Penaltı oldu, Burak'ı biçti Karcemarskas.
Edit:
Kral attı, 2-0 !!!!!
Melo'ya ayrıyetten helal olsun,şimdi morallenmiştir Burak.
Penaltı oldu, Burak'ı biçti Karcemarskas.
Edit:
Kral attı, 2-0 !!!!!
Melo'ya ayrıyetten helal olsun,şimdi morallenmiştir Burak.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Sneijder ne pas atti be, aslansin melo buraga biraktigi icin penaltiyi
Karcemarskas'ın yaptıgı nasıl bir dengesizliktir..
duvar paslarini guzel yapiyoruz yalnizbir kac kez iyi yaptik
O nasıl bir kurtarıştı
FM Gazetesi
İkinci yarı çok hareketliyiz,özellikle golden sonra.
Biliç de arenadaymis
![]()
Son 10 dakikadır berbat oynuyoruz.
Edit:
Muhammet Demir 2-1 yaptı röveşata ile süper gol.
muhammet ne gol atti be
Yedik mi jeneriklik yiyoruz.![]()
Nedir bu rehavet anlamıyorum ? sanki maç 5-0
Bu nasıl rahatlik abi.
gol baya iyiymiş yalnız.
geçen senede boyleydik 2-0 iken hep rolantiye aliyoruz niye anlamiyorum at abi 3-4-5-6 tane
Bu maçın buralara gelmemesi lazımdı.Son 10-15 dakika bıraktı topu adamlara resmen böyle olmaz.
Tebrikler aslanlar...ilk hafta 3 puanla başlamak güzel oldu
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Saçma sapan bir maç oynadık,son 25-30 dakika iğrençtik ama kazandık.Bu da önemli.
Tebrikler Galatasarayım![]()
bitti galibiyet ile baslamak guzel lakin ilk haftadan laubali oynucaksak isimiz var... acilen fatih terimin sahada olmasi lazim..
Beyler abartmayın yahu. Hava sıcak rakip basmıyor daha ligin ilk haftası rölantiye almak normal, kasmaya gerek yoktu o kadar golü yemeseydik problemde olmayacaktı.
Screw you guys, I'm goin' home
Hamit'i konuşmayacağımız bir maç olsun dedik ama adam yok illa beni konuşacaksınız diyor.Fatih hoca hala ısrar ediyor Hamit'te anlamak güç her geçen maç daha da kötüye gidiyor Erman-Engin-Emre'den birini tercih etmeliyiz artık.Tebrikler Aslanlar'a şu Muhammet büyük takımlarda banko oynaması gereken bi topçu çok beğeniyorum valla attığı golle klasını da konuşturdu.
hamit yerine kesinlikle engin aci ama gerçek takimda amrabat ile dikine gidibilen tek oyunu..
Ne Engin ne Erman ne de Emre,Arda geliyor abiler![]()
Herkes yanlış seyretmiş maçı aslında... Böyle bir foto var, yeni bir TRT klasiği mi emin değilim.![]()
Drogba'nın Burak'ın ofsaytta kaldığı pozisyonda vurduğu topla Antep'in ofsayt olan pozisyonunu da gol saydılar sanırım![]()
Bu arada flood olacak ama bugün ultrAslan grubu ultras bir grup olmadığını gösterdi.Manifestosu ile hiç bir alakası olmayan bir taraftar grubuna döndüler.Tamam illa siyasi bir hareket yapmalarına gerek yok ancak bu kadar da korkaklık ve hatta yandaşlık olmaz.Eğer sen bir taraftar grubunu temsil ediyorsan yeri geldiğinde iktidarı destekleyen,yeri geldiğinde desteklemeyen bir konumda olmalısın,apolitiğiz deyip yandaşlığın dibine vurmamalısın.
Unutma ki o iktidar 2,5 yıl önce senin stadından milyonlarca para kazanıp,seni yerin dibine sokmuş,koskoca 106 yıllık kulübü kendi politikalarına alet etmeye çalışmıştır,ne şaşırtıcı ki o davranışlarından 5 ay sonra genel seçim olmuştur.Tekrarlıyorum; korkaksın ultrAslan !
Hamit'i hiç anlamıyorum. Ya bu Schalke'de Madrid'de Münih'de oynamış Hamit değil başka biri gelmiş, ya da Hamit gelmeden bi kaza neyim geçirmiş. Tüm yetenekleri elinden alınmış gibi. Hatırlayın milli takım maçlarını Hamit müthiş top oynardı çok iyiydi. Çalışmıyor mu sakat mı oynadığı yer mi kötü. Anlayamıyorum. Şu yerli oyuncunun altın olduğu dönemde Hamit ayağa kalkmalı...
Bu arada maç daha rahat alabilirdik ama çok laubali oynadık. Kazandık sevindik.
Rakip basmıyor demişsin ama Antep gayet cesur oynadı. Tabi hem City, hem bu maçı takip edince insan tam olarak hakim olamıyor izlediği maça .d Ama maçı izlediğim dakikalarda Antep gayet Galatasaray kalesine gelmeye çalışıyordu. Galatasaray'a karşı Arena'da oyunu geride kabullenmek bence baştan yenilgiyi kabullenmek demek. Bana göre Galatasaray geri dörtlüsü güven vermiyor. Bu savunmanın üzerine gidersen şansın olur ama aksi taktirde her türlü fişini çekecek oyuncu çok Galatasaray'da. Şu Galatasaray'ı ancak oynayarak savunabilirsin. Kaybedersen bile oynayarak kaybet. Arena'da maça çıkarken psikolojik olarak bir baskı oluyor illa. Bunu aşmanın yolunu bulmalı rakipler![]()
Bence takım hücum konusunda gayet iyiydi, skor daha farklı olabilirdi. Rakibin kalecisi iyi maç çıkararak buna engel oldu. Savunma 4'lüsü değil 5'lisi olarak bakıyorum olaya Melo da savunmanın bir parçası bence. Henüz oturmuş durumda değil savunma ama çok da karalar bağlayacak bir durum yok.
Muslera yine güven verdi, yediği gole diyecek pek bir şey yok Muhammed güzel vurdu. Eboue durmuyor hiç, gidiyor geliyor ama iki konuda fıtık ediyor, sürekli yerde kalması & bir işe yaramayan uzun taçları. Semih cengaver gibiydi, bir standardı var artık bozmuyor onu hiç, Chedjou, 1-2 zamanlama hatası can sıktı ama hazırlık dönemine göre toparlıyor gibi. Hakan Balta maksimumuyla oynuyor vasatın üzerinde ondan fazlasını beklemiyorum, savunmada korkutmaya devam ediyor ancak hücuma katkı vermeye çalışmasıyla durumu dengeliyor. Melo canavar gibi, bonservisini aldık artık yatar diyenleri utandırmaya devam ediyor.
Selçuk bildiğimiz Selçuk'tan uzak, 1-2 pası ile kendini hatırlattı ama beklentileri çok arttırdı performansı ile, daha iyi olması lazım. Hamit, artık yedek kalmalı, hem Eboue'yi yedekleme açısından da faydalı olur. Takımdan ayrı takılıyor, yavaşlatıyor, kısacası olmuyor. Sneijder hırslı, futbolu özlemiş, 10 numara da kamçılamış belli ki. Harika bir maç çıkardı, bu sezon ki en büyük kozumuz olmaya aday. Burak, gole kadar vücut dilini hiç beğenmedim, kafası maçta değildi sanki. Golden sonra daha iyi gözüktü, konsantrasyon sorunu var ve bunu çözmesi lazım. Drogba çok şeyler yapmak istiyor ama yaşından dolayı yapamıyor maalesef. Kariyer zirvesi yaşadığı dönemlere göre ekonomik bir oyun oynamak zorunda ama "ölüsü" bile iş yapıyor. Büyük tehdit.
Sonradan girenlerden Emre de dikkat çeken bir gelişme var, top sürmek ve çalım denemek yerine pas vermeye başlamış. Hamit'in bu formsuzluğu ile Emre ve Engin ilk 11'e aday gözüküyorlar, umarım bulacakları şansı iyi değerlendirirler.
valla maçı tam izleyemedim özeti gördüm sadece nasıl bir dizilişle başladık acaba ? 4 3 1 2 mi?
Onun dışında cok kasmadan kazanmışız gibi geldi. Ama herşey bir yana adamım Muhammed ne gol atmış öyle be. İlk haftadan yılın gölünü atmış![]()