Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın sonucu ne olur?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

7 70.00%
  • Berabere

1 10.00%
  • Akhisar Bld kazanır

2 20.00%
1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Akhisar Bld | STSL 2. Hafta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Gençlerbirliği - Akhisar Bld | STSL 2. Hafta

FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

akhisar şu an lider ama süper lig'i gekas'sız kaldıramazlar diye düşünüyorum. ilk hafta hayal kırıklığı yaratan gençlerbirliği bu hafta kazanır.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Quote Originally Posted by lofthei View Post
    akhisar şu an lider ama süper lig'i gekas'sız kaldıramazlar diye düşünüyorum. ilk hafta hayal kırıklığı yaratan gençlerbirliği bu hafta kazanır.
    İlk maçta gol atan Niasse isimli forvet iyi gibi gözüküyor ama ilerleyen haftalarda anlaşılır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

zor mac olacak ama gençerbirliginin kazancagini dusunuyorum... tahminim 1-0.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Jimmy çok güzel oynuyor. Devre arasında veya sene sonunda büyük takımlara transferi gerçekleşebilir.
    "Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."

Gençlerbirliği 3-0 yenmiş.Akhisar'ın en azından fark yememesini bekliyordum ama olmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galiba bu sene ligden düşecek ilk takım belirlendi. Zaten Gekas geçen sene puanların yarısını toplamıştı onu göndererek kümede kalma şanslarının %50'sini yok etmişlerdi. Akhisar'ın işi çok zor. Gençlerbirliği ise gerçek gücüne kavuşuyor gibi..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Metin Diyadin'in kıymetini önce Ordu sonra K.Paşa bilemedi.Gençlerbirliği bilirse çok şey kazanır en azından bana öyle geliyor.Bir de Akhisar acilen forvet almalı yoksa geçen seneden beter olacak halleri.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Gekas gönderilmedi, sözleşme imzalamak istemediği için gitti.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Gekas yüksek ücret felan istemiş o yüzden olmamıştı. Bana göre ne yapıp ne edip biraz daha iyileştirilmeliydi ücreti. Adam isteklerinde haklı yani. Tek başına kümede tuttu takımı...

http://spor.haber7.com/akhisar-beled...tarini-istemis

Akhisar kötü bir takım değil, Gencler gümbür gümbür geliyor kendi iç işleriyle demoralize olmazlarsa bu gencler bu ligde çok süpriz sonuclar alır.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Gekas yüksek ücret felan istemiş o yüzden olmamıştı. Bana göre ne yapıp ne edip biraz daha iyileştirilmeliydi ücreti. Adam isteklerinde haklı yani. Tek başına kümede tuttu takımı...

http://spor.haber7.com/akhisar-beled...tarini-istemis
    Gekas antreman yapmayı pek sevmiyormuş

Mesaj Yetkileri