Bence yerlide olsa forvete gerek yok. Sorun zaten ileride değil. Defans sıkıntılı. Bir alternatif sağ bek ve 1 sağlam stoper daha lazım. Kadlec'i stoperde düşünürsek bu sefer sol beke alternatif bir adam olması lazım ki nerden bulacağız. Kadlec'i sol bek olarak beğenmedim. Stoperde düşünülebilir. Sol bekte ise 1 numara Kaldırım olur alternatif ise soru işareti. Belki Caner denenir ama o da nasıl oynar emin değilim. Bana göre 10 numaralı sistemden vazgeçemiyoruz. Orada Salih'i oynatırsak sorun çözülebilir ama Alex'i böyle bir sistemden vazgeçmek adına göndermiştik. Birde saygısız yaramaz bir çocuktu zaten Alex. Kaka ismi geçiyor. Olursa harika olur, çağ atlarız. Bence Baroni ve Yobo gereksiz 2 adam. Bunlar ile yollar ayrılmalı. Baroni'ye kesin ve kesin hiç ihtiyacımız yok. Bu adam fazla. Bu adam nasıl oynuyor aklım almıyor. Yerini dolduracak adamlar var. Niye oynuyor kim oynatıyor, nasıl bir ilişki içerisinde yönetimle orasıda meçhul. Veysel Sarı gibi bir adama ihtiyaç var. Kesinlikle yamama sağ beklerle bu iş olmaz. Bekir'de M.Topuz'da alternatif sağ beke yazılacak adamlar değiller. Olurda kritik bir maça denk gelirse çok büyük sorunlar bekliyor bizi. Orta sahamızın ortası bana göre yeterince iyi hatta fazla. Holmen'ide ziyan ettik valla. Acilen kiralanması lazım. Performansına göre seneye Baroni'nin yerine transfer olarak takıma gelebilir. Ama bu sezon olmaz. Keşke Baroni gönderilse o gelse

Kanatlar eksik. Sağa Kuyt'u yaz, solda Canerle olmaz. Caner en fazla alternatif yedek kulübesi oyuncusu. Stoch burda aranan kan. Çok yanlış bir tercih. Krasic ise kimsenin karalama defterine yazmadığı bir adam. O adam alınırken 1 yıl yattığı bilinerek alındı. Sağlam hazırlansa kötü oynamasına rağmen üst üste maçlarda oynatılsa kesin kazanılırdı. 2 maç oynatıp basına yem edildi. Düzenli oynasın o adam kendini bulur. Yani hem bile bile lades diyoruz hem adamı beğenmiyoruz. Yeterince oynatılmadı böylece gözden düştü. Yaz yaz bitmiyor sorunlar. Baştan aşağı yanlışlar içerisindeyiz.
Kısacası en büyük transfer bombamız artık başkanın bırakıp yerine taraftarın istediği Ali Koç gibi imajı sağlam birinin gelmesidir. Nokta.