Sezona iyi başlamak önemli,Sneijder'in veya Selçuk'un mutlak golü var.Burak'ta ilk 11 başlar,Chedjou'da.
Başarılar Galatasarayım ! Allah utandırmasın.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kadroyu tahmin edemiyorum, Süper Kupa maçı gösterdi ki bu sene 4-5 oyuncu dışında kimsenin yeri garanti değil. Rakibe göre 1-2 rotasyon yaparak gideceğiz. Umarım Fatih Terim bu maç için en doğru takımı bulur ve açılışı güzel yaparız.
muslera
eboue-semih-chedjou-hakan
selcuk-melo-erman
sneijder
burak-drogba
seklinde kadro bekliyorum arenada gaziantepi yenemedik galiba hic umarim bu sanssizligi kirariz 2-0 skor tahminim.
Kupa kadrosunu pek bozmaz bence. Burak yine oturabilir.
Terim'in cezası bitti mi?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Hamit yerine dinamik biri oynasın kafi
Puan kaybı yaşamayız
Football is simple,but Football Manager is not
Hamit - Amrabat aynı anda başlarsa puan kaybı yaşar Galatasaray , Hamit'in yerine Erman bile olsa kazanır.
Hamit'in yerine kim oynasa kabul ederim.Oyun zekası olarak çok bir sıkıntısı olmasa da çok hantal,çok ağır,ayakta bile duramıyor.
Şu tahmin oyununda beraberlik vermiştim ancak Fenerbahçe'nin de puan kaybettiği ilk haftada lige iyi bir giriş yapmak isteyecektir Galatasaray. 3 küsürlü bir skor bekliyorum. Artık 3-0 mı desem 3-1 mi desem yoksa 3-2 mi desem bilemedim şimdi![]()
erman yada engin baslamali yada sabri ne bilim hamit olmasinda kim oluyorsa olsun
Başlasın artık şu lig sabırsızlandım.
Kadro konusunda ise Hamit yine oynar Burak'ta 11 çıkar.
Muslera-eboue Semih chedjyou Hakan- Melo Hamit Selçuk Sneijder- Drogba Burak.
Böyle çıkarız bence.
Bugün günlerden Galatasaray ! 12 saate yakın bir süre nasıl geçecek bilemiyorum.Bir an önce izleyesim var Galatasaray'ımı.
Bu arada Big Chief maçta olacakmış,herhalde son kez vedalaşmak için.
Gaziantep'in varlık gösterebileceğini düşünmüyorum pek. Galatasaray rahat bir şekilde kazanır .
Burak gidecek mi kalacak mı tartışmaları içerisinde lige giriyoruz. Anlaşılan Sneijder'den daha iyi yararlanmak adına Fatih Terim'in aklında 4-4-1-1 var. Eğer böyle oynayacaksak solda emre sağda hamit ile başlayabilir. Ama Amrabat-selçuk-melo-hamit 4'lüsü de muhtemel. Her ne olursa olsun Hamit'e bir göz dağı verilmeli diyeceğim ama sağ kanatta adam yok yedekteBurak için 2-3 çift sözüm var. Fatih Hoca sistemi bu sene 4-4-1-1 kuracaksa forveti Drogba olur,Burak sonradan girer. Burak bunu sorun etmezse seneye Dogba'nın yerini alır.Ama sorun ederse bu sezon gitmesi lazım...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kazım oynasın abi sağ kanatta. Türkiye'deki en büyük Kazım fanı benim herhalde![]()
Az akıllı olsa banko 11 olacak ama akılsızlık etmemesi lazım.
Last edited by Hugo : 19.Ağustos.2013 at 11:51 Reason: imla hatası
Artık Hamit yerine kim oynarsa oynasın ama biri oynasın.
Maçı da kazanacağımızı düşünüyorum. İlk maç, hafta içi maçımız yok, lige hazır gibiyiz. Bir zahmet hata yapmayalım.
yeter be hoca yeter artik
Muslera, Eboue, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Melo, Hamit, Selcuk, Sneijder, Burak, Drogba.
Veli Yigit
SON DAKİKA: Sneijder'in 38 derece yüksek ateşi var. Maç saatine hazır hale getirmek için tedavisine devam ediliyor #GSTV
Ahahahah
Fatih Hoca tam bir troll yaMillet Hamit'i kesmesini bekledikçe o oynattıkça oynatıyor
![]()
Hamit dışında güzel 11 olmuş Amrabat'ın kesik yemesine sevindim iyi olmuş aklı başına gelir inşAllah.Her ne kadar inanmasam da Hamit'i konuşmayacağımız bir maç olur umarım.Sezonu galibiyetle açarız inşAllah başarılar Aslanlarımıza.
Before-After tarzı bir şey olmuş.
Bu arada; herkes gider Hakan kalır![]()
Galatasaray sezonun ilk haftasında rahat kazanır diyorum.Kadro da fena diyıl.Tabi Hamit dışında.
Fatih Terim'in cezası bitti mi?
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Kendi tuttuğum takımı gayet iyi biliyorum abi,o kadro Karpaty Lyiv diye bir takıma elenmişti,ligde 8. olmuştu.Servet,Ayhan,Mustafa,Hakan,Ali,Mehmet falan o günlerde çok küfürler yemişti,Arda bile yemişti yani o derece kötüydük.O günün şartları diyorsun da bakıyorum ondan tam 1 yıl sonra kadroda olan oyunculara ; Muslera,Eboue,Semih,Melo,Selçuk.Bugün hepsi 11 oynuyor.
Ah ulan Florya'nın zeminiSen olmayaydın şimdi şu adam 11'deydi
![]()
Last edited by europeanconquer : 19.Ağustos.2013 at 21:52
Burak 11'de. 4-3-1-2 oynuyoruz.Amrabat'tan kurtulduk,bir dehamit yerine adam olaydı![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
1 2 3 yetmez 4 5 6 olsun.
Maç başladı,başarılar Galatasarayım !
Yeni sezon hayırlı olsun.