Stoper de çıksın, söyleyin onlara. Yaşlıyım ben![]()
![]()
Soruma cevap verin ona göre takıma gözlemci takviyesi yapacam (:
An itibari ile potanın içine girdik tırmala dur (: asistan maçları beraberliğe kitliyormuş ama sistemi çözmüşler yine yolgeçen hanına dönmüş takım. İlk yarı bitti yani henüz aralıktayız ama fikstür olarak 2.yarı başlıyor. Artık işin ciddiyetine varmalıyız. Sezona girince acaba playof falan oynar mıyız dedik ama çapımız yetmedi şimdi ise tek hedef ligde kalıp yeni sezona oturmuş bir taktik ve kadro ile girmek
tatile verme oyunu küme düşürüceksin bizi![]()
ligde 6.sırada bulunan takımla aramızda 17 puan var sorun yokpeş peşe 10 maç kazandımı tamamdır bu iş
![]()
22 haftada 4 galibiyetimiz var sen peşpeşe 10 galibiyet diyonSpecial değilde Cagri kesigi yiyecek iyice yaşlandı bunadı herif
![]()
Juan Diaz varsa sorun yok
Elim mahkum Leko ve sen dua edin alttan iyi oyuncular çıksın seneye size katlanamamBu arada cagri cidden özellikleri falan düşmeye başladı sol bek wladcasa ofansif bek yüklendik herif gözünü cagrinin yerine dikmis canavar gibi stoper olmuş mevkiisini değiştiricem wladcasın yalnız Rodi duymasın insan değil maşAllah o nasıl gelişmedir şuan stoperler mevkiisinin parlayan yıldızı. Time Crisde fena gelişmiyor ah birde beklerden yana yüzüm gülse :F
Çağrıya tonla laf ettik herif gol attı ya la![]()
son maçta da 8.5 almışımdiyorum burda next thiago silva var diye
![]()
ben dağıtmışım ortalığı 14 gol atmışım bu yaşta![]()
Varya herkes bi şekil sanırsın bütün takımda messi potansiyeli var ahahahahaha![]()
![]()
bi maçta 8 ile oyniyayım yav maçın yıldızı olayımmevkii işi bu stoper olaydım gör bak gol kralı olurdum
![]()
Ak abi tutan mı var
Cagri 3-4 yaş daha gebç olaydın seni prömiyer ligde bi takıma okuturdum
kendinizi övmeyin la biraz alçakgönüllü olun (: Sanarsın şampiyonluga oynuyoruz farkında mısınız bilmiyorum ama yine düşmemek için cebelleşiyoruz thiago silvalar messiler
hiç sorma arkadaş laflarına baksan seneye çempıyınçipteyiz ama reelde düşme potasındayız![]()
Semih gibi yedeğim anca![]()
![]()
![]()
Son maçta sadece 15 dakikada Juan'dan daha iyi rating ile oynamışım yeni Bale doğuyor beyler.![]()