Ara Transfer Dönemi
Dikkat ederseniz Sabri'den güzel gol dedim.
SABRİ BURSA'DA.
Kendi aranızda dalga geçerken sabri ismini ön plana çıkarttınız, ben de gittim aldımSözleşme detaylarına gelecek olursam, kendisine 1.8 milyon euro bonservis verdik. Maaşına da uygun bir rakam çaktık. Normalde sabri çok maaş isterdi ama GS onu satılık listesine koymuştu, o şekilde denk geldi yani. Yoksa gidip olay olsun diye, takıma yararlı olsun diye almadım...
Bu sebeple Şener'i elden çıkarttım. Şener 3.7 milyon euro + %50 gelecekten net pay olarak Konyaspor'a gitti.
Victor Andrande Aylık 100 bin euro + %100 maaş'a Galatasaray'a yarım sezonluk kiralandı. Oynasın orda.
Biz de onun yerine "Carmona Adria" diye bir adam kiraladık aylık cüzi bir rakama. Baktım hızlı, bu ligte iş yapar dedim...
Sezon sonu kontratı bitiyor, boşa düşer alırız performansına göre. Gerçi sakatlanma eğilimi varmış. Almayabiliriz de....
Ayrıca Reinaldo diye bir adam buldum boşta. Sanırım 6 ay kala sözleşme önermiştim. O da takıma geldi. Tabii benim 2 adet üst düzey sol bekim olduğu için kendisini AZ takımına bedelsiz kiraladık sırf oynasın diye..
Bir de Ivica Olic'i aldım mentorluk yapsın diye. Baktım boşta yıllık 300 bin euroya 2 senelik hocamız oldu kendisi 20 olan kararlılık özelliği sebebiyle...
Genel oalrak transferim böyle.. Ligin ikinci yarısına iyi başladık. Şampiyonlar liginde devam etsin bu formumuz...

Sözleşme detaylarına gelecek olursam, kendisine 1.8 milyon euro bonservis verdik. Maaşına da uygun bir rakam çaktık. Normalde sabri çok maaş isterdi ama GS onu satılık listesine koymuştu, o şekilde denk geldi yani. Yoksa gidip olay olsun diye, takıma yararlı olsun diye almadım...