Originally Posted by
Kaka Leite
Yahu gözünü seveyim yapma, şu takımda şu haliyle Salih oynayamaz diyince bir garipsedim sanki takım mükemmel gibi.
Önümüzde en yakın Alper örneği var, Salzburg maçlarında saçma sapan hatalar yapan ve durmadan düşen o adam fiziksel olarak da gün geçtikçe ilerletiyor ve şuan ki hali ortada.
Genç çocuk Salih bir maç bir şey yapmadı diye hemen yerin dibine sokmaya gerek yok. Salih'e gelene kadar kimler yiyor bu klübün parasını boş boş durarak çocuk bari bir şeyler yapmaya gayret ediyor.
olaya bir maç bir şey yapmadı diye girersek anlaşamayız ama çünkü ben bir maçtan bahsetmiyorum genel olarak salih'in oyununda büyük eksiklikler var. Evet muazzam bir zekası var ama 1 devreden fazlasını kaldırabilen bir fiziği yok,Alper ile kıyaslanamaz bile. O Salzburg maçında hoca Alper'i sol açık başlattı maça sağ açık devam ettirdi garip şeyler denedi.
Salih 10 metre top süremiyor,bizim eksiğimiz de top sürebilen oyuncu. Alper bu işi yapabilen tek oyuncumuz koskoca kadroda. Yani söyle söyleyeyim dün Salih değil ama Selçuk alınsa oyuna maçı daha rahat tutabilirdik. Bunu görmemek romantizme kaçar başka bir şey değil. Yediğimiz gollerin baş mimarları Salih ve Cristiandı dün.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly