Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 195 sonuç

Konu: Kiev’in golüne sevindiler

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Normal ..

Mantıklı düşünürsek, avrupa puanı denen nanenin katsayıları şampiyonlar liginde de uefa kupasında da aynı.
    E hal böyleyken Fenerbahçe gruba kalsa 6 maçta hadi olsun olsun 2 galibiyet alacakken, Uefa'ya giderse, muhtemelen 1. turu rahat geçip grup aşamasına kalacağı için, gene 6 maç yapacak; ve 2 galibiyetten çok daha iyi puan alacak.
    Tabi maddi olarak zarara uğraması da söz konusu.

---------------------------------------------------

4-2 lik isviçre maçında Hakan Şükür'e hangi takım taraftarları küfretti biraz hafızanızı zorlayın, hadi avrupada birlik olamıyoruz, milli maç dünya kupası gidiyor, ne diye bağırıldı acaba ?

ben cevap verebilirmiyim?

"kendini bilmez biri"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Arkadaşlar buraya yazıyorum ve çok ama çok dürüstçe yazıyorum.

Arkadaşlarla birlikte bir bar a gittik.Tam içeri girdik ve oturmak üzereyken gol geldi.Dün akşam Fenerliydim ama inanınki Fener gol yedi diye deliler gibi sevindim.Ama öyle bir utandımki ! Çünkü 3 senedir Avrupa'da hiç bir şey yapamayan Galatasarayımıza Tromso hariç hiç dil uzatmayan Fener gol yedi diye sevinmiştim.Kendimden utanç duydum açıkçası bir türk olarak.Sonuçta benim Feneri bir TÜRK olarak desteklemem gerekirdi.Ama daha sonra toparladım ve golede deliler gibi sevindim.Bence Fener 2*0 alır ve Ş.L kalır

ya o kadar saçma olaylar varki.bi fenerli olarak biz bir defans oluşturamadık.bu aynı zamanda türkiyeninde sorunu.anladım can denen bu cocuk kaka gibi geleceğin yıldızımı yada bodo ilgner sakatken casillas sokuluyordu eskilerden kaleye bi casillas gibi genç yetenekmi yapacaklar anlamadım.defans kurgusu sıfır.....10 tane fenerli defans hiçbir teknik kapasitesi olmayan rincon denen bi adamı durduramadılar.adam korkerden elini kolunu sallaya sallaya kafa attı.lugano mu r.carlos mu kim gelcekse gelsin ama defansa gelsin.Açıkçası bi fenerli olarak kadıköyde 2-0 maçı alacağımıza hiç inanasım gelmiyor.Ne yazıkki tekrar ediyorum bi fenerli olark fener hep bunu yapiyor.ama bence başaramicaz..yemeden dinamoya iki gol atamayız bence..

Quote Originally Posted by Frank_Castle
    Normal ..

Mantıklı düşünürsek, avrupa puanı denen nanenin katsayıları şampiyonlar liginde de uefa kupasında da aynı.
    E hal böyleyken Fenerbahçe gruba kalsa 6 maçta hadi olsun olsun 2 galibiyet alacakken, Uefa'ya giderse, muhtemelen 1. turu rahat geçip grup aşamasına kalacağı için, gene 6 maç yapacak; ve 2 galibiyetten çok daha iyi puan alacak.
    kardeş bu hesaplar her yıl yapılıyor. ama her yıl evdeki hesap çarşı da tutmuyor. bknz: Zaragoza-Fb UEFA maçına. bknz: tromsö-GS bknz: anorhosis-Ts bu örnekler çoğalabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Türkiye'de Galatasaraylılar Fenerbahceliler'e, Fenerbahceliler'de Galatasaray'lılara düşman gibidir. Yönetimlerin birbirilerine polemik yaparak taraftarında bunun içine girmesine sebepo oluyor. Bunlar da bu gibi sonuçlar doğuruyor. Ben İtalya'da İnternazionale- Ac Milan gibi rekabetin örnek alınmasını isterim. Statta, maç bittikten sonra sokaklardave caddelerde birbirleriyle kol kola gezenine rastlamamak çok zor. Bizim insanımız bu konuda eğitilmeli bence ya da birşeylerin yanlış gittiğini anlayabilmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

abi ben takımlarımızı avrupada herzaman desteklemişimdir ancak mac bittigi dakika destekte biter.......

2 yıl öncede Juventusdan gol yedıgımızde bağdat caddesını Fenerlıler işgal etmişti Benım buLundugum 300 kısılık kafenın yarısıa Fenerlıydı Onlarda Juventusu desteklıyordu Bu Savaş Fenerbahce tarafından 2000 yılında gelen başarılarımızı Kıskanmaları Sonucu başladı Ve Şu andada devam edıyoru... ne yazıkkı Bızım taraftarlarda Buna ayak uydurdu iyi birşey değil... İnşalla yakın zamanda eski Türk kültürümüze döneriz " Türkün Türktden Başka dostu yoktur "

herkes şunu bi anlasa... kuralar çekilirken takımların alttalarında o binlerce şehitin kanından olan ay yıldızımız türkiye var... bu konularda duygusalımdır... koyu bi fenerliyim ama gs uefa kupasnı aldığında cadde ye falan tura çıktımı bilirm... bjk chelsea yi yendiinde apartmanı yıktımı.... her takımın yaptığı katkılarla bi takım fazla neden gitmeyelm? avrupa da karşılaşana kadar btn türkler birbirine muhtaçtır...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ben kendi adıma hiçbir zaman GS'yi kıskanmadım, hatta gurur duydum bir Türk olarak.

Kendi arkadaşlarım içinde de böyleleri var. Onlara sen ne biçim Türksün diye çıkıştığım zamanlarda olmuştur. Ama aynı kafa devam ediyor. Ne yapalım onlar da öyle.

Sonuçta ben GS'nin ve BJK'nin mağlubiyetleriyle dalga geçerim ama sadece TÜrkiye'de oynadığı maçlarda. Bu hafta da çok mutlu olmuştum. Dalga geçerken de asla hakaret etmem. Çoğu arkadaşım GS yazarken küçük yazabilen oluyor ona bişey demiyorum 6S yazanlar oluyor ben bunlara çok dikkat ederim ve hep büyük harflerle yazarım. Karşımdakinden de böyle bir saygı beklerim.

Kısacası biz burada boşa konuşuyoruz. Biz ne dersek diyelim futbolu sadece futbol olduğu için sevmeyenler oldukça böyle şeyler daha da artarak devam edecektir. Ama ben futbolu sadece futbol olduğu için sevmeye ce FB mi karşılıksız desteklemeye devam edeceğim....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

itiraf topici gibi olmuş burası, bende itiraf edeyim bari..
    cumhuriyetcik kuranlara hiçbir kulvarda destek mestek yok kendi adıma olmayacakta, kayserinin yolu açık olsun, diğerleri değişir..
    deplasmanda bu takım benim anama-bacıma sövecek, kafama taşlar yağdıracak, kimileri yok "gözünüzden sevdik mi" (sansürlü yazılmıştır, anlayan anlamıştır zaten) diyecek ondan sonra konu avrupa-asya-antartika-okyanusya olunca hadi biz kardeşiz, hepimiz Türküz olacak.. desteklemeyene karşı tavırda "senin kanın bozuk mu" olacak..
    yukarıda kalın olarak yazan yerleri yok o önce başlattı yok bu önce başlattı muhabbetine sokupta kimse sidik yarışına girmesin bu olaylar olmuştur olacaktırda..
    eğer bi yerde Türklükten kardeşlikten bahsedilecekse bu heryerde olmalı, sadece edirneyi geçince değil !!!!!!!!
    saygılar..

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Dune kadar hepimizin yaptigi seyi (buyuk bir cogunluktan bahsediyorum) simdi kimse tasvip etmiyor.
    Bu da bir gelisme tabi....

Quote Originally Posted by Del Piero_10
    bütün takımların taraftarı rakipleri gol yeyince seviniyor

gerçi dünyadada böyle
    örnek: Levski sofia - gs maçında CSKA sofia taraftarları büyük bir gs bayrağı açmışlardı...

arkadaşlar şu tezahürata takılmışsınız avrupaya gitti bizi rezil etti. bu tezahürat fenerin 0 çektiği sene barca maçından sonra ortaya çıkmıştır. Takılma amaçlı bir tezahürattır eğer bunlara takılcaksak bende size roma-gs maçında saha içindeki polis ve romalı futbolcuların saldırısına uğradığımız maçı hatırlarsınız. o maçtan sonra fenerbahçeli taraftarlar 4 sene şikeyle şampiyon oldu italyada .... oldu şeklinde bir tezahürat yapmışlardı. o zaman bende bunu örnek gösterir feneri desteklemem. sevinmek yanlıştır bunu çoğu taraftar hala yapıyor aramızda bunu yapanlar hala var. tutup tek galatasaray böyle yaptı demek hata olur ama genel olarak bu zihniyetten vazgeçip hep beraber takımlarımızı desteklemeliyiz

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by e_mali
    Dune kadar hepimizin yaptigi seyi (buyuk bir cogunluktan bahsediyorum) simdi kimse tasvip etmiyor.
    Bu da bir gelisme tabi....
    kimse tasvip etmez,ama devam edecek

bu tip olaylar bazı gerizekalı taraftarların ortaya attığı ve kendisi ile benzer zeka yapısı göstrenlerin destek verdiği saçma sapan tezahüratlardır...geçmişe bakıldığı zaman her takımın taraftarı bunları yapmıştır ve kolay kolay da bundan vazgeçmezler...bunlar ne Fenerbahceye Ne galatsaray'a ne de bu takımların taraftarına zarar verir bundan tek zararlı çıkan Türkiye olur...

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Doğruyu söylemem gerekirse kendi takımımın maçının ilk yarısını doğru düzgün izleyemedim Kiev'deki maça bakmaktan. O maç esnasında öyle tuhaf duygular yaşadımki, biraz anlatayım; Mehmet'in golü ile gelen beraberlikte öyle sevindimki ev ahalisi ne olduğunu bile anlayamadı dışardan görüpte tanımayan biri olsa elli yıllık has FB taraftarı sanırdı beni fakat ondan sonra gelen ikinci golde bu sefer bir elli yıllı yıllık kiev taraftarı olup çıkmıştım Semih'in sayılmayan golünde (bana göre harbi goldü) o hakeme bende ağzıma geleni saydım üçüncü kiev golünde bu iş bitti FB'nin neyine Avrupa diye düşündüm. O ruh halimi buyrun siz yorumlayın ben hala daha içinden çıkabilmiş değilim bu kadar karmaşanın. Yalnız şunlarıda belirtmek isterim Ali Sami Yen Stadındaki o taraftarların tek suçu Avrupa yolunda ilerleyen bir türk takımını yanlız bırakmış olmalarıdır. Ama bunun olmasındaki tek suçlu onlar değildir. Unutulmamalıki bunun sebeplerinin içinde A.Şenlerin, İ.Kalkavanların rolü çok büyüktür. Aynı şekilde bizim başarılarımızı altında ezilipte kupalarımıza "teneke" başarılarımıza "tesadüf" yakıştırması yapanlarında. Buna paralel tesislerimize saldıranlarında bayrağımıızı kesmeye çalışanlarında. Yanlız size şunu söyleyim o gece Türkiye'nin bir çok yerinden farklı takımların taraftarı olan arkadaşalrımla telefon görüşmeleri yaptım hepsinin ortak kanısı ağız birliği etmişcesine aynıydı ve hepsi bu durumdan dolayı keyif içindeydiler. Populistlik yapıpta Türkiye'yi FB'ye düşman edenler bunu düşünsün, ne halt ettiklerinin farkına varsın artık. Farkına varsında vazgeçsinler bu anlayıştan!

Nesil
    2006
    Yer
    Dünyada Bir Yer

arkadaslar sevinenler ,türkiyeyi düşünmedikleri ortaya çıkar bırak düşünmediklerini sanki ben gsnin yendigini görünce sevindim ama o trabzonun son dk golü kadar sevinmedim o yattara gol atınca çok ama çok sevindim bu arada kayseride yendi 2-0 bi fenerbahçe için yüzüldüm ama gsnin-tsnin ve kayserin sporun yendigini duyunca fb üzüldüsü gitti yüzümden sevinmeye basladım

duyduğun en kötü olaylardan biri. ben bir fenerli olarak o gün hem gs hem de fb macını izliyordum.çok büyük ayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    Şu caddeden 100-150 mt aşağıdaki cafeden

ya beyler türkiye de yaşıyoruz bizim burda işler böle oluyor
    biz avrupa birlikte iş yapmıyoruz herkes bi diğerini karalıyor.ben fenerbahçeliyim ama gs uefa yı aldığında caddenin ortasına oynadığımı hatırlıyorum arkadaşlarla elimizde biralar avrupada bütün türk takımlarını destekliyorum.

bizim futbulumuz ilerlemiyor çünkü bütün takımlarımız yükselmek için diğer takımları ezmeğe çalışıyor kimse birbirini desteklemiyor.

şu anda şike ile gündemde olan italya bile neler yapılıyor.tam hatırlamıyorum ama dida mı ne sakatlanmıştı inter abbiati yi milan a vermişti.

biz avrupa dayanışma içinde olmazsak daha çok zorlanırız

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

o sevinen Gs lilerin kafası sunu anlayacak kadar calısmıyor... Adamlar Feneri eledik demezler TÜRK leri eledik derler..TÜRKler diyince üstlerine alınmayanlar ancak böyle bir seyi yapabilir

Not: Takım isimlerini doğru yazın yada yorum yapmayın tekrarı halinde ceza alıcaksınız
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

beyler bu tür olayları daha önce fenerde yapmıstı örenk verim galatasaray liverpool şampiyonlar ligi macı vardı bütün fenerliler mac günü liverpoll basarılar diyorlardı yani fenerliller bunu her zaman yapıyor üstelik aziz yıldırım bile cimbomun yenilmesini istiyor cünkü onları avrupada gecmeyelim diyeeee
    yani kimse kimseyi suclamasın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

başından beri mesajları okuyorumda, daha ilk mesajdan itibaren siz bunu yaptınız, biz bunu yaptık, o böyle bağırdı, şu böyle pankart açtı... arkadaşlar önemli olan bunlar değil ki önemli olan böyle saçma yarışların içinden sıyrılıp Türkiyemiz için avrupada hangi takımımız oynuyorsa ölümüne destek vermek değil mi? yarın bir gün bir savaş çıksa fenerlisi, cimbomlusu, beşiktaşlısı yanyana çatışmayacakmı. Avrupada oynayan takımlarımız TÜRKİYE'yi temsil ediyorlar. gs yada fb bir takıma yenildiğinde fb yada gs rezil oldu demiyorlar biraz eskiye dönünce hatırlarsınız gazete başlıkları hemen "hindiler rezil oldu" gibi şeyler demiyormuydu artık bazı komplekslerden kurtulun lütfen

işte olay o takım olayını aşıp milli olay şeklinde bakmalıyız

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    bu tip olaylar bazı gerizekalı taraftarların ortaya attığı ve kendisi ile benzer zeka yapısı göstrenlerin destek verdiği saçma sapan tezahüratlardır...geçmişe bakıldığı zaman her takımın taraftarı bunları yapmıştır ve kolay kolay da bundan vazgeçmezler...bunlar ne Fenerbahceye Ne galatsaray'a ne de bu takımların taraftarına zarar verir bundan tek zararlı çıkan Türkiye olur...
    o ilk yaptı, bu ilk yaptı muhabbetine girmeyeyim diyorum ama insana zorla söylettiriyorsunuz bazı şeyleri..
    o tezahüratı yaptı diye kimseye gerizekalı diyemezsin, yorumuna dikkat et..
    eğer varsa bi problem "gözünüzden sevdik mi"(anlayana) pankartında, resmi sitesinde GS yazımını bile değişik yazarak seviyesini belli edenlerde vardır..

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

Bir Galatasaraylı olarak, Fenerbahçe hariç tüm Türk takımlarını Avrupa'da desteklerim. Her fırsatta başarılarımızı küçük gören, hiçe sayan, sürekli bize hakaret eden ve daha kötüsü kendi başarılarını kazanmak yerine, başkalarının başarılı olmasını engellemeye çalışan biz zihniyet başlarında varolduğu sürece Fenerbahçe'yi avrupada desteklemeyeceğim. Bu zihniyet Türk takımlarına herşeyden daha fazla zarar veriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by AlwaYs_RaPPeR
    ya beyler türkiye de yaşıyoruz bizim burda işler böle oluyor
    Bu Dünyanın her yerinde böyle

Quote Originally Posted by nart_susruko
    o ilk yaptı, bu ilk yaptı muhabbetine girmeyeyim diyorum ama insana zorla söylettiriyorsunuz bazı şeyleri..
    eğer varsa bi problem "gözünüzden sevdik mi"(anlayana) pankartında, resmi sitesinde GS yazımını bile değişik yazarak seviyesini belli edenlerde vardır..
    Hak veriyorum uzatılması anlamsız konulara dalmayın. Yalnız FB'yi düşman belletenlere FB'liler düşman olsun artık bize değil

Quote Originally Posted by nart_susruko
    Valla ben bunu biri üserine alsın die yazmamıştım ama görülen o ki sen bunu üzerine alınmışsın ben "gerizekalı taraftar" diyerek Fenerbahçelisine de Galatsaraylısına da genel olarak söledim hala da sözümün arkasındayım...ben Fenerbahçenin Galatasaray veya Galatsarayın Fenerbahçe aleyhtarı her tezahüratı da biliyorum sakın bilmiyomuşum gibi de davrama ayrıca hala ilk kim yaptı tartışmasını yapıyorsun buna hiç gerek yok ilk kim başlatırsa başlatsın her türlü Türkiye zararlı çıkıyo...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmit Merkez Haddini Bilecek Herkes!!

gercekten ayıp etmisler.. ben bir Galatasaraylı olarak o kadar istiyorum ki ikisininde gruplara kalmasını.. o kadar istiyorum ki ikisini de şu 32 takım arasında görmeyi...

Herkes içinden desteklemek istiyor ama birileri tarafından desteklememesi için itiliyor gibime geliyor. Bu birileride malesef Türk takımlarının grup-amigo taraftarları.. (Takım Grupları)

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri