Sayfa 17 / 23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 677 sonuç

Konu: 1903-2013 // 110.Yıl Kutlamaları ve Yepyeni Hedefler // Beşiktaş-1.Sezon //

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Al sattımda noldu geri aldım ama para vermedim Allahtan cenk tosundan bahsediyorum bu arada

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Yerli ve geleceği olan isimleri makul fiyatlara almışsın hocam transfer politikan çok yerinde , istersen sana Kweuke'yi satayım , sana özel 12 m €

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

15 di 12 ye düşmüşüz benle pazarlığa oturma sen zararlı çıkarsın bak

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    15 di 12 ye düşmüşüz benle pazarlığa oturma sen zararlı çıkarsın bak
    Bu kariyerden biliyorum zaten oyunculara imzalattığın kontratlar ne öyle ya Garanti para vermiyosun.. Transfer politikan gerçekten çok iyi hocam

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Bu kariyerden biliyorum zaten oyunculara imzalattığın kontratlar ne öyle ya Garanti para vermiyosun.. Transfer politikan gerçekten çok iyi hocam
    Türkiyede Anadolu kulüplerinde ne yazikki dikkat etmek gerek çünkü gelir çok az 3.senem 2 şampiyonluk almışım halen 5 bin kombine satılıyor

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ve transferlerde bi sol bek eksiğimiz halen devam ederken hazırlık kampınıda bitirdik çok hazırlık maçı oynamak istedik ama olmadı bu sene az oynadık geçmiş senelere rağmen biraz daha üst düzey takımlarla oynadık Şahin Cup final oynanmadı bende anlamadım

Hazırlık maçlarında görüldüğü gibi Lazio gibi bi takımı deplasmanda yendik Anderlecht içeride yendik güzel bi kamp programı geçti eksiklerimiz vardı Musa Taner Mustafa pektemek sakatlıkları yüzünden kampa katılamadılar

Süper Kupada rakip Fenerbahçe

Güzel bi oyunla güzel bi galibiyet alıcaz moraller yerinde takımda

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

sol bek olarak belki yüksek bonservis isterler ve özellikleri sana düşük gelebilir ama Ziya Erdal olabilir..

Tranfer politikamız benziyor.

Hazırlık mçların 10-11 atmışsın helal
    Sentugo.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Kolay rakiplerdi morallenelim diye yaptım ayrıca sol bek için Özgür Çek Gökhan Süzen Ümit Ziya Erdal bunlara bakıcam ofansif bek oynatıyorum seçeneklere bakıp kararımı vericem

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

İddaa Tahminleri Basına Yansıdı

Buna göre takımımıza 6 oran vermişler evi arabayı satın takımıma basın

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Süper Kupa Fenerbahçenin

Ne yazikki kötü bir maç oynadık böylece hem Türkiye Kupasında hem Süper Kupada Fenere kaybettik takım çok kötü oynadı 2 şut çekti 1 i kaleyi buldu Fenerde farksızdı bizden onlarda kötü oynadılar sağlık olsun önümüze bakıcaz

Aranan Sol Bek Bulundu

Sonunda solbek transferimizide yaptık oyuncuya yıllık 700 bin avro verilecek kulübüne ise peşin 550 bin avro verilecek

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Özgür Çek ofansif olarak bişeyler verebilir, tavsiye ederim

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Gökhan Süzeni aldık Özgür Çekle yıllık maaşında anlaşamadık çok istedi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Mustafa Diler View Post
    Gökhan Süzeni aldık Özgür Çekle yıllık maaşında anlaşamadık çok istedi
    Direk 11 mi oynatmayı planlıyorsun Gökhan'ı ?

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Yok ne yaptın geçen sene çok maça çıktık o bölgede tek alternatif vardı o yüzden sıkıntı yaşadık rahat 5 6 maç stopleri koydum sol beke bu yüzden bu sene sıkıntı yaşamayalım diye aldım

Bölgelerin detaylı incelemeri gelecek birazdan takım değerlendirmesi

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ha iyi o zaman, güzel alternatif olmuş

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Hocam ben Beşiktaş kariyerlerimde Gökhan Süzen'den sol bekte değilde daha çok sol kanata verim aldım.Savunma yönü biraz hafif kalıyo...

Süper kupayı almalıydık..

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Kaleden başlayalım değerlendirmelerimize iki kaleciyle yeni sezona merhaba diyoruz gene Sinan Bolat 1. Aykut ise 2.kalecimiz olarak devam edicek Sinan 26 yaşında 2 senedir kalemizi koruyor başarılı buluyorum kendisini yedeği Aykut ise vasatın altında bi isim önümüzdeki zamanlar için araştırmalarımız devam ediyor genç Sinandan kaleyi teslim alabilecek bir isim kadromuza katıcaz

38-Sinan Bolat
    1-Aykut Erçetin

Birazdan beklerimizden söz edicem

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam ben Beşiktaş kariyerlerimde Gökhan Süzen'den sol bekte değilde daha çok sol kanata verim aldım.Savunma yönü biraz hafif kalıyo...

Süper kupayı almalıydık..
    Bende transfer ederken defansif yönünden ziyade ofansif yönüne baktım defansımız zaten açığını kapatıyor ama ofansta beklerim çok önemli bi rol alıyor 3 stoper ile çıkıp 2 ofansif bek oynattığım için böyle bi tercih yaptım

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Sezon öncesi takım tanıtmada bu sefer Bekler huzurunuzda iki sağbek iki sol bek olmak üzere 4 bekle yola çıkıyoruz

Sağbek hakkında yorumda bulunursak

Igor 3.7 ye kadromuza kattık şu an görüldüğü gibi fiyarını artırmış 5.25 yapmış ayrıca dahada 20 yaşında bekti antremanlarla kendisini ofansif bek yaptık eksikleri var tamamlamaya çalışıyoruz

Muslu tecrübeli isim bu sene sözleşmesi bitecek bu sene de bizi idare eder ama seneye alternatiflerimizi hazırlayıp yerli bi sağbek almak istiyoruz

Jorgen ise 24 yaşında sadece 625 bin avroya aramıza katıldı şu an ise fiyatını kat kat attırarak solbek için vazgeçilmezimiz

Gökhan Süzen kanat oyuncusu defansif yönü zayıf kadroya girmesi zor ama uzun bi maraton var o yüzden rotasyonda yer bulacak kesinlikle

Birazdan Stoperlerimizle Karşınızdayız

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Sıra Stoperlerde

Evet lige 5 stoperle başladık yabancı haklarımızdan birinide stoperden yana kullanıyoruz

Gördüğünüz gibi kadroda en genç isim Dehn en yaşlı isim ise Eren Güngör 3 lü defans hattı oluşturduğumdan biraz alternatif ve kalabalık bi bölge sıra sıra gidersek

Dehn çok iyi ortalamaya sahip ve daha yaşı çok genç uzun süre yeri garanti

Musa Nizam yeni katıldı sakatlıklarla uğraşıyor rotasyonda yararlanıcaz İnşallah

Kemal milli takıma kadar yükseldi yeri garanti

Eren ilk geldiğinde harikaydı ama artık istekleri karşılayamıyor 1 2 seneye kalmaz gider

Aykutta milli takıma kadar yükseldi yeri garanti isimlerden

Defansımızda sıralanış ise

Aykut- Dehn-Kemal

Şeklinde defans hattımda Aykut Musa bonservizsiz Kemal takımdaydı Eren ve Dehne ise toplam 1.5 milyon euro verdik ve değerli yanda görüyorsunuz

Birazdan ORTASAHALAR

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

eren güngörü pek sevmem yerine getirebiliyorsan ömer toprak getir daha iyi bence.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by karayer View Post
    eren güngörü pek sevmem yerine getirebiliyorsan ömer toprak getir daha iyi bence.
    Bencede

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ortasaha Değerlendirmesi

Sıra ortasahaya geldi en zengin bölge daha doğrusu çeşit olarak en zengin bölgemiz

Kısaca sizlere taktik hakkında bilgi verim

Görüldüğü gibi 3 lü orta saha şeklinde oynuyoruz bize taktiğe sisteme uyacak 3 kritik bölge var bana göre Savaşçı ortasaha İki yönlü ortasaha ve Oyun Kurucu geriye gelip

Savaşcı ortasahadan başlarsak iki alternatifimiz var Orhan ile Musa birinci tercihim Musa olacak ama Orhanda oranın takipçisi olacak savaşcı orta saha kritik görev üstleniyor pres yapıyor fazla ileri çıkmıyor kontra yemememiz için birinci hamleyi yapıyor

İki yönlü ise daha yumuşak oyuncular tercihim oluyor Okayla Taner Yalçın oranın alternatifli isimleri İki yönlü hem defansta hem atakta yardım ediyorlar bizim oyuncuların defansif yönü zayıfda olsa fazla gerek kalmıyor stoperler açığı kapatıyor

Amc mevkinde Halilovic ve Hakan var oyun kurucu olduğundan geriye eliyorlar markajda iseler boşalttığı alana ortasahalar ve bekler girip gol atabiliyorlar ayrıca forvetlerin indirdiği topları sert şutla kaleye yoluuyorlar

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Quote Originally Posted by Namzet View Post
    Bencede
    Ömer toprak 16 milyon euro yazıyor regen çıkarırız oraya galiba para harcamam çok o bölgeye

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Ben 4 milyona almıştım ilk sezon. O yüzden dedim belki ucuzdur falan. Regen çıkarmak en mantıklısı olacak.

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Forvet Değerlendirme

Forvette 4 isim var ve biz bu bölgedede ihtiyaclarımıza göre ayırdık bölge bölge 1.bölge yardımcı forvet 2.bölge ise fırsatçı golcü

Yardımcı forvette Cenk Muhammet oynatmayı düşüyorum Fırsatçı golcüde ise Finne Mustafa Pektemek tabi bu durum değişebilir

Yardımcı forvet oyun kurucunun geri çekilmesiyle onun bölgesine geçip markajdan stoper çıkartıp arkada çok boş alan bırakıyor geçen sene bekler ve Finne bu sayede çok gol attılar

Fırsatçı golcü adı gibi fırsatları değerlendiriyor iyi isimlere sahibiz

Genel olarak takımımız baya genç 24.16 gibi yaş ortalamamız ligin en genç ekibiyiz ve en değerli ekibiyiz parasal olarak maaşlarda ise ortalama bi değerdeyiz

Şampiyonlar Ligi için kadromuz yetersiz ama bizim hedefimiz uzun vadeli olduğu için planlı sabırla o hedefimize ulaşıcaz

Yeni sezon hayırlı olsun artık maçları yayınlamaya başlayalım

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ben 4 milyona almıştım ilk sezon. O yüzden dedim belki ucuzdur falan. Regen çıkarmak en mantıklısı olacak.
    Kesinlikle yabancıda olmaz Sezer Atınç gibi isimler var beğenmiyorum o isimleri ben tek seçenek regen oluyor yada böylece devam etmek

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Ve Sezona merhaba dedik yeni bi görsellikle sizlerle birlikteyim öncellikle 1 maç koydum biraz tanıtmak amaçlı İlk olarak maçın sonucunu koyucam ikinci gizli olarak ise maçın özetini koyucam anlatmının tabiki yeniliğe açık bi şekilde git gide dahada genişleterek görselliğede önem vericem umarım takip eden herkes beğenir

1.Hafta

Rize deplasmanındaydık Fener maçının moral bozukluğu yansır mı diye düşünürken golle başladık rahat kazandık

Spoiler: MAÇIN ÖZETİ  

Nesil
    2013
    Yer
    Gaziantep

Takım Kaptanlarımız Belli Oldu

Evet 1.haftanın ardından haftanın onbirine giren oyuncularımız gurur duydum

Nesil
    2012
    Yer
    Tekirdağ / Çorlu

Ligteki ilk maç güzel. Muhammet sevdiğim oyuncu. Gol krallığında 1.ci olmasını bekliyorum.

Sayfa 17 / 23 İlkİlk ... 71516171819 ... SonSon

Mesaj Yetkileri