-
19.Ağustos.2013, 09:10
Gidenler
Öncelikle yollarımızı ayırdığımız bir kaç oyuncu için açıklama yapmak istiyorum.
Göndermeyi düşünmediğim isimlerin en başında belki de Malouda geliyordu, ancak maaş amacım + yaşını göz önüne alınca şuan gitmesinin en doğru zaman olduğunu anladım. 34'ünde bu kadar bonservis getirir miydi emin değilim ancak yerini en iyisi ile doldurduğumuza şüphemiz yok.
Bir diğer isim de Bentley onunda gitmesi hesaplarda yoktu ancak yerine aldığım isim ve önerilen para cazip gözükünce dayanamadım ve sattım. Umarım başarılı bir kariyer geçirir bonservissiz aldığımız oyuncuyu 2.5 Milyon'a satmak güzel oldu.
Eder'i bedava sattım ancak bu karar kolay oldu benim için yıllık aldığı para ve sözleşme süresi göz önüne alındığında kâr'a geçtik.
Gelenler
Eveet sıra geldi yeni transferlerimize, onları tek tek açıklamak istiyorum.

1 sezondur Hernandez'in yanına bir eleman arıyordum ve sonunda bu kişiyi buldum. Hem yaşı olarak hem özellikleri olarak beni benden aldı. Hernandez'i satmaya yaklaşmıştım ancak bir sezon daha elimde tutmaya karar verdim..
Bu ikilinin iyi anlaşacağına ve yüzümüzü kara çıkarmayacağına eminiz.

Bentley'i yolladıktan sonra sağ tarafa bir kanat almak gerekiyordu, öyle de yaptık. Enzo Perez'i transfer ederek oradaki açığı kapatmaya çalıştık.
Hem daha genç, hem de daha ucuz bir transfer oldu maaş bakımından 50 Bin oynuyor gerçi ama olsun 

Bir diğer orta saha oyuncumuz ise Kurtic, yaşı ve bonserivisi ile baldan tatlı oldu bu transfer bizim için.
Colman - Bamba ve Amir üçlüsünü yolladıktan sonra buraya bir takviye gerekiyordu yaptık.

Ligde bu sezon bol bol kullanacağımız ve çok büyük şeyler beklediğim Türk kanat oyuncumuzda sıra.
Murat'ı oyunda çok fazla Tuncay'a benzetiyorum, çok yararlı olacağına eminim. Maliyet olarak çok ucuza geldiği için bizden çok şey götürmeyecektir aksi olsa bile..

Dortmund alt yapısından transfer ettiğimiz gelecek vaad eden oyuncumuz da sıra, ucuza geldi. İlk sezon için kiralık yolladık oradaki performansına bakarak yorum da yapabileceğiz böylece.

Yusuf iç transfer oldu, geçen sezon da bizde kiralık olan Yusuf'u klüplerin arasındaki bağ sayesinde 0 maliyet ile aldık.
Geçen sezon yedek olarak çok iyi verim almıştım, yine aynı plan ve düzende devam.

Bu seride en sevdiğim orta saha oyuncusu'dur Mehmet Güven, gol atar ve savunma yönü çok sağlamdır.
Ona güveniyorum, ucuza aldığımızı düşünüyorum.

Giray gittikten sonra yedek bir stoper almak gerekti, genç oyuncu alacaktım ve seçimimi Efe'den yana kullandım.
Gerektiğinde oyuna girebilecek ve güven verecek bir oyuncu Efe.

Yedek kalecim Fatih'in ya beni sat ya da oynat diye gider yapmasından sonra yedek kaleci arayışına düştük.
Ucuz olmalıydı kesinlikle ve gerektiğinde kaleye güvenle koyacağım birisi olmalıydı. Serkan'ı mı tarif ettim ne ? 
Uzun lafın kısası hem ucuz, hem de istediğimiz özelliklere sahip olduğu için transfer ettik.

Yeni Malouda'mız, temasta olduklarımız arasında en ucuzu ve en sağlam olanıydı. Güzel bir transfer dönemi geçirdik, aldık ve sattık eksikleri giderdik para kazandık.
Bütçemizi zorlamadık, gelenler ve gidenler arasında 3.75 Milyon'luk ufak bir fark var..
Maaş konusunda ise istediğim şekle getirmeyi başardık.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
Mesaj Yetkileri