmadı.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

salih iyi pas yapabilen bir oyuncumuz biz onun 10 numara forvet arkası oynamasını beklerken adam girdikten sonra baroni ileri çıkıyor salih ön liberoda oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aykut istifa, Kuyt niye oynuyor, Salih vs vs

Sonuç ortada.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Bu maç hakkında boşu boşuna hiç uzun uzun şeyler yazmamanızı öneririm. diyecek hiçbir şey yok çünkü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu halde ki adam oynatılır mı yahu ? Adamın gözünde toplanmış kan bile bu açıdan çok net belli oluyor.Hoş omzu hasarlı,bacağında ki koca yarık iyileşmediği halde oynayan Volkan'dan sonra bu normal geldi.

Nesil
    2011
    Yer
    Antalya

Değişiklikler çok erken geldi, şaşırdım açıkçası.

İkinci yarıda geriye çekilme taktiğimizle istediğimizi başardık ve yine kaybettik. Karşımızdaki takım Konyaspor yahu ne geri çekilmesi, senin 4'ü 5'i araman gerek... Tebrikler Konyaspor, hakkınla kazandın.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post

Şu halde ki adam oynatılır mı yahu ? Adamın gözünde toplanmış kan bile bu açıdan çok net belli oluyor.Hoş omzu hasarlı,bacağında ki koca yarık iyileşmediği halde oynayan Volkan'dan sonra bu normal geldi.
    böyle diyon da bu adamı çıkardık Mehmet Topuz zaten arızaydı bu adam kadar mücadele etmeyen Webo'da girince çöktü orası.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    niye ? Kuyt ve Caner kanat oynar 4-4-2 oynarız. Kuyt zaten Mehmet Topuz'dan daha çok savunur sağ tarafı.
    Göbeği iki kişiyle tutmak zor olur...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

böyle diyon da bu adamı çıkardık Mehmet Topuz zaten arızaydı bu adam kadar mücadele etmeyen Webo'da girince çöktü orası.
    Orada yapılacak iş Kuyt'ı çıkarıp Egemen'i sokup Bekir'i sağa çekmek, Topuzu da öne atmak. Ama yapılır mı? Ayıp, Koskoca Fenerbahçe skora yatar mı? rakip Konya sonuçta. Daha önce yapanın ipini çektiler, hocayı da anlayın..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben oynayamaz mı dedim şimdi ? Adamın sağlığı açısından söyledim,tekrar bir darbe alsa çok daha kötü sonuçlar doğurabilir,göze çok yakın çünkü.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Benim eLimde Sow varken gidip milyon Eurolar vererek Emenike alacağıma, giderim o para kadar bir tane adam gibi sol ayağı olan kanat alırım. Ayrıca Emenki, Sow, Kuyt vs vs olsa ne olacak, bu adamları oynatacak, bunları koşturacak adamı yok Fenerbahçe nin. Konya penaltı kaçırmasına rağmen moral bozmadı ve geri döndü. Lig keyifli başladı.
    Olay bu kadar basit aslında.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

F.Bahçeli bir arkadaşımın iletisi. Doğru söze ne denir?

''Orta saha emre cristianla..
    Teknik adam ersun yanalla....
    Başkanımız aziz yıldırımla....
    GİDİYORUZ KARANLIĞA....''

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe taraftarı kendi içinde çok çelişiyor.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by barahir View Post
    Orada yapılacak iş Kuyt'ı çıkarıp Egemen'i sokup Bekir'i sağa çekmek, Topuzu da öne atmak. Ama yapılır mı? Ayıp, Koskoca Fenerbahçe skora yatar mı? rakip Konya sonuçta. Daha önce yapanın ipini çektiler, hocayı da anlayın..
    Aynen öyle. Herkes Ersun Yanal için 2.yarı geri çekti takımı falan diyorda bu kesinlikle oyuncu psikolojisi bence takımı geri çekmek yatmak isteyen hoca Webo'yu, Salih'i almazdı Alırdı Selçuğu atardı savunmanın önüne Baroni'yi de öne çıkarırdı az.

Nesil
    2006

Aykut Kocaman'ı savunanlar iyi yanlarını görüyor sanırım sadece. Onun da yaptığı hataları hatırlamalısınız bence.

http://www.mackolik.com/Mac/1070601/...ahce-Marseille
    http://www.mackolik.com/Mac/749211/F...ce-Galatasaray

Yazdıklarımdan Ersun Yanal'ı savunduğum anlamı çıkmasın elinde birçok değişiklik fırsatı varken Webo'yu sağ kanatta oynatmak nasıl açıklanır? Bilemiyorum, anlayamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

İlk hafta olduğundan dolayı çokta önemli değil ama 3 puan son haftalarda çok şey belirliyor.İlk yarıdan sonra tamam Fenerbahçe kazandı demiştim bende.Tebrikler Konya.

Sayfa 4 / 6 İlkİlk ... 23456 SonSon

Mesaj Yetkileri