1 ile 30 arası toplam 392 sonuç

Konu: Atletik Çekirgeler Çempıyınşipe Sıçramak İstiyor | Oldham Athletic [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Çareyi tatile çıkarak buluyorum yoksa kafa göz girecem sizlere (: sakatlıklar-taktik oturmuyor-takım uyumu hiç yok..arkadas küme potasındaki takımları alıcna ilk sezon ciddi emek istiyor deli ediyor adamı..Nimesi çalıştıtırkende taktiklerimi oturtamamıştım 1 senede anca alışmıştı takım..klüp alışmış savunma yapmaya heriflerin anlayışı değiştirince taktik oturmuyor bir türlü e saha sonuçlarına yansıyor saha sonuçları iyi olmazsa takım uyum artmıyor..kısır döngü içinde kafayı çiziyor insan :F Hele bakalım asistan neler yapacak umarm küme potasına girmeyiz çünkü çok yakındık :F
    Küme düşmeyelim yeterli nasıl olsa oyuncu gelişimine adadık hayatımızı kulübün hedefi neydi ? kovulmayak

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Küme düşmeyelim yeterli nasıl olsa oyuncu gelişimine adadık hayatımızı kulübün hedefi neydi ? kovulmayak
    Aslında hedefi bende bilmiyorum en düşük güçlendirmeydi sanırım küme düşme potası ile orta sıra arsı potaya girmezsek sıkıntı yok hele bu sezon taktiklerimi oturtayım önümüzdeki yıl sezonu çok erken açıcaz ama altyapı düşündürüyor beni :F kiralıklar gidicek seneye altyapıdan oyuncu çıkıcak mı muallak tesisler falza iyi durumda değiller (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Aslında hedefi bende bilmiyorum en düşük güçlendirmeydi sanırım küme düşme potası ile orta sıra arsı potaya girmezsek sıkıntı yok hele bu sezon taktiklerimi oturtayım önümüzdeki yıl sezonu çok erken açıcaz ama altyapı düşündürüyor beni :F kiralıklar gidicek seneye altyapıdan oyuncu çıkıcak mı muallak tesisler falza iyi durumda değiller (:
    genelde ilk yıl iyi regen çıkıyo sağbek çıkar

Mesaj Yetkileri