1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Cavcav'dan şaşırtıcı sözler!..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Default Cavcav'dan şaşırtıcı sözler!..

Gençlerbirliği ile Fenerbahçe arasında hafta sonu oynanacak olan lig maçı öncesi gerginlik sürerken, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadığı polemiklerle sürekli gündeme gelen Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ortamı yumuşatacak, ama bir o kadar da şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

FENERBAHÇE FORMASINI ELİNE ALAN İLHAN CAVCAV, 'EN BÜYÜK FENER, BAŞKA BÜYÜK YOK' DEDİFenerbahçe formasını eline alarak, "En büyük Fenerbahçe. Başka büyük yok" diyen Cavcav, yine gündemin zirvesine yerleşti...

Aziz Yıldırım ile yaşadığı polemiklerin artık geride kalmasını isteyen İlhan Cavcav, zorlu Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı öncesinde Fenerbahçe forması ile poz verdi. Sarı-lacivertli formayla görüntü vermekten çekinmeyen İlhan Cavcav, kameralar karşısında "En büyük Fenerbahçe. Başka büyük yok" dedi. Cavcav, Fenerbahçe ve Gençlerbirliği formalarını yan yana olarak önüne koyup yaptığı açıklamalarında, futbolun dostluk ve kardeşlik olduğunu ifade ederek, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile yaşadıkları problemlerin ise biran evvel unutulması için temmenide bulundu.

"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERİN YEMEK DAVETİNE GELMEMELERİNİN ALTINDA KASIT ARAMIYORUM"
    İlhan Cavcav, Cumartesi günü oynanacak Gençlerbirliği-Fenerbahçe maçı öncesinde, Fenerbahçe Yönetim Kurulu'nu özel olarak yemeğe çağırmasıyla ilgili olarak, "Biz futbolun centilmenliği doğrultusunda, maçtan bir gün önce gerçekleştirmek üzere Fenerbahçe Yönetim Kurulu'na özel olarak yemek davetinde bulunduk. Bize, Nihat Özdemir imzalı bir yazı ile yoğunluklarını neden göstererek yemeğe katılamayacaklarını söylediler. Yemeğe katılamadıkları için üzgün değilim. Biz spora amatörce hizmet eden adamlarız. Yemeğe gelmemelerinin altında bir kasıt aramıyorum" diye konuştu. Cavcav, Aziz Yıldırım'a stada gelmesi durumunda dostluk elini uzatacağının altını çizerek, "Ben bu maçta evsahibi taraf olduğum için elbette gelirse Aziz Yıldırım'a dostluk elimi uzatır ve 'hoşgeldin' derim. Ama onun nasıl hareket edeceğini bilemem" ifadelerine yer verdi.

"TARAFTAR BANA AŞIRI TEPKİ GÖSTERİRSE GEREKLİ CEZAYI TFF VERİR"
    Fenerbahçe karşısında kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanmak isteyeceklerini belirten İlhan Cavcav, "İki taraf içinde önemli bir maç olacak. Biz kendi sahamızda oynama avantajını değerlendirmek istiyoruz. Sahaya galibiyet için çıkacağız. Umarım dostça, kardeşçe bir maç geçer ve hakeden kazanır" dedi. Tecrübeli başkan, Fenerbahçe taraftarından aleyhine bir tezahürat beklemediğini ifade ederek, "Bana karşı taraftarın bir tepkisinin olacağını zannetmiyorum. Bana karşı bir tepkide olsa ben kalkıp birşey yapmam. Bu konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) aldığı kararlar var. Eğer aşırı bir tepki olur ve maçın gözlemcisi de bunu belirtirse gerekli cezayı TFF verir" şeklinde konuştu.

"KULÜP BAŞKANLARI TEŞVİK PRİMİNİ BİLMELERİNE RAĞMEN BİZZAT KONUYLA MUHATTAP OLMAZLAR"
    Türkiye'de teşvik priminin varolduğunu iddia eden Cavcav, "Türkiye'de kanunların boşluğundan dolayı her zama söyledim, teşvik primleri her zaman olmuştur. Kulüp başkanları da bu konuyu bilmelerine rağmen, bizzat konuya muhatap olmazlar. Geçmişte yaşanan şike olaylarının gündeme getirilmesinin bir fayda sağlayacağını zannetmiyorum. Konuyla ilgili olarak, alınacak kararların ardından teşvik priminin de şike sayılmasıyla, tüm kulüplerin dikkatli davranması gerekir. Aksi davranışta bulunan kulüplere ise en büyük cezanın verilmesi gerekir. Geçmişe değil geleceğe bakmak daha faydalı olacaktır. Şikeleri önlemeyle ilgili meclisten çıkacak bir kanuna ise çok sıcak bakıyorum" ifadelerine yer verdi. İlhan Cavcav, 29 yıllık başkanlığı süresince teşvik primlerini hep duyduğunu ancak şahıs olarak işin içine hiç girmediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: DHA

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

bunu ne harbi ne amaçla yaptı merak ediyorumm..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

bunamış bunamış valla bu adam....

Del Piero_10 Misafir

derin devlet mesaj göndermiştir belki ''ortamı yumuşat'' diye

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

ne yapacağını şaşırdı adam yaw.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

dengesizlik bu olsa gerek..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Dengesizlik Ötesi Paranoyak ve Gündemde olma delisi yaşlı bunak bir amcamız
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

sadece 46 diyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

ya bu adam dengesizin önde gideni ya daha geeçen sezon fb yi pkk ya benzetmişti şimdi en büyük fb diyo
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

yazık bak şimdi acıdım.. dengesizlik başa vurmuş. kan beynine gitmemiş, oksijen yeterli değil!

ya beyler allah aşkına aramızda bir karar alalım şu admaın röpörtajlarını konu olarak açmayalım artık. admaın istediği zaten gündemde olmak. her gün başka bişey diyor. kaale bile almıyorum ben böyle adamları....

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yaşlılıktır normal karşılamak lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    antalya

fenerden istediği bi oyuncu war heralde.yalakalık mı ne yapıyo.tam saçmalamış.insan az dengeli olur bi öyle bi böyle

kesin bir işi düştü ... kimi isticek bakalım

ya bırakın yaaaa adam iyice sapıtmış Baksanıza Elindeki FORMA bile SAHTE

Nesil
    2005
    Yer
    ev

Quote Originally Posted by atlantis_fb
    ya bırakın yaaaa adam iyice sapıtmış Baksanıza Elindeki FORMA bile SAHTE
    işte elindeki forma kadar FB'ye olan sevgisi anlayın artık

Mesaj Yetkileri