Anket Sonuçlarını Görüntüle: Hacı bence ......

Voters
18. You may not vote on this poll
  • Gerçekçiliği bozdun, yapmasaydın keşke.

4 22.22%
  • Teknik Direktörleri abartmasaydın daha iyi olurdu.

4 22.22%
  • Çok yerinde bir hamle olmuş, böylece oyunu daha keyifli hale getirdin. Helal olsun

10 55.56%
1 ile 30 arası toplam 788 sonuç

Konu: Yaramaz Çocuklar Büyüdü, Türkiye Ligi Şenlendi. | Galatasaray 7.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tebrik ediyorum

Semih biraz daha geliştikten sonra duraklama dönemine girip, özellikleri düşmeye başlarsa şaşırma derim

Rakibin kim oldu ?
    Sentugo.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Dortmund maçı rahat geçer,deplasmanda maçı kitle berabere kal Burak gibi oyuncun varken Evinde rahat alabilirsin.
    Deplasmanda alan savunması uygulamayı planlıyorum. Uzaktan şuta zorlayacağız rakibi Kontr-ataklarla etkili olabilecek oyuncularım var. Umarım bu düşünce işe yarar

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Tebrik ediyorum

Semih biraz daha geliştikten sonra duraklama dönemine girip, özellikleri düşmeye başlarsa şaşırma derim

Rakibin kim oldu ?
    Dortmund ile eşleştik, Semih umarım düşüşe geçmez çünkü yanına bir yerli stoper daha alıp en azından stoperleri sağlam Türklerden oluşturmak istiyorum. Kafamdaki ideal stoper ikilisi de Semih - Koray Günter. Koray olmazsa Sefa İşçi ve Aykut Demirle anlaşmıştık zaten. Rotasyonda yerliler olmuş olur. Gökhan Zan futbolu bırakıyor zaten. Bakalım neler olacak önümüzdeki transfer sezonunda. Fakat sağlam bir forvet şart. Paranın büyük kısmı oraya gidicek. Bu yüzden Sneijder'i satmayı planlıyorum. Hem çok yüksek maaş alıyor hem de sezonun nerdeyse yarısı sakat...

Mesaj Yetkileri