Al sattımda noldu geri aldım ama para vermedim Allahtancenk tosundan bahsediyorum bu arada
![]()
Al sattımda noldu geri aldım ama para vermedim Allahtancenk tosundan bahsediyorum bu arada
![]()
Yerli ve geleceği olan isimleri makul fiyatlara almışsın hocam transfer politikan çok yerinde , istersen sana Kweuke'yi satayım , sana özel 12 m €![]()
15 di 12 ye düşmüşüzbenle pazarlığa oturma sen zararlı çıkarsın bak
![]()
Ve transferlerde bi sol bek eksiğimiz halen devam ederken hazırlık kampınıda bitirdik çok hazırlık maçı oynamak istedik ama olmadı bu sene az oynadık geçmiş senelere rağmen biraz daha üst düzey takımlarla oynadık Şahin Cup final oynanmadı bende anlamadım
Hazırlık maçlarında görüldüğü gibi Lazio gibi bi takımı deplasmanda yendik Anderlecht içeride yendik güzel bi kamp programı geçti eksiklerimiz vardı Musa Taner Mustafa pektemek sakatlıkları yüzünden kampa katılamadılar
Süper Kupada rakip Fenerbahçe
Güzel bi oyunla güzel bi galibiyet alıcaz moraller yerinde takımda
sol bek olarak belki yüksek bonservis isterler ve özellikleri sana düşük gelebilir ama Ziya Erdal olabilir..
Tranfer politikamız benziyor.
Hazırlık mçların 10-11 atmışsın helal![]()
Sentugo.
Kolay rakiplerdi morallenelim diye yaptım![]()
ayrıca sol bek için Özgür Çek Gökhan Süzen Ümit Ziya Erdal bunlara bakıcam ofansif bek oynatıyorum seçeneklere bakıp kararımı vericem
![]()
İddaa Tahminleri Basına Yansıdı
Buna göre takımımıza 6 oran vermişler evi arabayı satın takımıma basın![]()
Süper Kupa Fenerbahçenin
Ne yazikki kötü bir maç oynadık böylece hem Türkiye Kupasında hem Süper Kupada Fenere kaybettik takım çok kötü oynadı 2 şut çekti 1 i kaleyi buldu Fenerde farksızdı bizden onlarda kötü oynadılar sağlık olsun önümüze bakıcaz
Aranan Sol Bek Bulundu
Sonunda solbek transferimizide yaptık oyuncuya yıllık 700 bin avro verilecek kulübüne ise peşin 550 bin avro verilecek
Özgür Çek ofansif olarak bişeyler verebilir, tavsiye ederim![]()
Gökhan Süzeni aldık Özgür Çekle yıllık maaşında anlaşamadık çok istedi![]()
Yok ne yaptın geçen sene çok maça çıktık o bölgede tek alternatif vardı o yüzden sıkıntı yaşadık rahat 5 6 maç stopleri koydum sol beke bu yüzden bu sene sıkıntı yaşamayalım diye aldım
Bölgelerin detaylı incelemeri gelecek birazdan takım değerlendirmesi
Ha iyi o zaman, güzel alternatif olmuş![]()
Hocam ben Beşiktaş kariyerlerimde Gökhan Süzen'den sol bekte değilde daha çok sol kanata verim aldım.Savunma yönü biraz hafif kalıyo...
Süper kupayı almalıydık..
Kaleden başlayalım değerlendirmelerimize iki kaleciyle yeni sezona merhaba diyoruz gene Sinan Bolat 1. Aykut ise 2.kalecimiz olarak devam edicek Sinan 26 yaşında 2 senedir kalemizi koruyor başarılı buluyorum kendisini yedeği Aykut ise vasatın altında bi isim önümüzdeki zamanlar için araştırmalarımız devam ediyor genç Sinandan kaleyi teslim alabilecek bir isim kadromuza katıcaz
38-Sinan Bolat
1-Aykut Erçetin
Birazdan beklerimizden söz edicem
Sezon öncesi takım tanıtmada bu sefer Bekler huzurunuzda iki sağbek iki sol bek olmak üzere 4 bekle yola çıkıyoruz
Sağbek hakkında yorumda bulunursak
Igor 3.7 ye kadromuza kattık şu an görüldüğü gibi fiyarını artırmış 5.25 yapmış ayrıca dahada 20 yaşında bekti antremanlarla kendisini ofansif bek yaptık eksikleri var tamamlamaya çalışıyoruz
Muslu tecrübeli isim bu sene sözleşmesi bitecek bu sene de bizi idare eder ama seneye alternatiflerimizi hazırlayıp yerli bi sağbek almak istiyoruz
Jorgen ise 24 yaşında sadece 625 bin avroya aramıza katıldı şu an ise fiyatını kat kat attırarak solbek için vazgeçilmezimiz
Gökhan Süzen kanat oyuncusu defansif yönü zayıf kadroya girmesi zor ama uzun bi maraton var o yüzden rotasyonda yer bulacak kesinlikle
Birazdan Stoperlerimizle Karşınızdayız
Sıra Stoperlerde
Evet lige 5 stoperle başladık yabancı haklarımızdan birinide stoperden yana kullanıyoruz
Gördüğünüz gibi kadroda en genç isim Dehn en yaşlı isim ise Eren Güngör 3 lü defans hattı oluşturduğumdan biraz alternatif ve kalabalık bi bölge sıra sıra gidersek
Dehn çok iyi ortalamaya sahip ve daha yaşı çok genç uzun süre yeri garanti
Musa Nizam yeni katıldı sakatlıklarla uğraşıyor rotasyonda yararlanıcaz İnşallah
Kemal milli takıma kadar yükseldi yeri garanti
Eren ilk geldiğinde harikaydı ama artık istekleri karşılayamıyor 1 2 seneye kalmaz gider
Aykutta milli takıma kadar yükseldi yeri garanti isimlerden
Defansımızda sıralanış ise
Aykut- Dehn-Kemal
Şeklinde defans hattımda Aykut Musa bonservizsiz Kemal takımdaydı Eren ve Dehne ise toplam 1.5 milyon euro verdik ve değerli yanda görüyorsunuz
Birazdan ORTASAHALAR
eren güngörü pek sevmem yerine getirebiliyorsan ömer toprak getir daha iyi bence.
Ortasaha Değerlendirmesi
Sıra ortasahaya geldi en zengin bölge daha doğrusu çeşit olarak en zengin bölgemiz
Kısaca sizlere taktik hakkında bilgi verim
Görüldüğü gibi 3 lü orta saha şeklinde oynuyoruz bize taktiğe sisteme uyacak 3 kritik bölge var bana göre Savaşçı ortasaha İki yönlü ortasaha ve Oyun Kurucu geriye gelip
Savaşcı ortasahadan başlarsak iki alternatifimiz var Orhan ile Musa birinci tercihim Musa olacak ama Orhanda oranın takipçisi olacak savaşcı orta saha kritik görev üstleniyor pres yapıyor fazla ileri çıkmıyor kontra yemememiz için birinci hamleyi yapıyor
İki yönlü ise daha yumuşak oyuncular tercihim oluyor Okayla Taner Yalçın oranın alternatifli isimleri İki yönlü hem defansta hem atakta yardım ediyorlar bizim oyuncuların defansif yönü zayıfda olsa fazla gerek kalmıyor stoperler açığı kapatıyor
Amc mevkinde Halilovic ve Hakan var oyun kurucu olduğundan geriye eliyorlar markajda iseler boşalttığı alana ortasahalar ve bekler girip gol atabiliyorlar ayrıca forvetlerin indirdiği topları sert şutla kaleye yoluuyorlar
Ben 4 milyona almıştım ilk sezon. O yüzden dedim belki ucuzdur falan. Regen çıkarmak en mantıklısı olacak.
Forvet Değerlendirme
Forvette 4 isim var ve biz bu bölgedede ihtiyaclarımıza göre ayırdık bölge bölge 1.bölge yardımcı forvet 2.bölge ise fırsatçı golcü
Yardımcı forvette Cenk Muhammet oynatmayı düşüyorum Fırsatçı golcüde ise Finne Mustafa Pektemek tabi bu durum değişebilir
Yardımcı forvet oyun kurucunun geri çekilmesiyle onun bölgesine geçip markajdan stoper çıkartıp arkada çok boş alan bırakıyor geçen sene bekler ve Finne bu sayede çok gol attılar
Fırsatçı golcü adı gibi fırsatları değerlendiriyor iyi isimlere sahibiz
Genel olarak takımımız baya genç 24.16 gibi yaş ortalamamız ligin en genç ekibiyiz ve en değerli ekibiyiz parasal olarak maaşlarda ise ortalama bi değerdeyiz
Şampiyonlar Ligi için kadromuz yetersiz ama bizim hedefimiz uzun vadeli olduğu için planlı sabırla o hedefimize ulaşıcaz
Yeni sezon hayırlı olsun artık maçları yayınlamaya başlayalım
Ve Sezona merhaba dedik yeni bi görsellikle sizlerle birlikteyim öncellikle 1 maç koydum biraz tanıtmak amaçlı İlk olarak maçın sonucunu koyucam ikinci gizli olarak ise maçın özetini koyucam anlatmının tabiki yeniliğe açık bi şekilde git gide dahada genişleterek görselliğede önem vericem umarım takip eden herkes beğenir
1.Hafta
Rize deplasmanındaydık Fener maçının moral bozukluğu yansır mı diye düşünürken golle başladık rahat kazandık
Spoiler: MAÇIN ÖZETİ
Takım Kaptanlarımız Belli Oldu
Evet 1.haftanın ardından haftanın onbirine giren oyuncularımız gurur duydum
Ligteki ilk maç güzel. Muhammet sevdiğim oyuncu. Gol krallığında 1.ci olmasını bekliyorum.