Ben Aziz Yıldırım olsaydım maçtan sonra girerdim soyunma odasına vururdum Ersun'a tokadı.
Beni lige yeni çıkmış takıma Aziz Şike yapsana lafını söyletip madara ettin diye, gider arardım Aykut'u özür dilerdim kardeş gel şu takıma devam et derdim...
Ben Aziz Yıldırım olsaydım maçtan sonra girerdim soyunma odasına vururdum Ersun'a tokadı.
Beni lige yeni çıkmış takıma Aziz Şike yapsana lafını söyletip madara ettin diye, gider arardım Aykut'u özür dilerdim kardeş gel şu takıma devam et derdim...
Sağ beke alternatifi olmayan bir takıma, orta sahaya alternatifi olduğu halde orta saha alınırsa olacağı bu. Konyasporu tebrik etmek gerek, cesur oynadılar. Hak eden kazandı.
@attirson
Alex golünü atmıştı ve elinde top tutulması gerekilen bir zamanda çıkarılmıştı Marsilya maçında. Neyse eski maç tartışmalarına girersek işin içinden çıkamayız, benim demek istediğim Aykut Kocaman geri gelsin diyenlere Aykut Kocaman'ın da hatalar yaptığıydı.. İlla biri gelecekse Ersun Yanal'ın yerine daha farklı bir isim gelmeli ama bunları konuşmak için henüz çok erken.
Last edited by Crazycat : 18.Ağustos.2013 at 01:17 Reason: Ek
Taraftara yazık yemin ediyorum olacak şey değil.Nedir ya Salih'in 1 sezondur alışık olmadığı yerde . Antalyaspor maçındaki hali aklıma geldi onun hatası yüzünden gol yedik.Ya sağ bek bul getir şu takıma. Okan Alkan'ı zamanında göndermesek belkide bu maçı farklı kazanmıştık.Yazık olan Kuyt'a Mert'e Emre'ye ve Alper'edir.Başka bişey değil.Hücum oynatıcaz diye aldık Ersun Yanal'ı düştüğümüz duruma bak daha 6 haftamız var diyordu ne oldu 6 hafta dibe mi oturtacaksın takımı.Louis Van Gaal yada gelir Magath'ı koşmuyor mu döver oynamıyor mu oynatır 4-5 sezondur sadece Aziz Yıldırım'ın istediği kadro ile oynuyoruz.Tek umudum martta başkanlık seçimi.Artık portekiz ligine dönüşecek bu gidişle lig .
Engin, herkesin kafasına yer etmiş bir geri yaslanma. Geçen yıl bi tarafımızı yırttık, hoca çekmese de takım kendiliğinden çekiliyor diye, ama kıt işte.
Ersun Hoca ne dedi az önce, ikinci yarı fark yapmasını beklediğimiz takım 3-2 yenildi diye. Geri çekmek isteyen adam böyle konuşmaz. Dediğin gibi Kuyt'ı çıkarıp Webo'yu almaz. Ha yeri geldiğinde yatacaksın, Football Manager oynamıyoruz burada. Millet yata yata Avrupa Şampiyonu oluyor.
Ben başkan olsam bir teknik direktör ile yollarımı ayırıp onun benzerini takıma getirmezdim. Ersun Yanal ile Aykut Kocaman arasında yedi farkı bulun nedir farkları?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Rıdvan Dilmen yine çok formda
Football is simple,but Football Manager is not
AYkut Kocaman beğenmesem de Ersun YAnal'dan daha iyi bir Teknik Direktördür.
Ben başkan olsam kafama sıkardım. Bütün sorunlar çözülürdü böylece.
Koskoca fenerbahçe, harcanan onca para, takımın hali ortada.
Ne büyük çekimiz varmış arkadaş gözlüğü parçaladım sinirden. O kadar eleştirilecek şey var ki.
Ama bu takım net şekilde kalitesiz.
2 pas yapamayan bir takımız bir dünya oyuncu var kaliteli adam 2.5 tane Sow, Alves buçuk da Meireles.
Emenikeyi yorumlamak için erken daha
Lig başladı ve klasik bir FB maçıyla kaldığımız yerden devam ediyoruz. Burada Ersun Yanal'a sayfalarca laf atabiliriz, gerçekten çok kötü değişiklikler yaptı ve saha düzeni rezaletti. Ama herşeyden önce futbolcuların yürüyecek halinin olmaması yenilginin asıl sebebidir. Tam 4 yıl oldu, 4 yıldır bu takım sene başına rezalet hazırlanıyor ama hala aynı kamp sistemi ve aynı teknik ekip takımın başında. Takım için en önemli dönem sezon başı iken en kötü topun oynandığı dönem oluyor. Oyuncuların 45 dakikalık canı var resmen.
Taktik olarak bakarsak sahada yürümekten başka birşey yapmayan Sow, Cristian ve yardım gelmediği için birçok hata yapan Topuz ve Hasan Ali'nin yerini doldurmak yerine. Sahadan en çok koşan oyuncuları çıkartıp Webo ve Salih'i oyuna sokan bir teknik direktörden hiçbirşey beklememek lazım. Üstelik sağ kanatta en son oynayacak adam olan Webo'yu o bölgede oynatması ayrı mesele. Ben Ersun Yanal'a hiçbirşey demiyorum çünkü bu takımı ve teknik ekibi kuran ve taktik talimatları veren yönetim Aziz Yıldırımdır. Bu takım başkan ve yönetim gitmediği sürece hiçbir zaman futbol oynayamayacaktır.
Lisans çıkartılmayan Holmen çıksın mevcut orta sahaların hepsinden iyi oynar. O kadar laf edilen Krasic ve Stoch bugün sahadaki hangi oyuncudan daha kötü oynuyor. Adamlar 3 metre mesafeden savunma yapıyor, önünden oyuncunun geçip gitmesine müsade ediyor. Bu takımın baştan değişmesi gerekiyor diyoruz, o kadar transfer yapılıyor ama herşey aynı. Oyuncular bile aynı.
Sow gibi kaliteli bir golcüyü hem Aykut hoca hem Ersun hoca nasıl oluyoda sol kanatta öldürüyorlar gerçekten anlam veremiyorum.Bu kadar tecrübeli her gün futbolla yatıp kalkan adamların bizden daha çok bildiği bir şeyler var demek ki.
Bir Yanal'ın Eskişehir'ine bakıyorum birde Yanal'ın Fenerbahçe'sine; bambaşka takımlar,bambaşka oyun stilleri.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Valla Aykut Kocaman zamanınıda biliyoruz. Takımın oynadığı oyunuda görüyoruz. Burada Aykut Kocaman ile yolların ayrılması değil yanlış seçimler yapmaktadır hata. Üstelik Aykut Kocaman kendisi istifa etti. Kimse kovmadı resmi olarak. Aykut Kocaman'ın gitmesi çok doğruydu ancak Ersun Yanal'ın gelmesi doğru muydu bilmiyorum. Ve bu sorunun cevabıda çok açık belli olmaya başlar 2-3 haftaya...
Ayrıca Salih'i oyuna alacaksan bu maçta ilk çıkacak isim Baronidir. Alper Baroni'den çok daha iyi bir oyuncu. En azından basıyor, çalım atıyor (çok gereksizce hemde) ve ileri top götürebiliyor.... Salih'i yanlış adam ile değiştirdi. Webo-Kuyt değişikliği ise komediydi. Kuyt içinse söylecek söz yok ya... Adama helal olsun
Bir ara Kuyt ile Sow kanat değiştirdi dedi spiker. Valla ağlayacaktım. Sow kanat değiştiriyor yahu
Anadolu takımı hüviyetinde, korkak futbol anlayışı ultra bir biçimde devam ediyor. Fenerbahçespor.
Salih seneye bir oyuncuya karşılık bi anadolu kulübüne verilir sıradan bir süper lig topçusu olarak devam eder. Büyük balon.
Bazı şeyleri görmek için müneccim olmaya gerek yok, Konyaspor ilk yarı Fenerbahçe adından korkarak çekilince ve önde basmayınca, Fenerbahçe'nin melül, mırın kırın futboluna müsade etti ve en temizinden 2 gol yedi, İkinci yarı çark ettiler ve biraz baskıyla 4-5'e gideceklerdi. Fenerbahçe bu işte. Sistemi olmayan, B planı olmayan, Ne oynadığı belli olmayan bir takım. 2 senedir net bir şekilde böyle, hoca değişir belki şu sisteme el atar dedik, hoca geldi sanki sistem süper, her şey iyiymiş gibi kopyala/yapıştır aynı şeyleri yapıyor.
Bu yüzden ne siz tatlı canınızı üzün ne de dil dökün. Başkanın kafasına göre transfer yapıp, kafasına göre oluşturduğu takıma -teşbihte hata olmasın sanırsın koyunlarına çoban getiriyor- hoca getirip hadi oynat diye beklersen en fazlası bu olur.
Uzun bir süre Fenerbahçe'yi takip etmek ve konuşmak istemiyorum çünkü Fenerbahçe'nin bu kafayı değiştireceğini sanmıyorum, değişirse sonuç ne olur bilmiyorum ama ışık yok be. Şimdiden Galatasaray'ın 20. şampiyonluğunu kutlarım.
...
Fenerbahçeli değilim ama oynatsana çift forvet emenike-sow solda caner sağda kuyt
fenerbahçe ortasahasi kiriligan lisansi cikartilmayan holmen her turlu fenerbahce ortasahasini ayaga kaldirir en azindan cristian ve tek devrelik oyuncu emreden iyi bence..
2-0'dan 3-2'ye gelen maç hakkında Ersun yanaldan net bir açıklama geldi.
"Çok fazla söylenecek bir şey yok. Futbol böyle bir şey. İki farklı takım, iki farklı sonuç."
Hepimizin merak ettiği bu soruya bu denli akıllıca bir cevap vererek bizlerin merakını gidermiş oldu. Hepimiz bu açıklamayı bekliyorduk... Şahsım adına tatmin oldum şuan +1...
Bu arada her maçta, maçın adamı ya da Fenerbahçe'de maçın adamı kalecilerimiz oluyor. Buda önemli bir gelişme. Birde kaleci yetişmiyor ülkede deniyor...
Yetenek konusunda katılıyorum zaten , bu ülkede 3-4 tane çok büyük yetenekli oyuncu var Muhammed var Salih var Emre çolak Berkin Aslan falan. Ama malesef herşey yetenekle olmuyor Salih fiizik ve mental açıdan çok zayıf. Aynı Muhammed gibi. Benim tahminim bu yönde , çok yetenekli ama sanki yavaş yavaş "oldum ben" durumu oluşmaya başlamış Salih'te de. Bu maça bağlamıyorum sırf , yazın dünya kupasında da aynı şekilde mental ve fizik olarak yokları oynadı.
bir maç ile göklere çıkarılan oyuncu, bir maç ile yerlere indiriliyor.
futbolu bilmiyorsunuz.
(/s)
vallahi ne kadar futbolu biliyorum bilmiyorum kim biliyor,kim ne kadar biliyor? olaylarına girmeyeceğim ama benim izlediğim Salih Fenerbahçe'de oynayamaz mevcut haliyle. Önyargısız baksak,yaşı cartı curtu hesaba katmasak Cristian Salih'ten daha faydalıdır.
Ya kendini toplamalı ya da kacınılmaz sona hazır olmalı. Toplamalı derken süper goller attığı maçlarda da aslında hücum anlamında fazla tercih hatası yapan,güçsüz bir görüntü çiziyordu hala da öyle.
10 numara pozisyonunda oynamalı denilmesi de yanlış. Orası için uygun değil Salih. Tam olarak fm diliyle "mc" oyuncusu. Bakalım umarım akıllı davranır da kendine yazık etmez. Performansı sürekli düşüyor,yazın oynanan turnuvayı da referans alarak bu yorumu yapıyorum. Orada da etkisizdi.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
2. yarı kanser eden Fenerbahçe yine sahneye çıkmış, sonuç normal alıştık artık bu futbola da skorlarada.
Yahu gözünü seveyim yapma, şu takımda şu haliyle Salih oynayamaz diyince bir garipsedim sanki takım mükemmel gibi.
Önümüzde en yakın Alper örneği var, Salzburg maçlarında saçma sapan hatalar yapan ve durmadan düşen o adam fiziksel olarak da gün geçtikçe ilerletiyor ve şuan ki hali ortada.
Genç çocuk Salih bir maç bir şey yapmadı diye hemen yerin dibine sokmaya gerek yok. Salih'e gelene kadar kimler yiyor bu klübün parasını boş boş durarak çocuk bari bir şeyler yapmaya gayret ediyor.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Macin ozetini ancak izliyebildim.
Fenerbahce'nin yedigi ikinci gol kadar basit bir gol gormedim. Hani Fifa oynarken bilgisayarin seviyesini amator seciyorsunda karsi takim sen gole giderken hic mudahele etmiyorya, Baroni'de aynisini yapti. Hatta adamin hangi tarafa donmesi gerektigini bile gosterecekti
Salihi hemen asmak komik olur, bugune kadar cok adam astilar Turkiyede bu cocuga sahip cikilmali.
Sezon basladiya hakemlerede deginmeden duramiyacamO seminerlere otelin acik bufesi veya spa merkezi icin felanmi katiliyor bunlar. 2 penalti ve sacma sapan bir ofsayt(adam 1-2 metre gerideydi cizginin KONYALI futbolcu) karari verdiler.