Benim de 11 yıllık kalecilik geçmişim var aslında ama kale doluysa çok güzel stoper olur benden
Originally Posted by sowkay
Juan, Çağrıyı 3. yedek kaleci yap antrenmanlarda şut çalışması yapıldığında arkaya çok top kaçar onları toplamaya birisi gerek 1. 2. kaleci ara ara değişirken Çağrı arkadaki topları yeni şut çekecek oyunculara kazandırmakta kullanabiliriz iyi fikir iyi fikir.
kawaguchi fikrin sahibi oldugundan torpilli çağrı şansına küs neyse yedek kaleciye de ihtiyaç var the next Morisaki = çağrı
Üst liglere çıkınca yap şimdi alt ligde hız 7 hızlanma 8 adamı dayinca sowkay diye olmaz yani
farketmz onuda düşündüm sonuçta alt liglerdeki diğer oyuncular messi değil 3 aşağı 5 yukarı denk..alttan daha iyi oyuncular geldikçe onlara veririm adlarını.tabii mevkilerine bağlı olarak dua et alttan iyi sağbekler çıksın
farketmz onuda düşündüm sonuçta alt liglerdeki diğer oyuncular messi değil 3 aşağı 5 yukarı denk..alttan daha iyi oyuncular geldikçe onlara veririm adlarını.tabii mevkilerine bağlı olarak dua et alttan iyi sağbekler çıksın