1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: Çaykur Rizespor Avrupa'ya Erken Veda Ediyor | 4. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post

Kesinlikle Marcelo ön planda olacak ama Kweuke'nin boşluğunu doldura bilecek bir oyuncu arıyosan Velez'den Lucas Pratto'yu şiddetle tavsiye ederim , golü kokluyor resmen
    Sadece TR liglerini açtığım için Pratto çıkmadı hocam , sene sonunda Kazım'ın sözleşmesi bitiyor alıyım mı hocam ne dersin ? Forvette iş yapar mı ?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

gitmiş feneri yenmiş asadgadasa gerçi feneri yenmeyen de kalmadı ama 3 maç 4 puan gayet iyi

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    gitmiş feneri yenmiş asadgadasa gerçi feneri yenmeyen de kalmadı ama 3 maç 4 puan gayet iyi
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    vayy ankaraspor lige geri dönmüş 1 yılda terfi etmiş adamlar
    Bu senede aynı geçen seneki gibi büyük maçlarda takımımım çok iyi oynuyor Fener'e kastım yok biliyorsun , geçen seneki GS maçını hatırlıyo musun 3-2'lik ??

Melih Başgan'ın takımı tekrar Süper Ligde

Quote Originally Posted by 19karabulut07 View Post
    Yapar bence alternatif olarak sağ kanatta oynatırsın
    Sağ kanatta iyi oynuyor ama şimdiye kadar hiç forvette denemedim , bakalım eğer makul bir sözleşme isterse alırım..

Quote Originally Posted by VVikernes View Post
    Hocam kiralaya bilirsen Mustafa Pektemek derim hiç olmadı Eren Tozlu idi sanırım Türk olması daha da iyi olduğu için yabancı söylemiyorum.
    Pektemek gelmez , Eren Tozlu'ya bakıcam..

Yabanı kontenjanını sonuna kadar kullanıyoruz hocam , Süper Ligin çok üstünde bi regenle anlaştım sezon arası takıma katılacak

Yabanı kontenjanını sonuna kadar kullanıyoruz hocam , Süper Ligin çok üstünde bi regenle anlaştım sezon arası takıma katılacak [/B][/QUOTE]

Başarılar bekliyoruz o ismi ilk formayı imzalayıp bana ayırırsan mahalleden 20 kişi bankoyuz statta hocam.

Nesil
    2012
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by VVikernes View Post

Yabanı kontenjanını sonuna kadar kullanıyoruz hocam , Süper Ligin çok üstünde bi regenle anlaştım sezon arası takıma katılacak [/B]
    Başarılar bekliyoruz o ismi ilk formayı imzalayıp bana ayırırsan mahalleden 20 kişi bankoyuz statta hocam.[/QUOTE]

Formalar hazır hocam Size kombinelerde % 25 indirim de yaptırırım..

Nesil
    2012

Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post

Sadece TR liglerini açtığım için Pratto çıkmadı hocam , sene sonunda Kazım'ın sözleşmesi bitiyor alıyım mı hocam ne dersin ? Forvette iş yapar mı ?
    Yapar bence alternatif olarak sağ kanatta oynatırsın

Mesaj Yetkileri