Şimdide kadroyu koyalım. Şayet ismini düzgün yazamadıklarım varsa uyarırsa sevinrim wladcas onu düzelttim (: Ayrıca mevkisel olarak adını söyleyipte eklemediğm varsa k.bakmasın onlarda hatırlatsınlar. Kadromuzda da birkaç boş yer var olurda taliplisi çıkar belki diyerek Rezerv olarak ayrıca belirttik. Hemen hemen herkesi bir önceki kariyer ve burada söylediklerine uygun rollere vermeye çalıştım. Bu arada değer yada yaşlara takılı kalmayın. Alt yapıdan iyi oyuncu çıktığı an tabi pozisyonunuzda bir adam olması lazım yeni bir güncelleme yaparım..Kimseye ayrıcalı ktanımadım o an aklıma gelen ve bana söylenenler neticesinde ayarlamaya çalıştım. Dürüst olmalıyım ki tek topilli benim AMCde atakan ve ben vardık kendime toprpil gectim. Başkada bişi yok atakanda oldukça çok yönlü birisi ve son bir ekleme daha yapmalıyım ki profillere bakmam saha içinde ne verdiğiniz önmeli. Dolayısıyla kimsenin yeri garanti değil. Elimden geldiğince rotasyonlu oynamaya çalışacağım. 25 kişilik kadromuz bu şekilde arkadaşlar.